Gratis brochure

Persoonlijke ontwikkeling

Je persoonlijke ontwikkeling is nooit volledig klaar. Daarbij verwondert en fascineert kennis, dus volg samen of individueel een NHA cursus. Ga Latijn leren, ontrafel de stamboom van je familie of dompel je onder in Kunstgeschiedenis. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus start vandaag nog met een cursus van NHA.

Beroepsopleidingen

Kies voor zelfontplooiing en vergroot je kennis

Wat moet je allemaal wel niet weten en kennen om de gang van zaken in onze huidige samenleving te kunnen volgen? Het lijkt alsof je nooit voldoende weet. Om alles goed te kunnen begrijpen moet is een basiskennis gewenst van onder andere aardrijkskunde, biologie, fysica, geschiedenis, recht, wiskunde, gedragswetenschappen, psychologie, filosofie enzovoorts enzovoorts. Natuurlijk is het onmogelijk om op alle gebieden even onderlegd te zijn. Voel je dat jouw kennis over een of ander vakgebied wat te kort schiet? Volg een cursus persoonlijke ontwikkeling van NHA.

 

Persoonlijke ontwikkeling zonder naar school te gaan

Zou je graag meer weten over een bepaalde discipline, maar heb je de tijd niet om avondonderwijs te volgen? Dan is een cursus in het vakgebied ‘zelfontplooiing’ van NHA precies wat je zoekt! Een thuiscursus van NHA studeer je in je eigen omgeving. Heb je soms geen tijd om met je cursus bezig te zijn? Dat geeft niets. Bij NHA krijg je drie jaar lang begeleiding van een persoonlijke docent. Een cursus persoonlijke ontwikkeling varieert van psychologie tot verzekeringen en van Latijn tot economie. Misschien is het voor jouw werk nodig dat je van een bepaald vakgebied wat meer afweet. Het is ook mogelijk dat je louter uit interesse of voor je hobby je wilt verdiepen in een bepaalde discipline. Er is altijd wel iets wat je nog niet weet!

 

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Verdiep je basiskennis over tal van onderwerpen met een cursus persoonlijke ontwikkeling. Leer bijvoorbeeld wat harmonische trillingen zijn, verdiep je in de Belgische staatsstructuur, ontdek wat burgerlijke aansprakelijkheid betekent en krijg inzicht in de gevoelens en gedragingen van mensen. De meest uiteenlopende vakgebieden komen aan bod in een zelfontplooiing opleiding van NHA.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Cursus persoonlijke ontwikkeling bij NHA

Je beschikt bij NHA over een moderne digitale leeromgeving, waarmee je in contact komt met je docent en met andere cursisten. Na afloop van de cursus persoonlijke ontwikkeling ontvang je een getuigschrift. Voor sommige cursussen kun je deelnemen aan een digitaal examen, waarmee je een NHA-instituutsdiploma kunt behalen. Jouw docent blijft je begeleiden tot je slaagt voor het examen.

Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende digitale proefles aan van de opleiding van jouw keuze, en schrijf je snel in als de cursus jou bevalt!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!