Gratis brochure

Opleidingen in Bouw en Techniek

De bouwsector en technieksector zijn beide een werkterrein waarin altijd werk voor handen blijft. Immers kan niet elke job worden overgenomen door robots en machines. Een opleiding in de bouw of techniek is dan ook een solide keuze. Wil jij je laten omscholen richting de bouw of techniek, of wil je je kennis in dit gebied verder ontwikkelen? Maak vandaag nog werk van je toekomst.

Avondschool bouw

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om avondschool bouw te volgen. Je dient dan naar een locatie te reizen om te studeren. De theoretische kennis kun je echter zeer gemakkelijk via een thuisstudie opdoen.

Je krijgt wel de begeleiding van de docent, die je feedback geeft op je werk. Maar je hoeft niet per se op bepaalde tijden te studeren. Je kunt alles op je eigen tempo volgen. Na een opleiding in Bouw of Techniek van NHA heb je een goede basis gelegd voor je verdere ontwikkeling in het vakgebied.
 

Voor hobby of beroep?

Het fijne aan de een techniek of bouw opleiding is dat deze een mooie start zijn voor een nieuwe carrière. Met deze kennis als basis heb je beslist een streepje voor wanneer je vervolgens aanklopt bij een vakman met jouw sollicitatie. Je kunt namelijk meteen beginnen met het stuk praktijk. Dat scheelt flink wat tijd.

Maar je kunt er ook voor kiezen om deze cursussen als hobby te volgen. Ben jij bijvoorbeeld een echte klusser en wil je je kennis op dat gebied uitbreiden? Met een van deze opleidingen kun jij je hobby naar een hoger level tillen.
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding via afstandsonderwijs bij NHA

Begin vandaag nog met een opleiding via afstandsonderwijs bij NHA en haal een certificaat of een diploma. Je geeft je carrière echt een boost met een van onze thuisstudies. De opleidingen zijn prima te combineren met een job, gezinsleven en hobby's. Bij NHA studeer je namelijk waar en wanneer je wilt, helemaal op je eigen tempo. Jij vergroot je toekomstmogelijkheden.

Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende digitale proefles aan van de opleiding van jouw keuze, en schrijf je snel in als de cursus jou bevalt!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!