Gratis brochure

 

Een vreemde taal beheersen: de sleutel voor een succesvolle toekomst

Een vreemde taal kennen geeft je een flink streepje voor in vele situaties

Een vreemde taal spreken: het heeft niets dan voordelen. In het bedrijfsleven komt je talenkennis goed van pas, zeker in een drietalig land als België.

Wie meerdere vreemde talen beheerst, heeft ongetwijfeld een streepje voor tijdens een sollicitatiegesprek. Vlot kunnen praten in de moedertaal van je zakenpartners schept vertrouwen en leidt vaak tot een succesvolle samenwerking.

Ook op reis kun je je kennis van een vreemde taal goed gebruiken. Spreek je vloeiend de taal van je vakantiebestemming? Dan heb je er geen moeite mee om het gewenste gerecht te bestellen of de juiste weg te vragen naar de camping. 

Een vreemde taal leren: heb je er de tijd niet voor? Of vind je taalopleidingen veel te duur? Volg dan een taalcursus van NHA.

Bekijk alle taalcursussen >

 

Grote keuze in taalopleidingen bij NHA

Zou je als vreemde taal Engels willen beheersen? Of vind je dat je in België als vreemde taal Frans perfect moet spreken? Bij NHA kun je beide talen studeren. Je hebt bovendien ook nog de keuze uit zo’n 70 andere talen. Moet je om de een of andere reden Japans leren? Of doe je zaken met Roemenië en ben je op zoek naar een snelcursus Roemeens? Bij NHA is het allemaal mogelijk.

 

Een vreemde taal leren online bij NHA: voordelig en efficiënt

NHA behoort tot de voordeligste opleiders in België. Het lesgeld mag je betalen in maandelijkse bedragen. Voor de prijs hoef je een taalopleiding bij NHA dus zeker niet te laten.

Een taalcursus van NHA studeer je thuis of op eender welke plaats. Als je weinig tijd hebt, studeer je simpelweg wat minder lessen per maand. Gemiddeld doe je één jaar over een taalcursus, maar je mag zelfs 3 jaar lang gebruikmaken van de digitale leeromgeving van NHA. Tijd genoeg dus om een vreemde taal onder de knie te krijgen!

NHA zorgt bovendien voor een uitstekende begeleiding. Een persoonlijke docent kijkt je huiswerk na en beantwoordt alle vragen over de leerstof. Als je minstens voldoende scoort op al je huiswerken, ontvang je een NHA-getuigschrift. Het NHA-instituutsdiploma behaal je als je slaagt in een digitaal examen.

 

Snel een vreemde taal beheersen met moderne hulpmiddelen

Een taalcursus van NHA krijg je netjes gedrukt op papier, maar de meeste leerstof is ook online terug te vinden. NHA beschikt over een digitale leeromgeving, waarmee je in contact komt met je persoonlijke docent en met studiegenoten. 

Klaar om van start te gaan met Frans, Duits, Engels, IJslands of zelfs Urdu en Swahili? Vraag snel een gratis proefles aan!

 

Programmeertaal is ook een taal

Wil je je kennis van vreemde talen nog verder laten groeien? Dan kun je ook eens kijken bij de programmeertalen. Niet meteen waar je aan denkt bij het leren van een vreemde taal, maar het kan je wel zeer ver brengen in de carrière.

Programmeren wordt namelijk alleen maar belangrijker in het bedrijfsleven. Bij NHA leer je programmeren voor beginners. Oftewel: je begint bij de ultieme basis. Je hoeft dus geen vooropleiding te hebben. Benieuwd? Bekijk dan ons aanbod programmeer opleidingen.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!