Gratis brochure

Cursus Russisch  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Russisch
vlag%20russisch Taal-app-60x180
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
12x
16,60
of ineens
€199,00
4.4/5

Beoordeeld door 7 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Op zoek naar een echte uitdaging? Start met Russisch leren!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Ben jij op zoek naar een echte uitdaging? Dan is Russisch leren een goed idee. Deze taal is namelijk niet eenvoudig o onder de knie te krijgen. Met een cursus Russisch van NHA beschik jij al snel over de juiste basis om jezelf in het Russisch te kunnen uitdrukken.

Rusland is een reusachtig land en de handel hiermee blijft groeien. Kennis van de Russische taal wordt daarom steeds belangrijker. Door Russisch te leren heb jij een streepje voor.

Handig om te weten: de meeste Russen spreken alleen Russisch. Het is daarom is het nog interessanter om Russisch te leren en de taal te spreken wanneer je Rusland bezoekt.

Eenvoudig Russisch leren

Met de luister- en spreekvaardigheid die je in de cursus Russisch opdoet, kun je jezelf goed redden in Rusland. Jij begrijpt wat de Russen bedoelen en je kunt jezelf goed uitdrukken. Russisch leren biedt ook buiten de landsgrenzen voordelen. Europa en Azië tellen honderden miljoenen mensen die Russisch spreken.

Toegegeven, Russisch leren lijkt moeilijk en kan een hele uitdaging zijn. Je zult moeten wennen aan het Cyrillische schrift. Daarnaast heeft deze taal immers maar weinig overeenkomsten met onze taal. Toch kun je snel Russisch leren aan de hand van het beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM.

Praktische cursus Russisch

In de cursus Russisch ga je praktisch aan de slag met de taal. Door alleen de nodige grammatica te bespreken en je woordenschat te vergroten, kun je snel Russisch leren.

Aan de hand van actuele onderwerpen en veel voorkomende situaties weet jij je na de cursus Russisch overal te redden.

Het typisch Russisch gerecht Borsjtsj bestellen in een restaurant? Of wil je de weg vragen naar het iconische Rode Plein? Misschien kies je ervoor naar een voorstelling te gaan in het Bolsjojtheater. Kaartjes bestellen is geen probleem meer. Start met Russisch leren en haal zo veel mogelijk uit je vakantie!

Vakantie of zakenreis?

De cursus Russisch is een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld Heb je een reis gepland naar Moskou of Sint-Petersburg? Dan is de cursus Russisch een goed idee. Maar ook wanneer je zaken doet met Russische bedrijven of contacten is Russisch leren handig.

Start vandaag nog met Russisch leren via NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Russisch

Cursus Russisch voor beginners

De Russische taal is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Sinds het communisme in Oost-Europa is weggevallen, heeft de handel met dit reusachtige land grootse vormen aangenomen. De meeste Russen beheersen zelf alleen de Russische taal. Daarom is Russisch leren heel prettig wanneer je dit land bezoekt.

Met de kennis die je opdoet in deze speciaal voor schriftelijk onderwijs ontwikkelde cursus kun je je perfect redden in Rusland, maar ook in een groot aantal andere staten van de vroegere Sovjet-Unie. Europa en Azië tellen honderden miljoenen mensen die Russisch spreken!


Cursus Russisch voor gevorderden

Heb je de cursus Russisch voor beginners afgerond? Of heb je al kennis van deze taal maar wil je beter Russisch leren spreken? Met een cursus Russisch voor gevorderden ontwikkel je jouw talenkennis nog verder. Daarnaast vergroot je ook je woordenschat zodat jij je in elke situatie kunt redden.

 

Russisch leren voor beginners + gevorderden: combi

Heb je nog geen kennis van de Russische taal maar weet je wel al zeker dat je deze wilt perfectioneren? Deze mogelijkheid heb je bij NHA, met een combicursus Russisch leren voor beginners +  gevorderden.  De totale cursusduur van deze combicursus Russisch is slechts 15 maanden. Dat is maar 3 maanden langer dan de beginners cursus. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Op die manier spaar je niet alleen een flink bedrag uit maar kun je ook nog eens extra snel Russisch leren.

Ook jij kunt in enkele maanden Russisch leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Russisch levert een prima beheersing op van de alledaagse Russische taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde.

REVIEWS

Reviews

5/5
Russisch voor Gevorderden

Op wat kleine (typ)foutjes na zit de cursus erg goed in elkaar. De opbouw van de hoofdstukken werkt motiverend. Er is een goede verhouding tussen luisteren, lezen, schrijven en spreken. De bijhorende app is leuk om op dode momenten extra woordenschat in te oefenen. De feedback die je van de coach/leraar krijgt is zeker en vast een meerwaarde. Bovendien ben ik bijzonder tevreden over de service van NHA in het algemeen; snelle reacties op vragen via mail, een prima service na verkoop van de klantendienst... Kortom; ik raad NHA zeker aan!

5/5
Russisch voor Beginners

Ik ben tot nog toe zeer tevreden. De inhoud is degelijk en bedriegt mij geenszins in mijn verwachtingen. Alles wordt helder uitgelegd en rustig opgebouwd; de grammaticale schema's zijn overzichtelijk. De oefenmogelijkheden zijn prima en het huiswerk is een belangrijk pluspunt. Verder vind ik het heel interessant dat de uitspraak buitengewoon duidelijk wordt, zowel in de teksten zelf, maar zeker ook nog eens in de woordenlijsten.

4/5
Russisch voor Beginners

Met het cyrillisch schrift en de bijzondere klemtonen zijn de goede geluidsfragmenten een handig hulpmiddel. De afgedrukte voorbeelden (tickets etc) zijn onscherp waardoor het ontcijferen (nog) moeilijk(er) is.

4/5
Russisch voor Beginners + Gevorderden

****

DIPLOMA

Diploma Russisch

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Russisch in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Russisch, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Russisch  

Schrijf nú in voor de Cursus Russisch en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Russisch voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Russisch voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Russisch voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 21,30
of ineens €319,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 17,95
of ineens €269,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • De grootste taalopleider
 • Nu met  gratis taal-app
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

Op wat kleine (typ)foutjes na zit de cursus erg goed in elkaar. De opbouw van de hoofdstukken werkt motiverend. Er is een goede verhouding tussen luisteren, lezen, schrijven en spreken. De bijhorende app is leuk om op dode momenten extra woordenschat in te oefenen. De feedback die je van de coach/leraar krijgt is zeker en vast een meerwaarde. Bovendien ben ik bijzonder tevreden over de service van NHA in het algemeen; snelle reacties op vragen via mail, een prima service na verkoop van de klantendienst... Kortom; ik raad NHA zeker aan!

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!