Gratis brochure

Kinderzorg

Kinderen verzorgen en opvoeden is een boeiende taak, waarvoor je veel waardering krijgt. Toch vraagt de opvoeding en begeleiding van kinderen flink wat kennis en ervaring. Wie op zoek is naar een degelijke kinderzorg opleiding kan bij NHA terecht. NHA biedt thuiscursussen aan die je op je eigen tempo en in je eigen omgeving studeert.

Beroepsopleidingen

Een breed vakgebied

Wil je aan de slag in de buitenschoolse kinderopvang of als onthaalmoeder? Of ben je net een gelukkige vader of moeder geworden en wil je alles leren over het opvoeden van je pasgeboren kind? Wil je weten wat er omgaat in het hoofd van kinderen, zodat je hun gedrag beter begrijpt? Een kind verzorgen, begrijpen en opvoeden is iets wat je leert met vallen en opstaan. Een grondige kinderzorg opleiding helpt je om de beste eigenschappen in kinderen naar boven te halen en hun gedrag te leren doorgronden. Zo kun je hen optimaal begeleiden in hun groei naar volwassenheid. 

 

Volg een kinderverzorgster opleiding en vind de job van je leven

Als je graag omgaat met kinderen en van kinderverzorging je beroep wilt maken, heb je veel baat bij een kinderzorg opleiding van NHA. Je leert bijvoorbeeld hoe je bij jou thuis een hygiënische en veilige omgeving schept voor kinderen die je als onthaalmoeder in je eigen huis opvangt.  

Wil je liever begeleider worden in de buitenschoolse kinderopvang? In de thuiscursussen van NHA wordt dieper ingegaan op aspecten als lichamelijke verzorging, veiligheid, EHBO, gedragsproblemen bij kinderen, omgang met klachten, conflicthantering enzovoorts.

Ook voor wie zich wil specialiseren in de opvoedkunde of de kinderpsychologie, biedt NHA thuiscursussen aan. Al deze kinderzorg opleidingen zijn overigens ook interessant voor ouders en grootouders van jonge kinderen. Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende digitale proefles aan van de opleiding van jouw keuze, en schrijf je snel in als de cursus jou bevalt!

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Kinderzorg studeren bij NHA

Is een kinderverzorgster opleiding via avondschool niets voor jou, omdat je daarvoor niet de tijd kunt vrijmaken? Met een opleiding van NHA red je je uit de nood. Elke cursus van NHA volg je immers gezellig thuis, op een ogenblik dat je er tijd voor hebt. Je hoeft je niets aan te trekken van lessenroosters of uurregelingen. Het is ook niet nodig om elke dag urenlang bezig te zijn met je cursus, want je krijgt drie jaar de tijd om je opleiding af te werken.

 

Je studeert in je eentje, maar je ontvangt alle hulp die je nodig hebt van je persoonlijke docent. Voor elke kinderzorg opleiding mag je je aanmelden voor een digitaal examen. Als je slaagt voor dit examen, sleep je een NHA-instituutsdiploma in de wacht. Dit kan een flinke stap voorwaarts betekenen in je carrière!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!