Gratis brochure

Opleiding Beauty en Wellness

Wil jij je specialiseren in uiterlijk en lichaamsverzorging? Kies voor een beroep in de verzorgingssector en start met een opleiding in Beauty en Wellness. Volg de opleiding nagelstyliste, leer masseren of haren knippen. Jij studeert op je eigen tempo: van de schoonheidsspecialiste opleiding tot Nail Art en van Visagie tot Pedicure. Welke beauty & wellness opleiding wil jij volgen?
 

Opleidingen

Werken in de verzorgingssector

Heb je er altijd over gedroomd om een baan te hebben in de verzorgingssector? Houd je ervan om bezig te zijn met het uiterlijk, en zou je hier geld mee willen verdienen? Er zijn tal van mogelijkheden qua opleidingen in Beauty en Wellness. Na afloop kun je in veel gevallen een eigen zaak beginnen, of je gaat in loondienst. Die keuze is aan jou.

 

Op je eigen tempo studeren

Onze Wellness & Beauty opleidingen zijn op je eigen tempo te volgen. Dat is het grote voordeel van een thuisstudie. Hierdoor is het goed te combineren met een gezinsleven, hobby’s en je huidige job. Wanneer je een van onze Wellness en Beauty opleidingen volgt, hoef je niet meer op vaste tijden in het klaslokaal te zitten. Jij bepaalt waar je studeert: ’s avonds op de sofa, in de vroege ochtend aan je bureau of in het weekend in het park? Het kan allemaal.

Start vandaag nog met je toekomst en kies een opleiding die jou aanspreekt.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Beauty en Wellness Opleidingen

Kies een beauty opleiding bij NHA en haal een diploma of getuigschrift! Door het ruime assortiment thuisstudies in de categorie Beauty & Wellness is er zeker iets te vinden waar je enthousiast van wordt. Wil je nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, make-up artist of pedicure worden? Kies een opleiding bij NHA. Jouw persoonlijke docent controleert je huiswerk en begeleidt jou naar je examen.


Wist je dat we ook een niet-geslaagd-geld-terug garantie bieden? Dat is een extra reden om de stap te zetten en jouw toekomstdromen waar te maken. Welke Beauty en Wellness opleiding zou jij graag willen volgen? Probeer nu 15 dagen gratis!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!