Gratis brochure

Gratis toegang tot de NHA ebook bibliotheek

Met een thuisstudie van NHA zet jij de volgende stap in je leven. Schrijf jij je in voor een van de ruim 400 cursussen en opleidingen? Dan krijg je 1 jaar lang gratis toegang tot de NHA ebook bibliotheek. Is de startdatum van jouw cursus of opleiding na 01-01-2021? Dan kun jij genieten van ruim 75 gratis e-books en 40 audioboeken.

Door de coronacrisis zitten we steeds vaker thuis. Het is belangrijk om in een stressvolle periode zoals deze tijd voor jezelf te kunnen pakken. Dat we steeds meer boeken lezen is dus niet zo vreemd. Met toegang tot de gratis ebook bibliotheek lees jij waar en wanneer je wilt. Op de sofa, in de tuin of zelfs in de trein. Door de gratis ebooks en audioboeken te downloaden heb jij altijd leesvoer bij de hand. Ontdek de boekenwurm in jezelf!

 

 

Ebooks; gratis bij elke opleiding

Maak jij de eerste stap in je carrière of ben jij toe aan een carrièreswitch? Met een beroepsopleiding ligt dit binnen handbereik. Misschien heb jij zelfs de ambitie om je eigen bedrijf te beginnen? Ook dat kan met onze eigen bedrijf opleiding. Schrijf jij je in voor een van onze cursussen? Dan breid je je kennis nog verder uit met tal van gratis ebooks en audioboeken.

Misschien ben jij helemaal niet op zoek naar een nieuwe stap in je carrière maar zoek je gewoon plezant tijdverdrijf met een hobbycursus. Of bereid jij jezelf alvast voor op je volgende vakantie met een van onze taalcursussen? Welke opleiding of cursus jij ook kiest. Met toegang tot de gratis ebook bibliotheek geniet jij van ruim 100 ebooks en audioboeken.

 

   Alle hobbycursussen bekijken »   Alle taalcursussen bekijken »

 

Abonnement ebooks; gratis extra veel leren

Schrijf jij je in voor een van onze cursussen of opleidingen? Dan geniet je met het gratis ebook abonnement van extra veel lees- en luisterplezier. Je leert dus extra veel voor dezelfde prijs.

In de gratis ebook bibliotheek heb je keuze uit wel 10 verschillende categorieën die aansluiten bij het beroepsmatige thema. Van persoonlijke ontwikkeling tot leiderschap & strategie, of van management tot marketing. Helemaal handig als jij een nieuwe stap wilt zetten in je carrière. Maar ook als jij hobbymatig een cursus kiest. De gratis ebooks hoeven niet aan te sluiten bij het thema van je studie. Je krijgt toegang tot de volledige bibliotheek.

 

Ebook top 5           

 • Solliciteren is verleiden
 • Een eigen bedrijf beginnen
 • Succesvol conflicten oplossen
 • 11 triggervragen aan jouw drijfkracht
 • Gereedschapskist aantrekkelijk formuleren

 

Toegang tot gratis ebook bibliotheek

Heb jij gekozen voor een nieuwe cursus of opleiding? Dan hoef je helemaal niks meer te doen om toegang te krijgen tot de gratis ebook bibliotheek. Door in te loggen als student zie jij vanzelf de button naar de ebook bibliotheek verschijnen.

En het fijne is, je kunt de gratis ebooks en audioboeken ook downloaden. Zo heb je ze altijd bij de hand. Thuis, maar ook onderweg. En het fijne van een audioboek, je beluistert het eenvoudig tijdens je dagelijkse bezigheden. Tijdens het poetsen, afwassen, sporten of autorijden leer je zo eenvoudig nóg meer. Heb je je boeken gedownload? Dan kun je ze ook na de 12 maanden gratis toegang nog eens bekijken/beluisteren.

Welke opleiding kies jij?
 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!