Cursus Turks  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Turks
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.4/5

Beoordeeld door 7 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Turks leren om met Turkse buren of collega’s te spreken? Volg de cursus Turks

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Ga jij vaak op vakantie naar Turkije, of heb je voor je werk enige kennis van de taal nodig? Met de cursus Turks van NHA wordt Turks leren nog makkelijker.

Turkije heeft als vakantieland veel te bieden. Naast een unieke cultuur en rijk verleden heeft dit prachtige land ook een verfijnde keuken. Heb jij plannen voor een reis naar Turkije? Dan is Turks leren een goed idee. Met een cursus Turks leer jij hoe je de vriendelijke bevolking van Turkije in hun eigen taal aanspreekt.

Wil jij Turks leren voor je volgende vakantie? Of heb je Turkse zakenpartners waarmee jij beter wilt kunnen communiceren? Dan is een cursus Turks een goede eerste stap. Al snel kun jij meer dan mensen begroeten met ‘merhaba’.

 

Relatief gemakkelijke taal

De Turkse taal heeft maar weinig overeenkomsten met andere talen. Turks leren lijkt daarom een echte uitdaging. Met een cursus Turks van NHA is Turks leren makkelijker dan je denkt. Omdat Turks geen lidwoorden en geslachten kent krijg je deze taal snel onder de knie.

 

Turks leren spreken

De cursus Turks is een praktische cursus. Aan de hand van actuele onderwerpen en veelvoorkomende situaties vergroot jij je woordenschat. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM leer jij snel gesprekken voeren. Dat maakt Turks leren bij NHA extra interessant!

Daarbij vind je in de meeste lessen geluidsbestanden waarmee je naast de uitspraak ook het luisteren goed onder de knie krijgt. Deze geluidsbestanden zijn bijvoorbeeld onderdeel van de lesstof, maar ook in de huiswerkopgaven komen geluidsopnames terug. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.
 

Vakantie of zakenreis?

Turks leren is een goed idee wanneer Turkije je favoriete reisbestemming is, maar ook beroepsmatig kan een cursus Turks van pas komen. Deze taalcursus geeft je een degelijke basis. Ga jij Turks leren? Begin vandaag nog met een cursus van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Turks

Cursus Turks voor beginners

Turkije is een prachtig land met een unieke cultuur en een rijk verleden. Turks leren maakt je verblijf in dit prachtige land nog aantrekkelijker. Wellicht heb je nog een andere reden om Turks te leren. Veel landgenoten hebben namelijk Turkse buren, vrienden of collega's. Wil je Turks leren voor beginners? Dan ga je onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • het Turkse alfabet;
 • het postkantoor;
 • eten en drinken;
 • toerisme;
 • openbaar vervoer;
 • op de markt;
 • op het strand.

 

Video's, geluidsfragmenten en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Turkse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

 

Cursus Turks voor gevorderden

Heb je de cursus Turks voor beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van de Turkse taal al op een redelijk niveau? NHA biedt je de mogelijkheid om je talenkennis verder te ontwikkelen en nog beter Turks te leren. Met de cursus Turks voor gevorderden vergroot je jouw woordenschat en leer je je taalgebruik te verbeteren.

In de gevorderden cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • grammatica;
 • telefoneren;
 • dieren;
 • het hotel;
 • het restaurant;
 • de dokter/apotheek/EHBO;
 • de auto;
 • interviewen.

 

Turks leren voor beginners + gevorderden: combi

Van beginner tot gevorderden Turks leren? Ook dat kan met een combicursus van NHA. In slechts 15 maanden krijg jij deze taal volledig onder de knie. Door een overlapping in beide cursussen bespaar je niet alleen tijd maar ook geld.

De cursus Turks levert een prima beheersing op van de alledaagse Turkse taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die Turks leren om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Turks, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Turks voor Beginners + Gevorderden

Zeer tevreden over de opbouw van de cursus. Ik mis enkel soms wat ondersteuning die je hebt als je fysiek les volgt, maar dat is eigen aan online les volgen natuurlijk. Huiswerk wordt snel verbeterd maar dit is enkel schriftelijk, Ik mis een beetje het oefenen van de uitspraak in huiswerk oefeningen met de coach.

10/10
Turks voor Beginners

Al hoewel ik niet meer van de jongste ben ( 63 jaar), vindt ik het heel bevredigen en tof om nog een andere taal te leren. Turks is voor ons Belgen niet de simpelste taal maar toch slaag ik er in om via jullie goede systeem en met begeleiding de taal te kunnen leren.

8/10
Turks voor Beginners + Gevorderden

In de cursus wordt alles goed uitgelegd.

10/10
Turks voor Beginners

Er is een praktische terugkerende indeling per les. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Misschien een tip om de volledige woordenlijst alfabetisch bij te voegen om woorden gemakkelijker terug te vinden.

DIPLOMA

Diploma Turks

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Turks in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Turks, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Turks  

Schrijf je nú in voor de Cursus Turks en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Turks voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Turks voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Turks voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Al hoewel ik niet meer van de jongste ben ( 63 jaar), vindt ik het heel bevredigen en tof om nog een andere taal te leren. Turks is voor ons Belgen niet de simpelste taal maar toch slaag ik er in om via jullie goede systeem en met begeleiding de taal te kunnen leren.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!