Gratis brochure

Je taalvaardigheid verbeteren?
Engels is dé taal die je moet kennen!

Engels is een wereldtaal die door ruim een derde van de wereldbevolking wordt gesproken. Engelse woorden dringen door tot in veel verschillende talen, waaronder de Nederlandse taal. Ook vele wetenschappelijke en technische termen, vooral uit de computerwereld, zijn afkomstig uit het Engels. Kennis van de Engelse taal is daarom onmisbaar! Ben jij klaar om je Engels te verbeteren?

 

Verbeteren in het Engels is “to improve”.

Would you like to improve your English?

 

Heb je een basisopleiding Engels gekregen tijdens je schooltijd, maar wil je jouw uitspraak of taalvaardigheid verbeteren? Engels leren komt altijd van pas! Engels lessen worden door tal van scholen en opleidingsinstituten aangeboden.

Maar wil je jouw Engels verbeteren zonder je te verplaatsen naar een school? Dat is perfect mogelijk. NHA biedt diverse thuiscursussen Engels aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Ook je zakelijke correspondentie in het Engels kun je verbeteren.

 

Tips voor het verbeteren van je Engels

Wil jij je Engels verbeteren? Omdat je het nodig hebt voor je werk, of gewoon omdat je het plezant vindt? Goed bezig! Als je deze wereldtaal onder de knie hebt gaan er deuren voor je open. En het verbeteren van je Engels gaat je zeker lukken met deze tips.

 • Lees, lees, lees
  Boeken, kranten, websites, e-mails, sociale media. Door elke dag te lezen, kun je snel en eenvoudig je Engels verbeteren!
 • Kijk Engelse tv
  Door te luisteren naar de Engelse taal ga je steeds meer woorden herkennen. Begin met ondertiteling en schakel deze later uit. Op die manier is het verbeteren van je Engels ook nog heel plezant om te doen!
 • Praat Engels met vrienden of familie
  Oefening baart kunst. Begin klein door woorden uit zinnen te vervangen en breid het uit tot je hele gesprekken kunt voeren. Je moet geen schrik hebben om fouten te maken. Alleen zo leer je de taal.
 • Volg een cursus Engels
  Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren? Het verbeteren van je Engels gaat zeker lukken met een cursus! Kies een cursus die bij jou past waarbij je begeleiding krijgt van een docent. Op die manier heb je altijd iemand om hulp aan te vragen als het even niet lukt.

 

verbeteren Engels met cursus

 

Je Engels verbeteren met een thuiscursus

Het verbeteren van je Engels kan heel intensief zijn. Zeker als jij zonder voorkennis hieraan begint. Met een thuiscursus kies jij voor flexibiliteit! Je kunt dan je Engels verbeteren op je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt. Zo kun je de cursus ook nog eenvoudig combineren met een druk leven.

Kies je voor een thuiscursus van NHA om je Engels te verbeteren? Dan ontvang je een gedrukt cursuspakket én toegang tot de digitale leeromgeving Plaza. Dat betekent dat je jouw leerstof ook online terug kunt vinden. Zo kun je de Engelse uitspraak beluisteren met de digitale geluidsbestanden die bij de leerstof zijn gevoegd. Je studeert in je eigen omgeving op een ogenblik dat het jou past. Je mag ruim de tijd nemen om je Engels te verbeteren.

Engels voor beginners of gevorderden, Engels voor op het werk, zakelijke correspondentie in het Engels: bij al deze NHA-opleidingen word je begeleid door een persoonlijke vakdocent. Je mag tot drie jaar na je inschrijving rekenen op de hulp van je begeleider. Daarnaast krijg je ook een taal-app aan met meer dan vijftig uren extra oefenmateriaal. Met deze taal-app kun je de Engelse uitspraak beluisteren én naspreken. Het verbeteren van je Engels was nog nooit zo eenvoudig!

 

Een diploma op het einde van je studie

Het verbeteren van je Engels verbetert ook je carrièrekansen! Na de Engels cursussen van NHA kun jij je namelijk inschrijven voor het wereldwijd erkende diploma Cambridge English op verschillende niveaus. Met dit waardevolle erkende Cambridge English-diploma gaan er deuren voor je open.

Sta je te popelen om je woordenschat en uitspraak van de Engelse taal te verbeteren? Engels kun je bij NHA op verschillende niveaus online volgen.


Bekijk nu een gratis proefles en start snel met het verbeter van jouw Engels! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!