Gratis brochure

Opleiding Logistiek en Vervoer

Logistiek omvat alle activiteiten die nodig zijn om het juiste product op het juiste tijdstip op de juiste plaats te krijgen. Van het transporteren van goederen tot het beheer van voorraden, en van het opslaan van producten in een magazijn tot het maken van logistieke planningen.  Ben je geïnteresseerd in een baan in de logistieke sector? Volg bij NHA een grondige opleiding logistiek!

Beroepsopleidingen

Van producent naar consument

De meeste mensen staan er niet bij stil wat er allemaal nodig is om goederen en producten van een producent naar een klant te krijgen. Logistiek is niet zomaar snel eventjes een vrachtwagen laden en de weg op gaan. Er komt een heleboel administratie en planning aan te pas om goederen van A naar B te transporteren. Producten op een correcte wijze opslaan in een magazijn, het administratief verwerken van bestellingen, transportdocumenten in orde brengen, het meest geschikte transportmiddel kiezen, de goederen inladen en bij de klant tijdig afleveren: er komt heel wat bij kijken! Bovendien moet heel het proces zo efficiënt mogelijk verlopen tegen een zo laag mogelijke kostprijs. In een logistieke opleiding van NHA leer je er alles over.

 

Tal van functies in de logistiek

De logistieke opleidingen van NHA zijn bedoeld voor iedereen die aan de slag wil in de logistiek. Misschien is het jouw grote droom om in een magazijn te werken? Wil je liever optreden als logistiek teamleader en een groep medewerkers aansturen? Of wil je doorgroeien naar de functie van logistiek manager en het volledige distributieproces beheren? NHA komt je tegemoet met kwaliteitsvolle thuiscursussen en opleidingen in Logistiek. Aspecten als voorraadbeheer, registratie, etikettering, transportmiddelen, wetgeving en dergelijke komen in verschillende cursussen aan bod. Wie teamleider of manager wil worden, krijgt ook te maken met onderwerpen als leidinggeven en personeelsbeleid.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Een degelijke opleiding logistiek volgen

Voor een logistieke opleiding bij NHA hoef je je niet naar een school te verplaatsen. Je krijgt de volledige cursus in je brievenbus en je studeert gewoon thuis. De leerstof vind je overigens ook terug in de digitale leeromgeving van NHA. Natuurlijk laat NHA je niet aan je lot over tijdens de gekozen cursus of opleiding. Een persoonlijke docent ondersteunt je tijdens je studie en beantwoordt je vragen. Je hoeft je bovendien niet te haasten, want je krijgt bij elke cursus maar liefst drie jaar begeleiding als je voor een studie met hulp kiest!
 
Op het einde van elke opleiding logistiek is het mogelijk om deel te nemen aan een digitaal examen. Als je slaagt, word je de trotse bezitter van een NHA-instituutsdiploma. Maak kennis met de hoogstaande logistieke opleidingen van NHA. Vraag volledig vrijblijvend een gratis proefles aan en oordeel zelf!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!