Wimperextensions  

Nú: met GRATIS tablet
Wimperextensions
Inclusief_materialenpakket_be_1
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
4x
92,25

of 


€369,00
4.8/5

Beoordeeld door 4 student(en)

 • Met materialenpakket t.w.v. € 150,-
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 4 maanden
ALGEMEEN

Met de cursus Wimperextensions creëer je de mooiste ooglook

Ambieer jij een carrière als wimperstyliste? Wil jij klanten voorzien van mooie, volle en lange wimpers, zonder dat daar een likje mascara aan te pas komt? Met cursus Wimperextensions als thuisstudie doe jij alle theoretische en praktische kennis op om jouw ambities waar te maken. Wimperextensions zijn een vorm van luxe die steeds meer vrouwen zichzelf gunnen. Dus start vandaag nog met de wimperextensions cursus en zet de eerste stap naar je eigen salon!

Als wimperstyliste ben jij op de hoogte van alle feiten en fabels rondom wimperextensions. Je weet alles over welke wimpers het beste bij jouw klant passen. Je kijkt naar de oogvorm en de conditie van de huidige wimpers, en adviseert dan de juiste lengte, dikte en krulsterkte.

In de cursus Wimperextensions van NHA leer je dit allemaal. Je staat er niet alleen voor, want je krijgt goede begeleiding van een volleerd docent.

Wimperextensions one by one

In deze uitgebreide en zeer praktisch ingerichte cursus Wimperextensions leer je one by one extensions plaatsen. Dit betekent dat je één extension op één wimperhaar zet. Een zeer precies klusje waar jij, na het volgen van deze cursus, een specialist in zult zijn.
 

Theorie én praktijk

Voorafgaand aan de praktijk zul je aan de slag gaan met theorie. De informatie over onder andere het oog, de groeicyclus van wimpers, mogelijke aandoeningen & allergieën, hygiëne en het inrichten van je werkplek zorgen ervoor dat je een goede theoretische basis legt in deze cursus Wimperextensions.

Daarna ga je al snel aan de slag met het plaatsen van one by one wimperextensions op het oefenhoofd, en later ook op een echt model.
 

Materialenpakket bij je cursus Wimperextensions

We vinden het belangrijk dat je meteen aan de slag kunt met je cursus, dus is jouw cursus inclusief een materialenpakket. Hierin zitten alle materialen die je nodig hebt om wimperextensions one by one te plaatsen.

Daarnaast heb je geen voorkennis nodig, want we beginnen bij de absolute basis. Deze cursus is dus voor iedereen geschikt!
 

Start jij je eigen zaak?

Na afloop van de Wimperextensions cursus ben jij kundig in het plaatsen van one by one wimperextensions. Je kunt wellicht je eigen zaak starten en jouw klanten voorzien van mooie, lange wimpers. Wanneer je een carrière in de wellness- en beauty branche overweegt, dan is het beroep ‘zelfstandig wimperstyliste’ wellicht écht iets voor jou.
 

Kies voor de cursus Wimperextensions + Wimperlifting

Ben jij niet alleen geïnteresseerd in het leren zetten van wimperextensions, maar wil je ook graag de wimperlifting techniek onder de knie krijgen? Dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Kies je voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions, dan studeer je bovendien extra voordelig! 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Programma Cursus Wimperextensions

De cursus bestaat uit acht zeer uitgebreide lessen met zowel theorie- als praktijkopdrachten. We laten je kennismaken met álle onderdelen van het zetten van wimperextensions. Het programma ziet er als volgt uit:
 

Wimper & Ooganalyse

Je doet theoretische kennis op over het oog, mogelijke oogaandoeningen, allergieën en de groeicyclus van wimpers.
 

Hygiëne, werkplek & marketing

Wanneer je aan de slag gaat met wimperextensions, heb je verschillende materialen nodig zoals kunstwimpers, pincetten, lijm etc. Ook dien je je werkplek goed en praktisch in te richten, en zul je de nodige kennis moeten hebben van hygiëne.

Ga je een eigen zaak starten? Krijg inzichten hoe je je prijzen kunt bepalen en leer verschillende promotiemiddelen kennen die helpen om klanten naar je salon te trekken.
 

Verlengen van de wimpers;

Welke soorten en materialen kunstwimpers zijn er, en wat zijn de voor- en nadelen? Wat is de ideale dikte en krulsterkte? In de cursus krijg je alle inzichten die je nodig hebt om het perfecte advies aan jouw klanten te geven.
 

Wimperextensions plaatsen

Je start met het zetten ven extensions op een oefenhoofd. Wanneer je dit onder de knie hebt, ga je door met het plaatsen van extensions op een echt model. Alle noodzakelijke materialen vind je in het bijgevoegde materialenpakket.

Inclusief videolessen

De cursus Wimperextensions is voorzien van video’s als extra lesmateriaal. In de filmpjes worden alle stappen van het plaatsen van extensions duidelijk uitgelicht. Dit maakt het gemakkelijker om de techniek eigen te maken.
 

Nazorg en Refill

Wat mag je wel en niet met wimperextensions? Kun je oogmake-up dragen? Is elke make-up remover geschikt? Jij leert advies geven over nazorg en leert ook de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Na twee tot drie weken komen veel klanten terug voor een refill. Ook dit is onderdeel van de cursus Wimperextensions.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Wimperextensions, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

4/5
Wimperextensions

De cursus is ok maar ik heb het gevoel niet diepgaand genoeg. Te oppervlakkig, duidelijk gemaakt zodat jan en alleman het perfect kunnen volgen en slagen

5/5
Wimperextensions

• Cursus goed samengesteld + duidelijk • Klantenservice is ok , bij problemen lossen ze dit zo snel mogelijk op • Raad deze site aan 😊

5/5
Wimperextensions

Heel blij met de cursus wimper extensions. Ik heb hier veel geleerd en kan perfect one by one wimpers plaatsen zowel een nieuwe set als een refill. Blij dat ik deze keuze gemaakt heb om hier te studeren. Bedankt NHA!

5/5
Wimperextensions

Een duidelijke cursus Heel duidelijk uitgelegd ook En een heel makkelijk platform Medewerkers communiceren ook duidelijk Kortom een zeer fijne studie

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus Wimperextensions af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Wimperextensions in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Wimperextensions, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur Wimperextensions

De studieduur voor de opleiding Wimperextensions is 4 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

MATERIALENPAKKET

Inclusief materialenpakket

Bij de cursus Wimperextensions ontvang je een startpakket t.w.v. €150,-. Hierin zitten alle materialen die je nodig hebt, waardoor je dus meteen aan de slag kunt. Het pakket bestaat uit de volgende artikelen:

 • jade steen 
 • tape
 • wimperextensions (mix doosje)
 • ultra bonding lijm
 • primer 15ml 
 • remover 15ml 
 • micro brushes
 • mascara borstels
 • lip applicator
 • recht pincet
 • krom pincet  
 • pompje
 • oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers
   

LESGELD

Lesgeld

Wimperextensions
4x €92,25 of €369,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
4x 92,25
of €369,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

5/5

Heel blij met de cursus wimper extensions. Ik heb hier veel geleerd en kan perfect one by one wimpers plaatsen zowel een nieuwe set als een refill. Blij dat ik deze keuze gemaakt heb om hier te studeren. Bedankt NHA!

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!