Gratis brochure

Marketing opleidingen

Aan de slag als marketeer? De geheimen van online marketing of sociale media ontrafelen? Weten hoe beursgenoteerde ondernemingen marketing en PR inzetten? Volg een marketing opleiding van NHA en geef je carrière vandaag nog een nieuwe start. Van een cursus Big Data Marketing tot de opleiding tot marketing manager. Bij NHA vind je de opleiding die bij je past. 

Beroepsopleidingen

Voorbereiding op je toekomstige carrière

Een degelijke opleiding marketing verschaft jou de nodige bagage om succesvol te worden als marketeer. Elk bedrijf maakt gebruik van marketing om zijn producten en diensten in de verf te zetten en bekendheid te verwerven bij het brede publiek. De laatste tientallen jaren maken marketeers ook volop gebruik van de mogelijkheden van het internet en van sociale media.

Online marketing is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een succesvolle marketeer moet niet alleen zijn afzetmarkt doorgronden en de positie van zijn concurrenten kennen, maar ook gebruikmaken van moderne communicatiemiddelen en diverse kanalen om zijn producten en diensten aan de man te brengen. Dit leer je dan ook in een marketing opleiding van NHA.

 

Van big data tot manager

Er bestaan allerlei functies op het gebied van marketing. Sommigen houden zich uitsluitend bezig met het verzamelen en analyseren van allerlei gegevens (de zogenaamde big data) die nuttig zijn om potentiële klanten en afzetmarkten te leren kennen.

Anderen zijn actief op het vlak van online marketing. Zij gebruiken het internet en sociale media om hun doelpubliek te bereiken. Via public relations vestig je de aandacht van de buitenwereld op jouw bedrijf. Voor al deze marketingaspecten vind je een diepgaande cursus marketing bij NHA.

 

Na je marketing opleiding een waardevol diploma op zak

Welke cursus marketing van NHA je ook volgt, op het einde van de opleiding mag je deelnemen aan een digitaal examen. Jouw persoonlijke docent blijft je begeleiden tot je geslaagd bent. Sleep een NHA-instituutsdiploma in de wacht en begin aan een veelbelovende carrière in de wereld van de marketing.

Of je nu voor big data marketing gaat, je wilt verdiepen in zoekmachine marketing of wenst door te groeien tot marketing manager: steeds vind je bij NHA een geschikte marketing opleiding. Vraag vandaag nog een gratis digitale proefles aan!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Een opleiding in marketing volgen?

Laat tijdsgebrek niet de reden zijn om geen opleiding in marketing te volgen! Voor de thuiscursussen van NHA hoef je je niet naar een school of opleidingsinstelling te verplaatsen. Studeer in je eigen woning in je eigen ritme, wanneer je er tijd voor hebt. Bekwame vakdocenten begeleiden je tijdens je studie. Je maakt gebruik van een moderne digitale leeromgeving waarin je de leerstof terugvindt en waarmee je communiceert met je persoonlijke docent. Uiteraard krijg je je cursus ook thuisgestuurd in een luxe ringband.


Volg een thuisstudie naast je baan en hobby's. Met slechts enkele uren studeren per week vergaar jij de marketing kennis die jouw toekomstmogelijkheden vergroten.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker thuis in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!