Gratis brochure

Psychologie opleidingen

Vraag jij je ook vaak af waarom mensen doen wat ze doen? Heb je altijd al willen leren hoe je mensen beter kunt begrijpen en ben je geïnteresseerd in het menselijk gedrag, zowel bewust als onbewust? Dan past een psychologie opleiding goed bij jou. Psychologie is een breed vakgebied. Of je je nu wilt verdiepen in Sociale Psychologie, Positieve Psychologie of dat je hoogbegaafden beter wilt leren begrijpen. Bij NHA vind je altijd een psychologie opleiding die bij jou past!

Ondersteun en begeleid jouw medemens

Psychologie is de wetenschap die zich bezighoudt met het gedrag en het innerlijke leven van de mens. Psychologen zijn in allerlei domeinen actief. Zo bestaan er bijvoorbeeld bedrijfspsychologen, kinderpsychologen en klinisch psychologen. Allemaal ondersteunen ze mensen die op geestelijk vlak moeilijkheden ervaren of behoefte hebben aan begeleiding.

Psychologen zijn werkzaam in ziekenhuizen, centra voor geestelijke gezondheidszorg, scholen, bedrijven en vele andere organisaties. Sommigen hebben een eigen praktijk. Wil jij je ook verdiepen in het innerlijke leven van de mens en hulp bieden aan medemensen die het mentaal moeilijk hebben? Of wil je je voorbereiden op een universitaire opleiding psychologie? Schrijf je in voor een cursus psychologie bij NHA.

Volg een psychologie opleiding vanuit huis

Ben je geïnteresseerd in een opleiding psychologie, maar nemen je baan en je gezin een groot deel van je tijd in beslag? De thuiscursussen van NHA zijn ideaal om te combineren met een voltijdse baan en met je gezinsleven. Voor de cursussen van NHA hoef je je niet te verplaatsen naar een school en je bent ook niet gebonden aan lestijden. Bepaal zelf wanneer het jou uitkomt om te studeren!

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding psychologie met uitstekende begeleiding

Is hulp bieden aan mensen die in moeilijkheden verkeren of die mentale ondersteuning nodig hebben jouw droom? Maak je droom waar en volg een kwalitatieve opleiding psychologie bij NHA. Met de hulp van jouw persoonlijke docent krijg je de leerstof snel onder de knie. In slechts enkele uren studie per week werk jij toe naar een examen. Uiteindelijk worden jouw inspanningen beloond met een waardevol NHA-diploma.

Vergroot jouw toekomstmogelijkheden en bekijk het cursusaanbod van NHA. Start zonder aarzelen met je studie psychologie! Bij NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!