Gratis brochure

Arabisch

Ga jij binnenkort op reis naar het Midden-Oosten en wil je graag Arabisch leren? Met een thuiscursus van NHA leer je stap voor stap de taal. Geen zorgen, de Arabische taal is minder ingewikkeld dan het lijkt. Het Arabische alfabet heb je snel onder de knie. En je kunt bij NHA kiezen voor begeleiding van een ervaren vakdocent, dus je staat er nooit alleen voor. Vraag nu een gratis proefles aan en start direct met leren!

Taalcursussen

Snel een buitenlandse taal leren vanwege een congresbezoek of je verdiepen in de taal van je vakantiebestemming? NHA biedt taalcursussen voor schriftelijke en mondelinge communicatie. De NHA-taalcursussen volg je op je eigen tempo. Het is een soort avondschool / avondopleiding, maar met als extra voordeel dat je kunt studeren waar en wanneer je wilt.

Van Roemeens tot Italiaans en van Zweeds tot Chinees: alle opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteit. Al na de eerste lessen bezit je een flinke woordenschat en voer je de eerste gesprekken. Kies nu uit meer dan 70 talen!


Daarom studeren bij NHA

  • Studeer op je eigen tempo
  • 15 dagen gratis op proef
  • Een van de grootste taalopleiders van België
  • Nu met gratis Taal-app
Lees meer over studeren bij NHA »
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!