Zakelijk Duits  

Nú: met GRATIS tablet
Zakelijk Duits
vlad%20duits taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
9x
61,33

of 


€649,00 €551,65
 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding:

  Erkend Goethe-Institut diploma

 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Efficiënte communicatie met Duitse zakenrelaties? Volg de cursus Zakelijk Duits!

Heb jij nog geen of maar weinig kennis van de Duitse taal, maar is dit wel belangrijk voor je job? Dan biedt de cursus Zakelijk Duits de uitkomst. Ontdek de Duitse taal en leer hoe je soepel communiceert met je Duitse relaties! En het is ook nog een waardevolle aanvulling op jouw CV!

Heldere communicatie staat aan de basis van succes in de zakenwereld. Om misverstanden te voorkomen en om de band met jouw zakenrelaties te versterken, is het van belang dat jij de juiste woorden kiest. Met de cursus Zakelijk Duits ga jij aan de slag met zakelijke begrippen en veelvoorkomende situaties. Op die manier leer jij efficiënt spreken, schrijven, luisteren en lezen in de Duitse taal! En die kennis kun je direct toepassen in de praktijk.

 

Soepel communiceren met je Duitse contacten

Kennis van de Duitse taal is niet alleen heel erg handig als je op vakantie gaat. Je Duitssprekende zakenrelaties waarderen het wanneer jij hun taal spreekt. Het komt ook enorm goed van pas als jij in je werk contact hebt met andere internationale zakenpartners. Duits is immers een wereldtaal. Spreken jullie elkaars taal niet? Dan kan de cursus Zakelijk Duits weleens de oplossing zijn!

Met deze cursus leer jij op een uitdagende manier de Duitse taal. Je hebt nog geen basiskennis van de taal nodig om te starten. Zonder te veel focus te leggen op ingewikkelde grammatica maak je flinke stappen. Maar ook als je wel al enige kennis hebt van de taal, groei jij snel door naar een hoger niveau.

 

Cursus Zakelijk Duits: Ontdek de taal én cultuur van Duitsland

De complexe grammatica is vaak de grootste uitdaging wanneer je een nieuwe taal wil leren. Door in de cursus Zakelijk Duits aan de slag te gaan met de vele oefeningen, praktijkvoorbeelden, spelletjes en puzzels leer je op een leuke en uitdagende manier Duits. De focus ligt op jouw spreek- en schrijfvaardigheid. Door praktisch aan de slag te gaan in deze cursus leer je nog sneller en makkelijker.

De cursus Zakelijk Duits bevat de belangrijkste en veelvoorkomende onderwerpen rondom zakelijke communicatie. Je begint de cursus door te leren hoe je jezelf voorstelt. Je gaat aan de slag met telefoneren en leert hoe je afspraken maakt.

Daarnaast leer jij meer over vervoersmiddelen, transport, geldzaken en verzekeringen. En omdat deze informatie ook op de juiste manier gecommuniceerd moeten worden naar zakenrelaties, komen presentaties, diagrammen en statistieken aan bod.

Bovendien ga je in deze cursus Zakelijk Duits aan de slag met minder formele onderwerpen als familie en vrije tijd en leer je meer over de cultuur van Duitsland. Afhankelijk van de cultuur is het in zakelijke relaties belangrijk om ook over deze onderwerpen gesprekken te kunnen voeren. Dit kan je helpen bij het sluiten van een deal.

 

Met geluidsfragmenten voor nog meer gemak

Om nog makkelijker en sneller de juiste uitspraak van de Duitse taal onder de knie te krijgen, maak je in deze cursus Zakelijk Duits gebruik van geluidsfragmenten. De dialogen zorgen ervoor dat jij op een leuke manier de uitspraak ontdekt.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de cursus Zakelijk Duits ga je onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Jezelf voorstellen
 • Telefoneren
 • Afspraken en tijdsaanduidingen
 • Telwoorden
 • Vervoersmiddelen
 • Geldzaken
 • Klantenservice en klachten
 • Vakantie en vrije tijd
 • Vrachtvervoer & im- en export
 • Verzekeringen en advocaten
 • Lezingen en presentaties
 • Diagrammen en statistieken

 

Internationaal erkend Goethe diploma
Na afloop van de cursus Zakelijk Duits kun jij het internationaal erkende diploma (Zertifikat of Attest) van het befaamde Goethe-Institut behalen. Hiervoor neem je deel aan het Goethe Examen op B2 niveau. Heb jij de hele cursus doorlopen? Dan ben je hier volledig op voorbereid en klaar voor dit niveau. De cursus is namelijk ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B2.

 

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij je  Cursus Duits Beginners & Gevorderden af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Examen B2. Het diploma (Zertifikat of Attest genoemd) wordt internationaal erkend als bewijs van het B2 niveau Duits. Het examen verbetert jouw kansen op een baan, en vanwege de wereldwijde erkenning vergroot je bovendien jouw keuzemogelijkheden voor studie of werk.

Voor meer informatie betreffende het examen zoals examendata, uiterlijke aanmelddata en examengelden verwijzen wij je naar het Goethe-Institut. 

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Zakelijk Duits in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Zakelijk Duits, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur van de cursus Zakelijk Duits is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de cursus Zakelijk Duits  

Schrijf nú in voor de cursus Zakelijk Duits en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Zakelijk Duits
9x €61,33
€649,00 of €551,65
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 61,33

€649,00 of €551,65
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!