Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Computer

Je eigen webshop beginnen? Werken met specifieke software: van Dreamweaver tot Excel en van InDesign tot Microsoft Office? Upgrade je curriculum vitae en vergroot je mogelijkheden met kennis van software, computers en internet. Volg een cursus website bouwen of een opleiding werken met internet. Studeer op je eigen tempo onder begeleiding van een ervaren docent en behaal een gewaardeerd diploma of getuigschrift.

Beroepsopleidingen

Wij helpen je graag verder!
Stuur een mail

Beroepsopleidingen

Volg thuis een vakopleiding bij NHA voor een diploma of een getuigschrift. Van een cursus Webdesign tot een opleiding Administratief Bediende. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie).


Volg een beroepsopleiding van NHA naast een baan en hobby´s: slechts enkele uren studie per week leiden naar een diploma en vergroten je toekomstmogelijkheden. Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
  • Verbreed jouw arbeidskansen
  • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Wij helpen je graag verder!
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!