Gratis brochure

Cursus Turks  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Turks
vlag%20turks Taal-app-60x180
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
12x
16,60
of ineens
€199,00
4.4/5

Beoordeeld door 8 student(en)

 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Turks leren om met Turkse buren of collega’s te spreken? Volg de cursus Turks

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Ga jij vaak op vakantie naar Turkije, of heb je voor je werk enige kennis van de taal nodig? Met de cursus Turks van NHA wordt Turks leren nog makkelijker.

Turkije heeft als vakantieland veel te bieden. Naast een unieke cultuur en rijk verleden heeft dit prachtige land ook een verfijnde keuken. Heb jij plannen voor een reis naar Turkije? Dan is Turks leren een goed idee. Met een cursus Turks leer jij hoe je de vriendelijke bevolking van Turkije in hun eigen taal aanspreekt.

Wil jij Turks leren voor je volgende vakantie? Of heb je Turkse zakenpartners waarmee jij beter wilt kunnen communiceren? Dan is een cursus Turks een goede eerste stap. Al snel kun jij meer dan mensen begroeten met ‘merhaba’.

 

Relatief gemakkelijke taal

De Turkse taal heeft maar weinig overeenkomsten met andere talen. Turks leren lijkt daarom een echte uitdaging. Met een cursus Turks van NHA is Turks leren makkelijker dan je denkt. Omdat Turks geen lidwoorden en geslachten kent krijg je deze taal snel onder de knie.

 

Turks leren spreken

De cursus Turks is een praktische cursus. Aan de hand van actuele onderwerpen en veelvoorkomende situaties vergroot jij je woordenschat. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM leer jij snel gesprekken voeren. Dat maakt Turks leren bij NHA extra interessant!

Daarbij vind je in de meeste lessen geluidsbestanden waarmee je naast de uitspraak ook het luisteren goed onder de knie krijgt. Deze geluidsbestanden zijn bijvoorbeeld onderdeel van de lesstof, maar ook in de huiswerkopgaven komen geluidsopnames terug.
 

Vakantie of zakenreis?

Turks leren is een goed idee wanneer Turkije je favoriete reisbestemming is, maar ook beroepsmatig kan een cursus Turks van pas komen. Deze taalcursus geeft je een degelijke basis. Ga jij Turks leren? Begin vandaag nog met een cursus van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Turks

Cursus Turks voor beginners

Turkije is een prachtig land met een unieke cultuur en een rijk verleden. Turks leren maakt je verblijf in dit prachtige land nog aantrekkelijker. Wellicht heb je nog een andere reden om Turks te leren. Veel landgenoten hebben namelijk Turkse buren, vrienden of collega's. Wil je Turks leren voor beginners? Dan ga je onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • het Turkse alfabet;
 • het postkantoor;
 • eten en drinken;
 • toerisme;
 • openbaar vervoer;
 • op de markt;
 • op het strand.

 

Cursus Turks voor gevorderden

Heb je de cursus Turks voor beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van de Turkse taal al op een redelijk niveau? NHA biedt je de mogelijkheid om je talenkennis verder te ontwikkelen en nog beter Turks te leren. Met de cursus Turks voor gevorderden vergroot je jouw woordenschat en leer je je taalgebruik te verbeteren.

In de gevorderden cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • grammatica;
 • telefoneren;
 • dieren;
 • het hotel;
 • het restaurant;
 • de dokter/apotheek/EHBO;
 • de auto;
 • interviewen.

 

Turks leren voor beginners + gevorderden: combi

Van beginner tot gevorderden Turks leren? Ook dat kan met een combicursus van NHA. In slechts 15 maanden krijg jij deze taal volledig onder de knie. Door een overlapping in beide cursussen bespaar je niet alleen tijd maar ook geld.

De cursus Turks levert een prima beheersing op van de alledaagse Turkse taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die Turks leren om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde.

REVIEWS

Reviews

5/5
Turks voor Beginners

Er is een praktische terugkerende indeling per les. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Misschien een tip om de volledige woordenlijst alfabetisch bij te voegen om woorden gemakkelijker terug te vinden.

4/5
Turks voor Beginners + Gevorderden

Ik ben over algemeen tevreden over mijn opleiding Turks, alleen nog mis ik beetje extra begeleiding in verbetering van huiswerkopdrachten. Ik wil weten waarom ik fout had met uitleg en niet enkel gecorrigeerde huiswerk terug krijgen. Verder de woordenschat doorheen lessen kan beter. Bijvoorbeeld Alle kleuren bij elkaar in les 1, familieleden les 2, enz..

4/5
Turks voor Beginners

Cursus is super enkel mis ik een alfabetische woordenlijst om even Snel iets terug te vinden

4/5
Turks voor Gevorderden

Het is een heel duidelijke cursus met een goede structuur. Je krijgt je huiswerk snel verbeterd terug. Ik vind het jammer dat je niet eerst vragen kan stellen en dan je huiswerk afgeven. Nu kan je pas terwijl je je huiswerk afgeeft vragen stellen. De cursusjaar is wat gelijk aan een jaar les volgen. Dus dat is prima. Maar de extra kost voor het examen vind ik wel heel duur.

DIPLOMA

Diploma Turks

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Turks in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Turks, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd voor de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Turks  

Schrijf nú in voor de Cursus Turks en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Turks voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Turks voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,95
of ineens €239,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Turks voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 21,30
of ineens €319,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 17,95
of ineens €269,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • De grootste taalopleider
 • Nu met  gratis taal-app
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!

5/5

Er is een praktische terugkerende indeling per les. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Misschien een tip om de volledige woordenlijst alfabetisch bij te voegen om woorden gemakkelijker terug te vinden.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!