Gratis brochure

Zoek jij een creatieve hobby?

Ben je op zoek naar een nieuwe creatieve hobby? Creatief bezig zijn helpt om stress te verminderen, verbetert je concentratie, en zorgt bovendien voor extra geluk. Wie wil dat nu niet? Neem daarom vlug een kijkje bij onze creatieve hobbycursussen en kies er eentje die bij jou past!

 

 

Ontdek de populairste hobbycursussen

    Fotografie
    Kleding Maken en Ontwerpen
    Kalligrafie
    Autotechniek
    Binnenhuisarchitectuur

  

 

Kies een creatieve hobby die bij je past!

Creativiteit kun je op tal van manieren tot uiting brengen. Bij het vinden van een creatieve hobby die bij je past, is het essentieel dat je er plezier aan beleeft. Kies dus iets dat je echt graag doet. Of het nu tekenen, schilderen, muziek maken, fotograferen of schrijven is: een creatieve hobby kan diverse vormen aannemen.

Een nieuwe hobby ontdekken is niet altijd evident, maar vaak komt het erop neer gewoon dingen uit te proberen. Alleen zo vind je die hobby die perfect bij jou past!

 

 

 

Creatieve hobby voor thuis

Een voordeel van het volgen van een hobbycursus bij NHA is dat je jouw nieuwe hobby gewoon thuis kunt uitoefenen. Zelfs als je nog geen ervaring hebt met de gekozen hobby, vormt dat geen probleem. In de cursus leer je stap voor stap alles wat je moet weten om van start te gaan.

Bij sommige cursussen ontvang je tevens een gratis materialenpakket, zodat je meteen aan de slag kunt. Handig om op een creatieve manier bezig te zijn met een leuke hobby voor thuis!

De meest boeiende creatieve hobby's voor iedereen

Of je nu gepassioneerd bent door bier en interesse hebt in het ambachtelijke proces van bierbrouwen, of je creatieve expressie wilt uiten door kleding te ontwerpen. Bij NHA vind je verschillende creatieve hobbycursussen die toegankelijk zijn voor een breed publiek. Ongeacht je achtergrond of ervaringsniveau bieden de cursussen de kans om vaardigheden te ontwikkelen en passies te ontdekken.

Dus, of je nu een hobbyist bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en boeiende bezigheid, bij NHA vind je diverse creatieve hobbycursussen. Als je op zoek bent naar een plezierige creatieve bezigheid, hoef je niet verder te zoeken. We hebben voor iedereen een geschikte cursus!

 

 

 

Tijd voor jezelf! 

Het oppikken van een creatieve hobby is niet alleen plezant om te doen, het bezorgt je meteen een momentje voor jezelf. In deze drukke wereld vliegt de tijd soms voorbij, waardoor we onszelf dreigen te vergeten.

Een hobby waarbij je even de tijd uit het oog verliest en je creativiteit de vrije loop kunt laten, helpt je om een momentje voor jezelf te nemen. Een hobby is dus meer dan louter leuk tijdverdrijf.


 Welke droom wil jij nog achterna gaan? Saskia deed het! 

 

 

 

 Zin om iets nieuws uit te proberen?


Ben je je oude hobby beu en wil je graag iets nieuws ontdekken? Encaustic Art is bijvoorbeeld een unieke bezigheid die niet bij iedereen bekend is. In de cursus Encaustic Art leer je hoe je op een creatieve manier kunt schilderen met wasblokjes en een strijkijzer.

 

"Leren fotograferen gaf me nieuwe energie"

Elyse, moeder van 3 kinderen, volgde de cursus Fotografie:
"Ik zocht iets om te doen naast mijn baan in de kinderopvang, iets wat ik echt voor mezelf zou kunnen doen. Natuurlijk is het soms plezant om op de zetel te hangen en te Netflixen, maar iets nieuws leren brengt mij zoveel energie. Ik kan niet wachten om de wereld vast te leggen door mijn lens en mezelf te blijven ontwikkelen! "

Lees het hele verhaal van Elyse »

 

De voordelen van een hobbycursus bij NHA

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby maar vind je het lastig om te starten? Maak je je zorgen dat het te overweldigend kan zijn of vrees je dat je niet voldoende vaardig zult zijn in je creatieve bezigheid? Geen zorgen! Met een hobbycursus van NHA leer je stap voor stap en op je eigen tempo. Je hebt dus voldoende tijd om je nieuwe hobby onder de knie te krijgen.

Tijdens onze hobbycursussen word je begeleid door een ervaren docent die feedback geeft en je verder helpt als je even vastloopt. Je staat er dus nooit alleen voor. Bovendien kun je contact opnemen met je medecursisten.

Elke cursus van NHA krijg je 15 dagen gratis op proef. Zo kun je je nieuwe hobby zonder risico uitproberen. Past de creatieve bezigheid toch niet helemaal bij jou? Dan stuur je gewoon jouw cursus terug.

 

Vraag nu je gratis proefles aan

Heb je de perfecte hobbycursus voor jou gevonden? Vraag dan nu een gratis proefles aan en ontdek zelf of deze creatieve hobby echt bij je past!

 

Bekijk alle creatieve cursussen »

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!