Gratis brochure

Leer zakelijk Engels zonder veel inspanning

 

 
Doe je veel zaken met Engelstalige partners? Zakelijk Engels leren doe je bij NHA

Engels: dé wereldtaal bij uitstek. Maar liefst 380 miljoen mensen spreken Engels als moedertaal. Meer dan een miljard mensen spreken behoorlijk Engels. Dagelijks komen we met Engels in aanraking via films, muziek, televisie en het internet. Bovendien is zakelijk Engels de belangrijkste taal in de internationale handel.

Kom je voor je werk dikwijls in contact met Engelstaligen? Moet je vaak vergaderingen bijwonen, presentaties geven, onderhandelen of zakelijke documenten opstellen in het Engels? Dan is het handig als jij zakelijk Engels goed beheerst! Ben je op zoek naar een cursus zakelijk Engels? Volg dan de opleiding Business English van NHA.

 

Zakelijk Engels: cursus bij jou thuis

Heb je als zakenman of -vrouw weinig tijd om een cursus Zakelijk Engels te volgen? Of wil je naast jouw baan als executive assistant je kennis van het zakelijk Engels verbeteren? Geen probleem. Met de zakelijk Engels cursus van NHA studeer je wanneer je er tijd voor hebt. Je hoeft de deur niet uit om ergens in een school les te gaan volgen.

Studeer bij je thuis, in een hotelkamer, op je vakantiebestemming of waar dan ook. Met toegang tot de digitale leeromgeving Plaza van NHA kun je ook online aan jouw lesstof. Via dit platform kom je in contact met cursisten die dezelfde opleiding volgen. Zo kun je naast het verbeteren van je zakelijk Engels ook je zakelijke kennissenkring uitbreiden!

Bekijk alle Engels cursussen >

 

Wat leer je in een zakelijk Engels cursus?

Voor de zakelijk Engels cursus van NHA heb je voorkennis van de Engelse taal nodig. Je volgt deze zelfstudie immers vanuit het Engels. De nadruk ligt op praktijkgericht schriftelijk en mondeling communiceren zodat je jouw zakelijk Engels snel en efficiënt verbetert!

In de opleiding Business English leer je hoe je in het Engels zakelijke besprekingen voert, je zakenpartners overtuigt, presentaties geeft en zakelijke businessplannen, rapporten en brieven opstelt in het Engels.

Aan de hand van casestudy’s leer je ook hoe medewerkers van multinationals met elkaar communiceren en welke verschillen er zijn tussen Brits en Amerikaans Zakelijk Engels. De casestudy’s zijn afkomstig van grote internationale bedrijven als BP en Shell.

Op het einde van elke les staat het je vrij om een aantal oefeningen te maken, waarvan je de antwoorden in de cursus terugvindt. Op deze manier kun je je vorderingen zelf beoordelen. Maar je kunt natuurlijk ook jouw huiswerk opsturen naar je persoonlijke docent. Zo weet je zeker dat jouw zakelijk Engels vooruit gaat.

 

Voordelig zakelijk Engels leren bij NHA

NHA is geregistreerd als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Je werkgever heeft recht op een subsidie van de Vlaamse overheid als hij jouw cursus Zakelijk Engels betaalt. Het is mogelijk om het lesgeld in één keer te betalen, of verspreid over 3 delen.

Bij een gemiddeld studietempo doe je bijvoorbeeld 9 maanden over de cursus Zakelijk Engels. Maar je studeert natuurlijk op je eigen tempo, al naargelang je tijd hebt. Je hebt 3 jaar lang gratis toegang tot de digitale leeromgeving van NHA.

 

Ben je van plan om de cursus zakelijk Engels te volgen? Vraag 15 dagen de cursus gratis aan op proef. Of bekijk eerst de gratis proefles! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!