Gratis brochure

Taalvaardigheid

Taalvaardigheid is voor velen een begeerde eigenschap. Zou je je duidelijker willen leren uitdrukken in het Nederlands? Of is het voor je werk noodzakelijk dat je business English beheerst, of foutloos correspondeert in het Frans of Duits? Volg bij NHA een thuiscursus taalvaardigheid. Interesse in een andere taal? Bekijk dan een van onze 70 taalcursussen!

Beroepsopleidingen

Verbeter je taalvaardigheid met een thuisopleiding van NHA

NHA heeft al meer dan 85 jaar ervaring met diverse thuiscursussen. Ook op het vlak van taalvaardigheid vind je bij NHA een opleiding die bij jou past. Foutloos Nederlands spreken en schrijven, zakelijk Engels beheersen, zonder fouten corresponderen in het Frans en Duits: je leert het allemaal met een thuiscursus van NHA.

Groot voordeel: je hoeft niet op tijd op school te zijn en je hoeft je niet te haasten met je studie. Ideaal om je taalvaardigheid in het Nederlands, Frans, Engels of Duits bij te schaven terwijl je een voltijdse baan hebt!

 

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Met een goede taalvaardigheid in het Nederlands of in een vreemde taal heb je ongetwijfeld een streepje voor. Als je moeiteloos een duidelijk gesprek kunt voeren tijdens een sollicitatie, maak je hoogstwaarschijnlijk meer kans op een job. Men kijkt ook naar jou op als je gestructureerd en zonder angst een duidelijke voordracht geeft.

Zonder spellingsfouten een Nederlandse tekst kunnen schrijven is ook een belangrijk pluspunt. Ben je de spellingsregels en de grammatica van het Nederlands al grotendeels vergeten? Fris je kennis op met een thuiscursus van NHA!

 

Zakelijke correspondentie in een vreemde taal perfect beheersen

Heb je veel contacten met buitenlandse klanten of leveranciers? Dan moet je niet alleen vloeiend een vreemde taal spreken, maar ook veel e-mails, nota’s, offertes of zakelijke brieven schrijven in het Duits, Frans of Engels.

Schaaf je taalvaardigheid bij en volg een NHA-cursus zakelijke correspondentie. In deze opleiding leer je bijvoorbeeld typische zakelijke uitdrukkingen, begroetingen en slotformuleringen in een vreemde taal.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Studeren in je eigen ritme

Bij NHA ben je niet gebonden aan lessenroosters en examenperioden. Neem de tijd om je cursus taalvaardigheid onder de knie te krijgen. Een bekwaam docent begeleidt je tijdens de cursus, en dat zelfs tot drie jaar na jouw inschrijving. Je docent bereidt je ook voor op het digitaal examen waaraan je mag deelnemen.

Met een waardevol NHA-instituutsdiploma op zak vergroot je enorm je kansen op een boeiende job. Voor de cursus zakelijk Engels kun je zelfs een officieel erkend Cambridge diploma behalen. Vraag vandaag nog een gratis proefles aan van een cursus taalvaardigheid! Of schrijf je meteen in, want je krijgt de cursus sowieso 15 dagen gratis op proef zodat je kunt uitzoeken of het echt iets voor je is.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker op je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!