Gratis brochure

Engelse les bij NHA: leer een belangrijke wereldtaal

Volg Engelse lessen bij NHA en leer een van de meest gesproken talen ter wereld.

Engels is een taal waar je bijna dagelijks mee geconfronteerd wordt. De meeste series en films op tv zijn Engelstalig. Op het web stuit je voortdurend op Engelstalige sites. In de handel en in de wetenschap is Engels de communicatietaal bij uitstek.

Ben je het Engels nog niet machtig of wil je je kennis van deze taal verbeteren? Volg Engelse les bij NHA, een van de grootste taalopleiders in België. 
 

Bekijk alle Engelse lessen >

 

Waarom geen gratis Engelse les volgen?

Tegenwoordig vind je online tal van gratis Engelse lessen. De kwaliteit van deze cursussen is meestal niet hoogstaand. In de meeste gevallen krijg je geen begeleiding of laat de ondersteuning te wensen over. De kans dat jij alle Engelse lessen voltooit, is daarmee veel kleiner.

Kies je ervoor Engelse les te volgen bij NHA? Dan kun jij rekenen op de hulp van een persoonlijke docent. Je individuele docent verbetert je huiswerk, kent een cijfer toe, volgt je vorderingen op en geeft een antwoord op vragen over de leerstof.

 

Leg de nadruk op spreken en begrijpen

Bij NHA ga je geen Engels leren door alleen maar saaie grammatica te bestuderen. Je leert in de eerste plaats de taal begrijpen. Je woordenschat wordt les na les een stukje uitgebreider en al na drie maanden kun je je redelijk goed uitdrukken in het Engels. De Engelse lessen zitten vol oefeningen om de uitspraak te leren. En met behulp van de geluidsfragmenten gaat dat nog makkelijker.

De Engelse lessen staan op papier en zijn ook online ter beschikking op het digitale leerplatform van NHA. Via dit leerplatform kom je in contact met je persoonlijke docent en je medestudenten. Dat verhoogt niet alleen je motivatie, maar zorgt er ook voor dat je echt goed Engels leert.

 

Engelse les op elk niveau

Ken jij nog geen woord Engels? Of heb je al wel kennis van de taal? Bij NHA volg je Engelse les op elk niveau. Start jij met een Engelse les voor beginners, of Engelse voor gevorderden? Misschien kies je liever een Engelse les om jouw zakelijk Engels te verbeteren.

Om Engelse les voor beginners te volgen, heb je geen voorkennis nodig. De cursus vertrekt gewoon vanaf nul. De cursus voor gevorderden vereist wel de nodige basiskennis. Je kunt je ook inschrijven voor een combinatie van beide opleidingen.

Omdat de Engelse lessen elkaar gedeeltelijk overlappen, duurt het volledige leertraject wat korter. Bovendien is het voordeliger om je in te schrijven voor een combinatie van de twee opleidingen dan voor de twee cursussen afzonderlijk.

 

Voordelig Engelse lessen volgen bij NHA

Wil jij Engelse lessen volgen? Bij NHA krijg je een voordelige cursus, van hoge kwaliteit en met veel ondersteuning. Als je vooraf de Engelse lessen eens wilt bekijken, vraag dan de cursus 15 dagen op proef aan. Daarna kun je nog beslissen of je je inschrijft of niet.

De Vlaamse overheid heeft NHA erkend als opleidingsverstrekker. Dit betekent dat je werkgever recht heeft op een subsidie van de Vlaamse overheid als hij jouw Engels lessen bekostigt. Het lesgeld mag ook maandelijks betaald worden.


Wil jij zelf ervaren of Engelse les volgen bij NHA bij jou past? Bekijk dan direct de gratis proefles

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!