Gratis brochure

Coaching opleidingen

Als coach help je mensen om zelf hun gedrag op een positieve manier te beïnvloeden. Zo help je jouw cliënten om de resultaten te behalen waarnaar ze op zoek zijn. Coaching is een doelgericht proces waarbij je als coach ondersteunt door het bewustzijn van je cliënten te vergroten, ze te motiveren, inspireren en samen realistisch doelen te stellen.

Wil jij graag aan de slag als coach? Volg dan een coachings opleiding bij NHA. Wij bieden opleidingen tot coach aan met verschillende specialisaties, zoals Wandelcoach, Mental Coach of Budgetcoach. Maar ook voor een opleiding tot Allround coach ben je bij ons aan het juiste adres.

Ondersteun mensen als coach

Steeds meer mensen roepen de hulp in van een coach om zich op allerlei vlakken te laten begeleiden. Sommige coaches ondersteunen je bijvoorbeeld om je budget beter te leren beheren. Bij anderen kun je terecht om je gewicht in de hand te houden, je lichamelijke conditie terug op peil te brengen of om je te begeleiden met je loopbaanplanning. Bij NHA kun je terecht voor een opleiding tot coach in verschillende disciplines.
 

Word zelfstandig coach met een thuisstudie

Wil jij graag starten als (zelfstandig) coach? Of wil je jouw coachingsvaardigheden uitbreiden of je diensten verbreden naar andere gebieden van coaching? Met een thuisstudie van NHA studeer je eenvoudig vanuit huis. Zo bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je studeert. Een opleiding tot coach combineer je zo makkelijk met je huidige baan of een druk gezinsleven.

Met de hulp van een vakkundig docent bereid jij je voor op jouw examen. Heb je deze succesvol afgerond dan ontvang je jouw NHA-diploma. Een mooie aanvulling op je CV!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Start jouw eigen coachingspraktijk

Is het jouw droom om een eigen coachingspraktijk te starten? Bij verschillende coachingsopleidingen heb je de mogelijkheid om voor een combinatiecursus te kiezen waarbij je ook een module Bedrijfsbeheer volgt, zoals bij de opleiding Life Coach, Kindercoach of Datingcoach.

In deze extra module leer je alles over het succesvol starten en runnen van jouw eigen praktijk. Onderwerpen als ondernemingsvormen, het schrijven van een ondernemingsplan, administratie en marketing komen uitgebreid aan bod. Maak jouw droom waar en studeer extra voordelig!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker thuis in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!