Gratis brochure

 

Engelse les bij NHA: leer een belangrijke wereldtaal

Volg Engelse lessen bij NHA en leer een van de meest gesproken talen ter wereld.

Engels is een taal waar je bijna dagelijks mee geconfronteerd wordt. De meeste series en films op tv zijn Engelstalig. Op het web stuit je voortdurend op Engelstalige sites. In de handel en in de wetenschap is Engels de communicatietaal bij uitstek.

Ben je het Engels nog niet machtig of wil je je kennis van deze taal verbeteren? Volg Engelse les bij NHA, een van de grootste taalopleiders in België.

Alle taalcursussen >

 

Engelse lessen bij NHA: nadruk op spreken en begrijpen

Bij NHA ga je geen Engels leren praten door alleen maar saaie grammatica te bestuderen. Je leert in de eerste plaats de taal begrijpen. Je woordenschat wordt les na les een stukje uitgebreider en reeds na drie maanden kun je je redelijk goed uitdrukken in het Engels. De uitspraak leer je met behulp van geluidsbestanden die je terugvindt in de online leeromgeving.

 

Waarom geen Engelse les online gratis volgen?

Online vind je tal van gratis cursussen Engels. De kwaliteit van deze cursussen is meestal niet hoogstaand. Ook de begeleiding en ondersteuning laat vaak te wensen over.

Bij NHA mag je echter rekenen op de hulp van een persoonlijke docent. Je individuele docent verbetert je huiswerk, kent een cijfer toe, volgt je vorderingen op en geeft een antwoord op vragen over de leerstof.

 

Voor beginners en gevorderden

Bij NHA volg je Engelse les op verschillende niveaus. In het aanbod van NHA vind je Engelse les voor beginners, Engelse les voor gevorderden en bovendien zakelijk Engels. Om Engelse les voor beginners online te volgen, heb je geen voorkennis nodig. De cursus vertrekt gewoon vanaf nul.

De cursus Engels voor gevorderden vereist wel de nodige basiskennis. Je kunt je ook inschrijven voor een combinatie van beide opleidingen. Omdat de twee cursussen elkaar gedeeltelijk overlappen, duurt het volledige leertraject wat minder lang. Bovendien is het voordeliger om je in te schrijven voor een combinatie van de twee opleidingen dan voor de twee cursussen afzonderlijk.

 

Voordelig Engelse lessen volgen bij NHA

De Vlaamse overheid heeft NHA erkend als opleidingsverstrekker. Dit betekent dat je werkgever recht heeft op een subsidie van de Vlaamse overheid als hij jouw opleiding bekostigt. Het lesgeld mag ook maandelijks betaald worden.

Als je vooraf de leerstof eens wilt bekijken, vraag dan de cursus 15 dagen op proef aan. Daarna kun je nog beslissen of je je inschrijft of niet.

De leerstof staat op papier en is ook online ter beschikking op het digitale leerplatform van NHA. Via dit leerplatform kom je in contact met je persoonlijke docent en je medestudenten. Engelse les bij NHA: voordelig, van hoge kwaliteit en met veel ondersteuning. 


Wil jij zelf ervaren of Engelse les volgen bij NHA bij jou past? Bekijk dan direct de gratis proefles

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!