Gratis brochure

 

Cursus Frans Antwerpen? Volg thuis Frans met NHA

Waarom naar Antwerpen voor een cursus Frans? Voor de taalopleidingen Frans van NHA hoef je je huis niet uit.

‘La plus belle langue du monde’ (de mooiste taal van de wereld) noemen sommige Fransen hun moedertaal. Frans is een van de officiële talen in België en wordt in meer dan 30 landen gesproken door zo’n 330 miljoen mensen.

Voor vele werkaanbiedingen in Vlaanderen is een grondige kennis van het Frans vereist. Ook op vakantie in ‘La douce France’ (het heerlijke Frankrijk) komt een mondje Frans goed van pas.

Velen volgen een cursus Frans in Antwerpen, aan een talencentrum van de universiteit of bij andere opleidingscentra. Ver rijden om een intensieve cursus Frans in Antwerpen bij te wonen, is helemaal niet nodig. Ook bij NHA kun je intensief Frans leren.   

Alle taalcursussen »

 

Cursus Frans Antwerpen? NHA is een goed alternatief

Een cursus Frans in Antwerpen volgen, bij een talencentrum van de universiteit, is ongetwijfeld een doeltreffende manier om Frans te leren. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid om een paar avonden per week in Antwerpen les te volgen.

De opleidingen van NHA zijn een uitstekend alternatief voor een cursus Frans Antwerpen. NHA biedt kwaliteitsvolle taalcursussen Frans aan voor beginners en gevorderden. En bovendien: je hoeft er je huis niet voor uit!

 

Frans leren in je eigen tempo

Via de digitale leeromgeving van NHA studeer je jouw cursus Frans online. Dat kan in je eigen woonkamer, maar evengoed in je hotelkamer of in je vakantiehuisje. Je bent niet gebonden aan lessenroosters of leslokalen. Op elke dag van het jaar kun je een cursus Frans beginnen. Je studeert waar, wanneer en zoveel je wilt. En je ontvangt jouw cursus natuurlijk ook gewoon op papier.

Gemiddeld doe je een jaar over een opleiding, maar je mag er ook een spoedcursus van maken die je op anderhalve maand afrondt. Of je studeert beetje bij beetje en je doet er 3 jaar over. Bij NHA is het allemaal mogelijk.

Je studeert praktisch Frans, met een woordenschat die je in dagdagelijkse omstandigheden nodig hebt. Geen onnodige ingewikkelde uitweidingen over vervoegingen, tijden en zinsconstructies, maar Frans dat je direct kunt toepassen.

 

Contact met je persoonlijke docent en medecursisten

Een taalcursus Frans in Antwerpen volg je uiteraard in groep. Ook bij een taalopleiding van NHA sta je er niet alleen voor. NHA wijst je een persoonlijke docent toe. Bij deze docent lever je je huiswerk (online of per post) in. Je mag hem natuurlijk ook allerlei vragen stellen over de leerstof.

Via de digitale leeromgeving kom je eveneens in contact met medecursisten. Zo kun je gezamenlijk moeilijke delen van de leerstof studeren of gewoon samen eens ergens afspreken. Misschien zelfs in groep een tripje plannen naar Parijs, ‘la ville lumière’ (de lichtstad)?

 

Geïnteresseerd in de NHA-cursussen Frans? Vraag snel jouw gratis proefles aan!

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!