Gratis brochure

Taalcursussen Frans

Maak jezelf verstaanbaar in het Frans. Van e-mails tot brieven en van een zakelijk gesprek tot een presentatie: volg een cursus zakelijke correspondentie en beheers het Frans. Ga je op vakantie naar Frankrijk? Volg dan een beginnerscursus Frans et tu peux parler français en vacances. De Franse taal leer je spreken op je eigen tempo bij NHA.

Wij helpen je graag verder!

Taalcursussen

Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming? NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie. De NHA-taalcursussen volg je op je eigen tempo. Het is een soort avondschool / avondopleiding, maar met als extra voordeel dat je waar en wanneer je wilt kunt studeren.

Van Roemeens tot Italiaans en van Zweeds tot Chinees: alle opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteit.  Al na de eerste lessen bezit je een flinke woordenschat en voer je de eerste gesprekken. Kies nu uit meer dan 70 talen!


Daarom studeren bij NHA

  • Lekker op je eigen tempo
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van België
  • Met gratis taal-app
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Wij helpen je graag verder!
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!