Gratis brochure

Human Resources opleidingen

Van Personeelszaken tot Office Management: zet de volgende stap in je administratieve carrière. Kwaliteit en optimale begeleiding zijn bij NHA gegarandeerd. Kies voor een van de Human Resources opleidingen van NHA. Welke HR opleiding past bij jou?

 

Beroepsopleidingen

Een thuisstudie volgen via NHA

Ben je werkzaam op de personeelsdienst van een organisatie en wil je je kennis nog wat verbreden? Of ben je van plan om een Human Resource Management opleiding te gaan volgen, maar heb je niet genoeg tijd om dit te combineren met je werk?

NHA biedt jou de mogelijkheid om een diploma Human Resource Management te behalen in je eigen tempo, waarbij je zelf kiest op welke tijdstippen je wel of niet studeert. De HRM opleidingen van NHA openen voor jou de mogelijkheid om door te groeien in het HR vakgebied.
 

Groei door in HRM 

Personeelsbeleid is veel meer dan alleen maar vacatures uitschrijven, sollicitanten ontvangen, ziekteverzuim registreren en arbeidscontracten opstellen. Een goed uitgekiende HRM strategie zorgt ervoor dat de organisatie zo goed mogelijk gebruikmaakt van de kwaliteiten en vaardigheden van alle medewerkers.

In de Human Resources opleidingen van NHA komen diverse aspecten aan bod, zoals het opstellen van functieprofielen, selectie van kandidaten, loopbaanplanning, functioneringsgesprekken, evaluatie van medewerkers en conflicthantering.

Voor de thuiscursus HRM krijg je hulp van een vakbekwaam en ervaren docent van NHA. Tijdens je studie lever je regelmatig huiswerk en opdrachten in bij je docent, die je vorderingen opvolgt en je werk beoordeelt. 

 

Online of offline Human Resources Management studeren

Uiteraard ontvang je een gedrukt cursuspakket van jouw Human Resources opleiding naar keuze, maar je vindt de leerstof ook terug in de interactieve digitale leeromgeving Plaza.

Via dit digitaal platform communiceer je met je docent en kom je bovendien in contact met je medecursisten. Je volgt de cursus gewoon bij jou thuis op je eigen tempo, maar je wordt zeker niet aan je lot overgelaten!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding via afstandsonderwijs bij NHA

Begin vandaag nog met een opleiding via afstandsonderwijs bij NHA en haal een certificaat of een diploma. Je geeft je carrière echt een boost met een van onze thuisstudies. De opleidingen zijn prima te combineren met een job, gezinsleven en hobby's. Bij NHA studeer je namelijk waar en wanneer je wilt, helemaal op je eigen tempo. Jij vergroot je toekomstmogelijkheden.

Waar wacht je nog op? Vraag een vrijblijvende digitale proefles aan van de opleiding van jouw keuze, en schrijf je snel in als de cursus jou bevalt!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!