Gratis brochure

Administratie

Van Secretaresse tot Office Management: zet de volgende stap in je administratieve carrière. Kwaliteit en optimale begeleiding zijn gegarandeerd. Kies voor een administratie opleiding van NHA.
 

Administratie opleidingen 

Een onmisbare schakel in elke organisatie

Administratie is een afdeling die in elke organisatie noodzakelijk is. Jij kunt hier een belangrijke rol in vervullen als je kiest voor een administratie opleiding van NHA. Het grote voordeel van een thuiscursus in dit vak is dat je kunt studeren wanneer het jou uitkomt. Daarmee is het gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld je huidige job, een gezin en vrije tijd.

 

Waardevol diploma

Als je een opleiding Administratie volgt bij NHA, dan kun je je studie afsluiten met een examen. Dit examen levert je een waardevol diploma op. Hiermee heb je zeker een streepje voor als je op een administratie functie solliciteert. Welke opleiding heeft jouw voorkeur?

Ga je voor een opleiding Administratief Bediende? Of geef je de voorkeur aan werken in een financiële hoek, met de cursus / opleiding Boekhouden? Het is ook mogelijk dat je liever aan één administratieve vaardigheid werkt. We hebben administratieve cursussen in ons aanbod waarmee je specifieke vaardigheden zoals notuleren kunt verbeteren.  
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Administratie Opleiding

Volg thuis een administratie opleiding bij NHA voor een diploma of een getuigschrift. Van een opleiding tot commercieel medewerk(st)er binnendienst tot receptioniste: de mogelijkheden bij NHA zijn zeer uitgebreid. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke vakdocent die jou begeleidt totdat je geslaagd bent. We bieden dan ook 100 procent examengarantie én een niet-geslaagd-geld-terug garantie.

Kies jij voor een thuisstudie administratie van NHA? Deze volg je gemakkelijk naast je gezinsleven, hobby’s en je huidige werk. Met slechts enkele uren studie per week werk jij naar een diploma toe. Hiermee vergroot je je toekomstmogelijkheden! Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker thuis in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!