Cursus Hongaars  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Hongaars
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
20,75

of 


€249,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Spreek al in 3 maanden de taal
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

De meest exotische taal van Europa ontdekken? Ga Hongaars leren!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Heb jij een reis gepland naar Hongarije en wil je zo veel mogelijk uit je vakantie halen? Dan is het extra tof als jij de gastvrije 'Magyaren' (Hongaren) in hun moedertaal kunt aanspreken. Door Hongaars te leren zorg jij voor een onvergetelijke ervaring.

   Leer Hongaars op ERK-niveau A2
   Studeer met hulp
van een ervaren vakdocent
   
Inclusief gratis Taal-app

Met de cursus Hongaars van NHA krijg jij deze taal snel en eenvoudig onder de knie. Wil jij Hongaars leren omdat je Hongaarse collega’s hebt? Of omdat je zaken doet met Hongaarse bedrijven? Ook dan zit je met een cursus Hongaars van NHA goed.
 

Hongaars leren voor vakantie

Hongarije is een prachtig en divers vakantieland. Het heeft een van de mooiste en meest indrukwekkende hoofdsteden van Europa. Breng jij ook een bezoekje aan Boedapest?

Of geniet je meer van de natuur? Dan is het machtige Balatonmeer een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Hongaars leren helpt je om nog meer uit je bezoek aan dit prachtige land te halen.
 

Maak kennis met het Hongaars alfabet

In de cursus Hongaars ontdek je ook het Hongaarse alfabet. Met het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM raak je snel vertrouwd met de klanken en de uitspraak.

Stap voor stap breid je je woordenschat uit. Aan de hand van actuele onderwerpen en veel voorkomende situaties ontwikkel jij je spreek- en luistervaardigheid. Hongaars leren was nog nooit zo makkelijk.

De cursus Hongaars is ontwikkeld op ERK-niveau A2: je staat dus niet meer met je mond vol tanden als je in Hongarije bent.
 

Leer goulash bestellen in het Hongaars

Ben jij toe aan een leuke uitdaging? Dan is Hongaars leren zeker een goed idee. Voor je het weet bestel jij zonder aarzelen een echte Hongaarse Goulash, of vraag je de weg in Boedapest. Start vandaag nog met Hongaars leren bij NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Hongaars

Cursus Hongaars voor Beginners

Ga jij Hongaars leren? Voor de cursus Hongaars van NHA heb jij geen specifieke voorkennis nodig. De cursus is zeer laagdrempelig en start bij de absolute basis.

In de cursus wordt gebruik gemaakt van het boek “Hongaarse Taalcursus”. Dit boek bestaat uit 17 lessen en start met een overzicht van de geschiedenis van Hongarije. Verder volgen we de belevenissen van Ildikó Szabó en haar familie in Boedapest. Ook maken we kennis met een vriend van Ildikó, Piet.

In de laatste les van het boek zijn een aantal gedichten van bekende Hongaarse dichters opgenomen, samen met een overzicht van de geschiedenis van de Hongaarse literatuur.

Ook maken we tijdens de cursus gebruik van het antwoordboek Uitgesproken Hongaars. Hierin vind je de antwoorden van de oefeningen uit het cursusboek. Aan de hand van audiobestanden die je via dit antwoordenboek online kunt beluisteren leer je nog sneller de uitspraak van de Hongaarse taal. Hongaars leren was nog nooit zo eenvoudig!

DIPLOMA

Diploma Hongaars

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Hongaars in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Hongaars, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Langzamer of sneller studeren kan en mag altijd! Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Hongaars  

Schrijf je nú in voor de Cursus Hongaars en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Hongaars voor Beginners
12x €20,75 of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!