Gratis brochure

 

Leer bij NHA zakelijk Engels zonder veel inspanning

Doe je veel zaken met Engelstalige partners? Zakelijk Engels leren doe je bij NHA.

Engels: dé wereldtaal bij uitstek. Maar liefst 380 miljoen mensen spreken Engels als moedertaal. Meer dan een miljard mensen spreken behoorlijk Engels. Dagelijks komen we met Engels in aanraking via films, muziek, televisie en het internet. Engels is bovendien de belangrijkste taal in de internationale handel.

Kom je voor je werk dikwijls in contact met Engelstaligen? Moet je vaak vergaderingen bijwonen, presentaties geven, onderhandelen of zakelijke documenten opstellen in het Engels? Wil je zakelijk Engels goed beheersen en ben je op zoek naar een cursus zakelijk Engels voor beginners? Volg dan de opleiding Business Engels van NHA.

 

Zakelijk Engels: opleiding bij jou thuis

Heb je als zakenman weinig tijd om een cursus zakelijk communiceren in het Engels te volgen? Of wil je naast jouw baan als executive assistant je kennis van het zakelijk Engels verbeteren? Geen probleem. De zakelijk Engels training van NHA studeer je wanneer je er tijd voor hebt. Je hoeft de deur niet uit om ergens in een school les te gaan volgen.

Studeer bij je thuis, in een hotelkamer, op je vakantiebestemming of waar dan ook. Je ontvangt een luxe ringmap om je cursus in te bewaren en hebt ook toegang tot de digitale leeromgeving Plaza van NHA. Via dit platform kom je in contact met cursisten die dezelfde opleiding volgen. Zo kun je je zakelijke kennissenkring zelfs uitbreiden!

Alle Engels cursussen >

 

Wat leer je in een opleiding zakelijk Engels?

Voor de zakelijk Engels training is vanzelfsprekend een voorkennis van de Engelse taal nodig. Je volgt deze zelfstudiecursus immers vanuit het Engels. De nadruk ligt op praktijkgericht schriftelijk en mondeling communiceren.

Ingewikkelde grammatica wordt vermeden. Je leert bijvoorbeeld hoe je zakelijke besprekingen voert, je zakenpartners overtuigt, presentaties geeft en zakelijke businessplannen, rapporten en brieven opstelt in het Engels.

Aan de hand van casestudy’s leer je ook hoe medewerkers van multinationals met elkaar communiceren en welke verschillen er zijn tussen Brits en Amerikaans Engels. De casestudy’s zijn afkomstig van grote internationale bedrijven als BP en Shell.

Op het einde van elke les staat het je vrij om een aantal oefeningen te maken, waarvan je de antwoorden in de cursus terugvindt. Op deze manier kun je je vorderingen zelf beoordelen.

 

Voordelig zakelijk Engels volgen bij NHA

NHA is geregistreerd als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Je werkgever heeft recht op een subsidie van de Vlaamse overheid als hij jouw opleiding betaalt. Het is mogelijk om het lesgeld in één keer te betalen, of verspreid over 3 delen.

Bij een gemiddeld studietempo doe je bijvoorbeeld 9 maanden over de opleiding Business English. Maar je studeert natuurlijk op je eigen tempo, al naargelang je tijd hebt. Je hebt 3 jaar lang gratis toegang tot de digitale leeromgeving van NHA.

 

Ben je van plan om de cursus zakelijk Engels te volgen? Vraag 15 dagen de cursus gratis aan op proef. Of bekijk eerst de gratis proefles! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!