Gratis brochure

Gratis toegang tot de NHA e-book bibliotheek

Met een thuisstudie van NHA zet jij de volgende stap in je leven. Schrijf jij je in voor een van de ruim 400 cursussen en opleidingen? Dan krijg je 1 jaar lang gratis toegang tot de NHA e-book bibliotheek. Is de startdatum van jouw cursus of opleiding na 01-01-2021? Dan kun jij genieten van ruim 75 gratis e-books en 40 audioboeken.

Sinds de coronacrisis zitten we steeds vaker thuis. Het is belangrijk om in een stresserende periode tijd voor jezelf te kunnen pakken. Dat we steeds meer boeken lezen is dus niet zo vreemd.

Met toegang tot de gratis e-book bibliotheek lees jij waar en wanneer je wilt. Op de zetel, in de tuin of zelfs in de trein. Door de gratis e-books en audioboeken te downloaden heb jij altijd leesvoer bij de hand. Ontdek de boekenwurm in jezelf!

 

 

E-books - gratis bij elke opleiding

Maak jij de eerste stap in je carrière of ben jij toe aan een carrièreswitch? Met een beroepsopleiding ligt dit binnen handbereik. Misschien heb jij zelfs de ambitie om je eigen bedrijf te beginnen? Ook dat kan met onze eigen bedrijf opleiding. Schrijf jij je in voor een van onze cursussen? Dan breid je je kennis nog verder uit met tal van gratis e-books en audioboeken.

Misschien ben jij helemaal niet op zoek naar een nieuwe stap in je carrière, maar zoek je gewoon plezant tijdverdrijf met een hobbycursus. Of bereid jij jezelf alvast voor op je volgende vakantie met een van onze taalcursussen? Welke opleiding of cursus jij ook kiest, met toegang tot de gratis e-bookbibliotheek geniet jij van ruim 100 e-books en audioboeken!

 

   Alle hobbycursussen bekijken »   Alle taalcursussen bekijken »

 

Gratis abonnement e-books: extra veel leren

Schrijf jij je in voor een van onze cursussen of opleidingen? Dan geniet je met het gratis e-book abonnement van extra veel lees- en luisterplezier. Je leert dus extra veel voor dezelfde prijs.

In de gratis e-book bibliotheek heb je keuze uit wel 10 verschillende categorieën die aansluiten bij het beroepsmatige thema. Van persoonlijke ontwikkeling tot leiderschap & strategie, of van management tot marketing. Helemaal handig als jij een nieuwe stap wilt zetten in je carrière. Maar ook als jij hobbymatig een cursus kiest. De gratis e-books hoeven niet aan te sluiten bij het thema van je studie. Je krijgt toegang tot de volledige bibliotheek.

 

E-book top 5           

Hieronder vind je alvast onze top 5 van e-books die je gratis kunt lezen binnen de NHA e-book bibliotheek: 

   Solliciteren is verleiden van Peter M. Breuning

   Een eigen bedrijf beginnen van Wim Vlekken

   Succesvol conflicten oplossen van Paul B. W. Hartman

   11 triggervragen aan jouw drijfkracht van Anna Tjumina

   Gereedschapskist aantrekkelijk formuleren van Ellis Buis

 

Toegang tot gratis e-book bibliotheek

Heb jij gekozen voor een nieuwe cursus of opleiding? Dan hoef je helemaal niks meer te doen om toegang te krijgen tot de gratis e-book bibliotheek. Door in te loggen als student zie jij vanzelf de button naar de e-book bibliotheek verschijnen.

En het fijne is, je kunt de gratis e-books en audioboeken ook downloaden. Zo heb je ze altijd bij de hand. Thuis, maar ook onderweg. En het fijne van een audioboek, je beluistert het eenvoudig tijdens je dagelijkse bezigheden. Tijdens het poetsen, afwassen, sporten of autorijden leer je zo eenvoudig nóg meer. Heb je je boeken gedownload? Dan kun je ze ook na de 12 maanden gratis toegang nog eens bekijken/beluisteren.

 

Welke opleiding kies jij?
  
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!