Gratis brochure

Horeca opleidingen

Een degelijke horeca opleiding is essentieel als het jouw grote droom is om in de hospitality te gaan werken. Vergroot je bier- of wijnkennis, leer hoe je vlot communiceert met je klanten, upgrade je barista kennis, en leer hoe je het werk in je zaak goed organiseert. Bij NHA kies je uit het brede aanbod van thuisopleidingen de horeca opleiding die jou ligt.

Beroepsopleidingen

Een boeiende wereld

Bij werken in de horeca komt meer kijken dan je in de eerste plaats denkt. Je moet kennis hebben van hygiënevoorschriften, wetgeving over alcohol en roken, arbeidswetgeving enzovoorts. Uiteraard moet je leren hoe je voedingsmiddelen correct bereidt en bewaart, verschillende soorten dranken serveert, een tafel op de juiste manier dekt en dergelijke meer. Een horeca opleiding helpt je om je eerste stappen te zetten in de boeiende wereld van de horeca. Ook wie al in de horeca werkzaam is, kan zich met een thuiscursus van NHA verder specialiseren.

 

Opleiding horeca volgen, waar en wanneer je wil

Misschien droom je van een baan in de hospitality maar heb je geen tijd om een opleiding horeca te volgen? Geen nood. Met de thuiscursussen van NHA studeer je thuis of op eender welke plaats die je verkiest. Je start met een horeca opleiding op eender welk ogenblik, op een tijdstip dat jou het best uitkomt.

 

In je eigen tempo studeren

Heb je in een drukke periode geen tijd om te studeren voor je thuiscursus? Geen probleem! Je krijgt bij NHA zelfs drie jaar de tijd om je opleiding te voltooien. En al die tijd krijg je hulp en ondersteuning van je eigen docent. Je communiceert met hem via de digitale leeromgeving Plaza, waar je voor de meeste cursussen ook de leerstof terugvindt. Uiteraard ontvang je een ringmap met de volledige cursus gedrukt op papier. Na afloop krijg je een getuigschrift. Bij de meeste cursussen mag je je aanmelden voor een digitaal examen, waarmee je een waardevol NHA-instituutsdiploma in de wacht kunt slepen.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Horeca opleiding NHA

Bestellingen van mensen opnemen, maaltijden en drank serveren, de tafel dekken, met je klanten een babbeltje slaan? Kies uit het aanbod horeca opleidingen van NHA de thuiscursus die jou interesseert. Leer hoe je vlot communiceert met je klanten, een expert wordt in wijnen, de verschillende biersoorten serveert of het werk achter de bar en in de keuken organiseert. Vraag vandaag nog een gratis digitale proefles aan!

Volg de opleiding voor een diploma of een getuigschrift. Je persoonlijke vakdocent begeleidt jou totdat je geslaagd bent (100 procent examengarantie).

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker thuis in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!