Gratis brochure

Voeding en Gezondheid

Van Gewichtsconsulent tot Voedingsleer: je bent bewust bezig met gezondheid. Wil je andere mensen helpen hun ideale gewicht te bereiken en behouden? Word dan gewichtsconsulent. Of leer alles over Sport & Voeding of word medisch secretaresse. Volg bij NHA een thuiscursus voeding en gezondheid: studeer voor jezelf, voor anderen of voor een diploma.

Beroepsopleidingen

Help anderen om gezond te blijven

Voeding en gezondheid hebben veel met elkaar te maken. Vaak is overgewicht het gevolg van het overmatig eten van minder gezond voedsel. Ook een gebrek aan beweging werkt gewichtstoename in de hand. Wil je anderen helpen om hun gewicht onder controle te houden en meer te bewegen? Volg bij NHA een cursus voeding en gezondheid.

 

Bereid je goed voor op een job in de gezondheidssector

Veel mensen doen een beroep op een gewichtsconsulent, een fitness trainer of een personal trainer om een gezondere levensstijl te ontwikkelen.

Is het jouw droom om als coach of trainer de gezondheid van anderen te bevorderen? Of wil je voor je eigen gezondheid meer weten over gezonde voeding en de beste manier om je lichaam in conditie te houden? Een opleiding in voeding of een opleiding in gezondheid komt dan zeker van pas!

Wie wil werken in de gezondheidssector of de verzorgingssector, bijvoorbeeld als verzorgende of als medisch secretaresse, vind bij NHA ook geschikte thuiscursussen.

 

Een opleiding voeding en gezondheid zonder naar school te gaan  

Voor een thuiscursus voeding en gezondheid hoef je niet naar school. Je studeert thuis, met behulp van een gedrukt cursuspakket en een moderne digitale leeromgeving. Jouw persoonlijke docent helpt je met het verwerken van de leerstof.

Als je een voltijdse baan en een gezin hebt, is het niet altijd mogelijk om veel tijd aan je studie te spenderen. Bij NHA krijg je maar liefst drie jaar de tijd om je opleiding af te ronden. Tijd genoeg om je te verdiepen in de voedingsleer, sportmanagement te volgen of je voor te bereiden op een zelfstandige job als gewichtsconsulent of personal trainer.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Een diploma als bekroning van je studie

Natuurlijk wil je na je studie een getuigschrift of diploma behalen als bewijs van je diepgaande kennis over voeding en gezondheid. Op het einde van de opleiding mag je deelnemen aan een digitaal examen. Als je slaagt, behaal je een NHA-instituutsdiploma. Een uitstekende basis om aan de slag te gaan in de gezondheids- en verzorgingssector, of om zelfstandige voedingsconsulent of personal trainer te worden!

Help anderen of jezelf om gezond en fit te blijven en schrijf je vandaag nog in voor een cursus voeding en gezondheid. Kies een gratis proefles, of schrijf je meteen in en ontvang de gekozen cursus maar liefst 15 dagen gratis op proef, geheel vrijblijvend!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!