Gratis brochure

Computercursussen

Je eigen webshop beginnen? Werken met specifieke software: van Dreamweaver tot Excel en van InDesign tot MS Office? Upgrade je curriculum vitae en vergroot je mogelijkheden met computerlessen van NHA. Volg een cursus website bouwen of een opleiding werken met internet. Studeer op je eigen tempo onder begeleiding van een ervaren docent met de computerlessen aan huis van NHA en behaal een gewaardeerd diploma of getuigschrift.

Beroepsopleidingen

Computerlessen voor beginners en gevorderden

De computer: hij is niet meer weg te denken uit ons leven! Wat je ook doet, waar je ook bent, welke leeftijd je ook hebt: je wordt steeds geconfronteerd met computers. Vlot kunnen werken met een computer en met softwarepakketten is meer dan ooit van belang.

Zou je computerlessen willen volgen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen? NHA komt je tegemoet met diverse opleidingen, waaronder computerlessen voor beginners!

 

Computerlessen aan huis volgen bij NHA

Kennis van computertoepassingen is de dag van vandaag onmisbaar. Zorg ervoor dat je computervaardigheden up-to-date blijven. NHA biedt je een heel breed scala van computerlessen voor beginners en gevorderden aan. We begrijpen het goed dat je geen tijd hebt om naar avondschool computerlessen te gaan. Daarom volg je bij NHA de computerlessen aan huis, zonder lessenroosters, klaslokalen of schoolbanken.

Natuurlijk laten we je niet aan je lot over. Met al je vragen kun je terecht bij jouw persoonlijke docent. Je maakt gebruik van het digitale leerplatform Plaza. Je opleiding wordt bekroond met een getuigschrift of bij sommige cursussen met een diploma. Misschien het begin van een glansrijke carrière in de IT-wereld!

 

De boeiende wereld van websites, programmeertalen en software

Het is ongelooflijk wat je allemaal kunt doen met een computer. Het internet zorgt ervoor dat je continu in contact staat met de rest van de wereld. Op miljoenen websites vind je zowat alle informatie die je nodig hebt. Maar heb je zelf wel eens een eigen website willen maken? Dat leer je in een computer opleiding van NHA!

Of wil je een bepaald softwarepakket beter onder de knie krijgen? Kun je nog niet zo goed overweg met een toetsenbord en kijk je uit naar een cursus dactylo? Misschien heb je een schitterend idee voor een nieuwe app voor je mobiele telefoon en wil je direct aan de slag om deze zelf te maken? Bekijk het aanbod aan avondschool computerlessen en aarzel niet om je in te schrijven!

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
 
 

Gratis computerlessen proberen

Waarschijnlijk wil je eerst eens kennismaken met de inhoud van de cursus vooraleer je je inschrijft. Dat is bij alle computerlessen aan huis van NHA mogelijk. Vraag vrijblijvend een gratis digitale proefles aan.

Je krijgt dan toegang tot de digitale leeromgeving en kunt op voorhand al eens ‘proeven’ van de hoogstaande kwaliteit van de NHA-opleidingen. Ook nadat je gestart bent met een computer opleiding, kun je kosteloos binnen 15 dagen de opleiding stopzetten en je cursus terugsturen.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!