Gratis brochure

Alternatieve Geneeswijzen

Ben jij geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen? Alternatieve geneeswijzen kunnen een goede aanvulling zijn op de reguliere medische zorg. Ze helpen om klachten te verlichten en de gezondheid te bevorderen. NHA heeft een breed aanbod aan opleidingen in de alternatieve geneeswijzen. Denk bijvoorbeeld aan een Reiki cursus, een cursus Natuurlijke Geneeswijzen of een Aromatherapie opleidingBij NHA vind je altijd een opleiding die past bij jouw interesses. Met een thuisstudie van NHA bepaal jij je eigen studietempo en studeer je wanneer het jou uitkomt. Schrijf je vandaag in voor een opleiding in de Alternatieve Geneeswijzen en leer mensen te ondersteunen in hun welzijn.

Kwalitatieve opleidingen tot alternatief genezer 

Werk je graag met mensen en heb je interesse in gezondheid en welzijn? Dan past een van de opleidingen in de Alternatieve Geneeswijzen van NHA goed bij jou. Je kunt bij ons verschillende thuisstudies volgen waarin je je verdiept in verschillende facetten van de alternatieve geneeskunde. Dit is namelijk een ontzettend breed vakgebied. Bij NHA volg je een kwalitatieve opleiding waarbij je goed wordt begeleid door jouw docent die jouw huiswerk voor je nakijkt. Met een thuisstudie studeer je voor een getuigschrift of diploma. Dit kan erg waardevol zijn voor je carrière.     


Alternatieve Geneeskunde is er voor iedereen  

Wil je leren hoe je mensen extra kunt ondersteunen in hun gezondheid? Met een opleiding in de alternatieve geneeswijzen kun je bijvoorbeeld leren hoe je het zelfherstellend vermogen van het lichaam gebruikt om de weerstand te verbeteren. De opleidingen Alternatieve Geneeswijzen zijn heel geschikt als je al werkzaam bent in de zorg en je je graag breder wilt ontwikkelen. Maar ook als je je uit interesse graag wilt verdiepen in alternatieve geneeskunde zijn deze opleidingen erg geschikt.   

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding via afstandsonderwijs bij NHA

Begin vandaag nog met een opleiding via afstandsonderwijs bij NHA en haal een certificaat of een diploma. Je geeft je carrière echt een boost met een van onze thuisstudies. De opleidingen zijn prima te combineren met een job, gezinsleven en hobby's. Bij NHA studeer je namelijk waar en wanneer je wilt, helemaal op je eigen tempo. Jij vergroot je toekomstmogelijkheden.

Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende digitale proefles aan van de opleiding van jouw keuze, en schrijf je snel in als de cursus jou bevalt!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!