Gratis brochure

Data Science (Machine Learning)  

Nú: met GRATIS tablet
Data Science (Machine Learning)
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
6x
66,50
of ineens
€399,00
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Inclusief 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Ontwikkel jouw Data skills en ontdek hoe jij waarde haalt uit data.
Volg de opleiding Data Science (Machine Learning)!

Kennis van Data Science biedt niet alleen praktische inzichten maar ook de mogelijkheid om waarde te creëren. Wil jij alle mogelijkheden van Data Science en Machine Learning ontdekken? Dat doe je met de Data Science opleiding van NHA!

Met de technologische ontwikkelingen is Big Data een grote rol gaan spelen in onze samenleving. Om deze data niet enkel te zien als complexe informatie, maar als een manier om doelen te bereiken en kansen te creëren, zijn mensen met kennis van Data Science en Machine Learning nodig.

Start vandaag nog met deze Data Science opleiding en ontdek de vele mogelijkheden van Data Science en Machine Learning.

 

Opleiding Data Science; van basis tot praktische inzichten

In tegenstelling tot een Data Analist leg jij als Data Scientist de focus niet alleen op het verwerken van data maar ook op het maken van voorspellingen en het bouwen van modellen.

Werk jij met Big Data en wil je ontdekken hoe je die data omzet in waarde? Dan is de Data Science opleiding zeer geschikt voor jou! Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om de opleiding te volgen. Omdat de lesstof laagdrempelig is en begint bij de absolute basis, kan deze opleiding door iedereen worden gevolgd.

 

Maak de vertaalslag naar een Datadriven aanpak met de unieke opleiding van NHA

Steeds meer moderne organisaties zien zichzelf als Data Driven. Voor deze organisaties zijn onderwerpen als Big Data en Data Science zeer belangrijk. Gestructureerde data is onmisbaar en het gebrek hieraan kan zelfs een bedreiging vormen voor de meeste organisaties. De juiste werknemers met kennis van zaken zijn daarom van belang.

Tijdens de opleiding Data Science (Machine Learning) leer jij de ins en outs van Data Science. Je ontdekt de verschillende aspecten die hierbij komen kijken en leert hoe je Data Science inzet binnen een organisatie. Je verdiept je in onderwerpen als supervised en unsupervised learning, strategieën en de omgeving van data, neutrale netwerken en ethiek.

Data Science en Machine Learning steunen op ontwikkelingen uit de informatica, wiskunde en statistiek. Ook de technologische concepten die nodig zijn om Data Science in de praktijk te kunnen toepassen, komen aan daarom bod. Je leert hoe je grote hoeveelheden data analyseert en hoe je aan de hand daarvan trends en relevante patronen ontdekt.

Omdat niet alleen de theoretische concepten, maar ook de technische, sociale, ethische en zakelijke aspecten behandeld worden, is deze opleiding Data Science (Machine Learning) uniek in zijn soort.

Wil jij leren hoe je de vertaalslag maakt van complexe data naar praktische inzichten? Start dan vandaag nog met deze Data Science opleiding!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma

Tijdens de Data Science opleiding leer je meer over de volgende onderwerpen;

 • Big Data
 • Strategie van Data Science
 • Omgeving Big Data en Data Science
 • Machine Learning
 • Supervised learning
 • Unsupervised learning
 • Neutrale netwerken
 • Ethiek
DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus Data Science (Machine Learning) af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden. 
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).


Examengarantie

Wanneer je die niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing voor tussentijds opgezegde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling van het lesgeld is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar 2x aan één theorie-examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de lesstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiertoe wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na inschrijfdatum.

 

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Basiskennis van netwerken, applicaties en besturingssystemen zoals Windows is gewenst.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Data Science (Machine Learning) in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding  Data Science (Machine Learning), stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De opleiding Data Science duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Data Science (Machine Learning)
6x €66,50 of ineens €399,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
6x 66,50
of ineens €399,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord of headphone bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!