Gratis brochure

ICT-opleidingen

Blijf op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen door een ICT-opleiding te volgen. Het volgen van een ICT-opleiding voor volwassenen wordt steeds populairder. Helemaal niet vreemd natuurlijk nu de huidige wereld om ons heen continue verandert. Vergroot jouw kennis met een opleiding ICT en leer database-applicaties bouwen met de cursus PHP/MySQL of fris je kennis van informatiebeveiliging op met de Cyber Security opleiding.

Omscholen met een opleiding ICT

Computertechniek speelt een steeds grotere rol. ICT-activiteiten zijn binnen bijna elk bedrijf onmisbaar geworden. Ieder jaar groeit de vraag naar ICT’ers in België met gemiddeld 4 procent.

Ben jij werkzaam in een vakgebied dat sterk krimpt of wil jij graag veranderen van werk? Dan kan het volgen van een ICT-opleiding of informatica opleiding interessant zijn. Je ontdekt dan of het vakgebied bij jou past en of je er voldoening uithaalt.

Groei door vanuit thuis

Een opleiding informatica volgen aan een avondschool is niet nodig wanneer je kiest voor een opleiding ICT bij NHA. Je studeert dan lekker vanuit thuis op jouw eigen tempo. Hierdoor ben je flexibel en ben je niet gebonden aan vaste studiedagen.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
 
 

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt met een ICT-opleiding

Het volgen van een informatica opleiding is niet alleen geschikt om nieuwe kennis op te doen maar ook om jouw huidige kennis op te frissen. Het op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen is in dit vakgebied immers zeer belangrijk.

Ben je nog niet helemaal zeker of de gekozen ICT opleiding bij je past? Geen nood, want je kunt een gratis proefles aanvragen. Kijk dus gerust rond in de lesstof, bekijk de inhoudsopgave en kijk of de cursus bij je past. Zo weet je zeker dat je de juiste opleiding kiest.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!