Gratis brochure

Management Opleiding

Van Communicatiemanagement tot Hoger Management, of toch eerst de basiskennis opdoen? Met een management opleiding van NHA zet je de volgende stap in je managementcarrière. Of het nu gaat om duurzaam ondernemen of een cursus managementassistentie, of je bedrijven adviseert of een afdeling runt: NHA biedt kwalitatieve vakopleidingen. Op zoek naar je volgende job als manager? Begin dan met een management opleiding van NHA.

Beroepsopleidingen

In elk bedrijf of organisatie zijn er mensen nodig die de leiding op zich nemen. Voel jij je geroepen om andere medewerkers aan te sturen, het beleid van je bedrijf mee te bepalen en jouw afdeling of organisatie de hoogst mogelijke doelen te laten bereiken? Volg een management opleiding bij NHA! Kies uit de brede waaier aan opleidingen van NHA een cursus management die jouw carrière een ware boost geeft!

 

Management op verschillende niveaus

Er bestaan managers op allerlei niveaus. Sommigen sturen een afdeling van een bedrijf aan, anderen houden zich uitsluitend bezig met aspecten als personeel, kwaliteit of complete projecten.

Het spreekt voor zich dat een manager goed moet kunnen omgaan met mensen. Efficiënt communiceren, mensen overtuigen, doelen stellen: een manager moet er allemaal kaas van gegeten hebben. Ook zaken als marketing, personeelsbeleid en bedrijfseconomie zijn van belang voor een manager. In een management opleiding van NHA komen al deze items uitvoerig aan bod.

 

Gevarieerd management cursusaanbod

Managers zijn er nodig in alle afdelingen van een organisatie. Misschien wil je doorgroeien naar de functie van afdelingshoofd of ervaring opdoen als assistent-manager? Wil je je stempel drukken op het kwaliteitsgebeuren of logistieke gebeuren in je organisatie? Of behoor je al tot het middenkader en is het jouw ambitie om door te groeien naar het niveau van hoger management? Bij NHA vind je waardevolle thuiscursussen voor managers in spe.  

Bekijk het grote aanbod van management opleidingen bij NHA en maak je keuze. Van een cursus basiskennis management tot een opleiding hoger management: je vindt het allemaal bij NHA. Ook voor aspecten als time management, leidinggeven, lean management en GDPR bestaan er opleidingen bij NHA. Waar wacht je op? Van elke opleiding kun je een vrijblijvende digitale proefles aanvragen. Kies je gewenste cursus en begin vandaag nog!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Volg thuis een management opleiding

Ben je al lang van plan om een management opleiding in avondonderwijs te volgen, maar vind je er de tijd niet voor? Een cursus management van NHA volg je vanuit je luie zetel, gemakkelijk naast je werk, gezinsleven en hobby's. Het is niet nodig om naar school te gaan, je bent niet aan uurroosters gebonden en je volgt je eigen studietempo.

Als je de leerstof niet goed begrijpt, leg je via het digitale leerplatform van NHA je vragen voor aan je persoonlijke docent. Deze docent kijkt ook je huistaken na. Na afloop van de cursus sleep je een begeerd diploma of getuigschrift in de wacht. De eerste stap naar een loopbaan als manager!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!