Gratis brochure

Verbeteren Engels

Verbeteren in het Engels is “to improve”.

Would you like to improve your English?

Engels is een wereldtaal die door ruim een derde van de wereldbevolking wordt gesproken. Engelse woorden dringen door tot in de Nederlandse taal. Tal van wetenschappelijke en technische termen, vooral uit de computerwereld, zijn afkomstig uit het Engels. Heb je een basisopleiding Engels gekregen tijdens je schooltijd, maar wil je jouw uitspraak of taalvaardigheid nog verbeteren?

 

Engels wordt door tal van scholen en opleidingsinstituten aangeboden. Maar wil je jouw Engels verbeteren, online en dus zonder je te verplaatsen naar een school? Dat is perfect mogelijk. NHA biedt diverse thuiscursussen Engels aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Ook zakelijke correspondentie in het Engels kun je online volgen.

 

verbeteren Engels met cursus

 

Engels verbeteren met een online cursus van NHA

Een thuiscursus Engels van NHA ontvang je vanzelfsprekend als een gedrukt cursuspakket. De leerstof is echter ook digitaal beschikbaar op de online leeromgeving Plaza. Zo kun je de Engelse uitspraak beluisteren met de digitale geluidsbestanden die bij de leerstof zijn gevoegd. Je studeert in je eigen omgeving op een ogenblik dat het jou past. Je mag ruim de tijd nemen om je taalvaardigheid te verbeteren. Engels voor beginners of gevorderden, Engels voor op het werk, zakelijke correspondentie in het Engels: bij al deze NHA-opleidingen word je begeleid door een persoonlijke vakdocent. Je mag tot drie jaar na je inschrijving rekenen op de hulp van je begeleider. Inoefenen en je Engels verbeteren?  Daarvoor krijg je bij NHA meer dan voldoende de tijd! NHA biedt overigens ook een taal-app aan met meer dan vijftig uren extra oefenmateriaal. Met deze taal-app kun je de Engelse uitspraak beluisteren én naspreken.

 

Een diploma op het einde van je studie

Je hebt sowieso recht op een NHA-getuigschrift als je minstens een voldoende hebt gescoord op al je opdrachten en huistaken. Een uniek diploma vormt natuurlijk de beste afsluiting van je studie. Daarom mag je meerdere keren per jaar deelnemen aan een digitaal examen op de NHA-locatie te Antwerpen. Als je slaagt, behaal je een NHA-instituutsdiploma. Maar er is meer. Je mag je ook inschrijven voor het wereldwijd erkende diploma Cambridge English op verschillende niveaus. Deze examens worden doorlopend in heel het land afgenomen. Het waardevolle erkende Cambridge English-diploma verbetert ongetwijfeld je carrièrekansen. Sta je te popelen om je woordenschat en uitspraak van de Engelse taal te verbeteren? Engels kun je bij NHA op verschillende niveaus online volgen.

Bekijk eerst een gratis proefles en start snel met een cursus Engels naar jouw keuze! 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!