Gratis brochure

Commercieel

Vertegenwoordiger worden? Of lijkt callcenter medewerker je tof? Of een opleiding tot assistent vastgoedmakelaar? Met de commerciële opleidingen van NHA zet je de volgende stap in jouw carrière.  Wil jij leren hoe je van commerciële successen boekt en hoe je strategische keuzes leert maken die deze successen zullen voortbrengen? Ongeacht in welke branche je wil werken, een NHA opleiding in de richting Commercieel helpt je verder.
 

Beroepsopleidingen

Theoretisch én praktisch

De commerciële opleidingen van NHA zijn niet alleen theoretisch, maar ook heel erg praktisch ingericht. Dit betekent dat je er ook écht iets aan hebt wanneer je in het werkveld terecht komt.  Zo bieden we bijvoorbeeld een opleiding tot reisagent, waarmee je een goede basis legt voor een carrière in de reisbranche.

 

In diverse branches

De opleidingen op het gebied Commercieel die NHA aanbiedt, zijn toepasbaar in tal van branches. Van online tot vastgoed en van mode tot ondernemen. Maar ook de algemene commerciële opleidingen kunnen je verder helpen. Denk hierbij aan Commercieel Medewerker Binnendienst of  Vertegenwoordiger. Jij leert de kneepjes van het vak en vergroot zo je carrièrekansen.

Vind jij het ook tijd om een opleiding te volgen in een vakgebied wat je écht plezant vindt? Start vandaag nog en ontvang een fijn welkomstgeschenk!

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Commerciële opleidingen

Een commerciële vakopleiding van NHA als thuisstudie is beslist een goed idee. Je haalt een diploma of een getuigschrift als bewijs van je kennis. Tijdens je studie krijg je begeleiding van je persoonlijke vakdocent. Je krijgt feedback op je ingeleverde huiswerk en kunt aanvullende vragen stellen. Door het unieke begeleidingsmodel krijg je begeleiding van je vakdocent totdat je geslaagd bent. In principe bieden we dus 100% examengarantie.


Vergroot je commerciële kennis middels een cursus die je vanuit thuis volgt, gewoon naast je baan en hobby´s. Werk met enkele uren studie per week naar een diploma. Start vandaag nog!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!