Gratis brochure

Tuin & Interieur opleidingen

Van een cursus tuinieren tot alle aspecten van binnenhuisarchitectuur ontdekken: met de opleidingen van NHA breng je je dromen binnen handbereik. Een tuiniersbedrijf starten? Met een cursus Tuinarchitectuur je kennis naar een hoger niveau tillen? Of vind je het interessant om een opleiding interieurstylist / interieurvormgeving te volgen? NHA biedt diverse cursussen voor huis en tuin.

Beroepsopleidingen

Maak van een huis een thuis

Een huis bestaat niet alleen uit muren, ramen en deuren. Om je thuis te voelen moet je een woning smaakvol inrichten. Wil je andere mensen helpen om het interieur van hun dromen te ontwerpen? Dan is een interieur opleiding wat voor jou! Of wil jij juist de buitenruimte aanpakken en helemaal naar wensen van je klant inrichten? Dan zijn er verschillende tuinopleidingen in ons aanbod te vinden.

 

Opleiding interieur: alles over binneninrichting van huizen

Een huis inrichten vraagt wel wat kennis en inzicht. Voor welk soort vloer kies je? Welke wandbekleding neem je het best? Ga je voor moderne meubels of kies je liever klassieke vormen?

Als je andere mensen wilt helpen met de inrichting van hun woning, moet je op de hoogte zijn van de nieuwste trends, stijlen, materialen en mogelijkheden. Een interieur opleiding is onmisbaar als je van binnenhuisinrichting je beroep wilt maken. NHA biedt je verschillende thuiscursussen aan die je op je eigen tempo kunt volgen zonder naar school te moeten.

 

Ook de tuin verdient aandacht

Bij een smaakvol ingerichte woning hoort natuurlijk een mooi aangelegde tuin. Als je naast binnenhuisinrichting ook geïnteresseerd bent in tuinaanleg, kun je in combinatie met een interieur opleiding ook een tuin opleiding van NHA volgen. Zo word je een allround specialist op het gebied van huis en tuin, wat unieke kansen biedt voor een succesvolle carrière!

 

Een aantrekkelijke job wacht op jou

Na het volgen van een opleiding interieur, eventueel aangevuld met een tuin opleiding, vind je ongetwijfeld een boeiende job in de wereld van de binnenhuisinrichting.

Bepaal samen met je klanten hoe het interieur van hun droomhuis eruit gaat zien. Denk na over de gebruikte kleuren, de decoraties, de verlichting, de vloeren, wanden, plafonds enzovoorts. Werk je ideeën uit en stel deze voor op duidelijke schetsen en plattegronden.

Als je ook de cursus tuinarchitectuur hebt gevolgd, kun je na het inrichten van het interieur aan de slag met een origineel tuinontwerp. Geïnteresseerd? Schrijf je snel in voor een opleiding interieur en bereid je voor op een boeiende job die je altijd al wilde uitoefenen!  

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Volg een interieur opleiding 

Tijdsgebrek, een te drukke baan, zorgen voor je gezin: laat dit geen redenen zijn om niet te beginnen aan een opleiding interieur! De thuiscursussen van NHA zijn immers bedoeld om thuis te studeren, in een tempo dat je zelf aankunt. Een persoonlijke docent helpt je met de leerstof. Je krijgt zelfs drie jaar de tijd om je studie af te werken en een waardevol NHA-instituutsdiploma te behalen.  Een ideale manier om jezelf bij te scholen zonder dat je terug naar de schoolbanken moet.

Benieuwd of een van deze interieur opleidingen iets voor jou is? Bekijk dan de gratis proefles, of schrijf je in en probeer de gehele cursus 15 dagen op proef!

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!