Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar voor studieadvies Bel mij
Gratis brochure

Keyboard

Keyboard
Gratis proefles
Inschrijven
16x
13,10
of ineens
€209,00
ALGEMEEN

Speel over vier weken je eerste nummers op het keyboardl

 



Denk je dat keyboard spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Wel, met deze cursus leert iedereen keyboard spelen, ook als notenleer volledig nieuw voor je is.

In deze cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst met één hand en daarna met twee.

Je leert het notenschrift kennen. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je het weet, heb je het spelen in de vingers.

Alle stijlen

De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok.

Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen vier weken beheers je al enkele songs.

Bij de cursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen.

Neem je eigen muziekstuk op en stuur je opname naar je docent. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen om je spel te verbeteren.

PROGRAMMA

Studieprogramma Keyboard

Eenvoudig te volgen

Het keyboard bevat vele programmeerfuncties die je automatisch kunt inschakelen. Maar melodieën ontstaan niet vanzelf door op een knop te drukken. Daarom is het belangrijk dat je op het toetsenbord leert spelen. In deze cursus Keyboard van NHA laten we jou op een plezierige manier kennismaken met vele vingeroefeningen.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je eerst met één hand en daarna met twee handen leert spelen. Het notenschrift leer je spelenderwijs kennen. Ook het spelen van akkoorden, het herkennen van maatsoorten en de betekenis van de viool- en de bassleutel komen aan de orde. Enige kennis over muziektheorie zal je helpen de mogelijkheden van het instrument helemaal te benutten. Dus ook wanneer je al keyboard speelt maar geen noten kunt lezen is deze cursus erg nuttig voor jou. Terwijl je thuis in jouw eigen omgeving oefent, ontdek je stap voor stap de vele mogelijkheden van dit boeiende instrument. Na 4 weken kun je al aardig wat songs spelen.


Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden

De geluidsbestanden die op de mediaplayer staan, vind je ook digitaal terug in jouw online leeromgeving (NHA studentenplaza). Je kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op jouw computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Tevens kun je met de mediaplayer jouw eigen spel opnemen en terugluisteren!

Twee boeiende cursussen: Keyboard en Keyboard EXTRA UITGEBREID

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau. Stap voor stap leer je spelen op dit fantastische instrument. De cursus EXTRA UITGEBREID bevat 48 lessen meer. Zo ontwikkel je jouw kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.


Cursus Keyboard

De cursus Keyboard bestaat uit 48 lessen.
De melodieën die in een les Keyboard worden behandeld, beluister je op de mediaplayer. Al vanaf de eerste keyboardles leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus Keyboard aan bod. Jouw leraar geeft je de mogelijkheid om zowel populaire als klassieke muziek te maken. Dit instrument biedt zoveel mogelijkheden als er smaken zijn: van country, disco, rock en barok tot heavy metal!


Cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID (extra voordelig!)

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID bestaat uit 96 lessen.
Zo ontwikkel je jouw muzikale kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.

KEYBOARD

Keyboard



Specificaties

 • 61 aanslaggevoelige toetsen
 • LED beeldscherm
 • 128 midi instrumenten + drumkit
 • 100 verschillende automatische begeleidingen
 • Eén of meervinger akkoorden
 • Intro, einde sync en fill-in functie
 • Opname- en afspeelfunctie
 • Zelf ritmes programmeren
 • 12 demosongs
 • 5 geheugens voor instellingen
 • 2 instrumenten tegelijk: over elkaar heen en/of als split
 • Midi uitgang
 • Hoofdtelefoonaansluiting

Als je onze cursus Keyboard (16 maanden) wilt volgen, maar nog niet in het bezit bent van een professioneel keyboard, hebben wij een mooie aanbieding voor jou. Samen met een van de grootste keyboardfabrikanten, selecteerden wij het professionele Diamond keyboard. Door dit keyboard in grote aantallen in te kopen, kunnen wij jou een aantrekkelijk aanbod doen. Bij deelname aan onze cursus Keyboard betaalt u slechts € 49,- voor dit professionele keyboard!


Bestellen

Wil je het Diamond keyboard bij jouw cursus ontvangen, geef dit dan aan bij inschrijving. Je ontvangt het keyboard én de eerste lessen snel in huis. Het keyboard wordt apart geleverd. Bij aflevering betaalt je jouw postbode € 49,- + € 14,- verzendkosten. Je kunt het keyboard ook tijdens de cursus nog bestellen.


Het kan nog voordeliger! GRATIS ZELFS!

Bij de cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID (24 maanden), betaal je zelfs helemaal niets voor dit kwalitatieve instrument. Aan het einde van de cursus ontvang je namelijk het aankoopbedrag (€ 49,-) terug op jouw bankrekening.
Nadat je alle lessen hebt  ontvangen, stuur je onderstaande waardebon op. Vervolgens storten wij het bedrag direct op jouw bank- of postbankrekening. De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID biedt enkel voordelen! Profiteer van deze onweerstaanbare aanbieding.

 

Garantie

Je ontvangt 2 jaar volledige fabrieksgarantie op jouw Diamond keyboard. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou. Bij het Diamond keyboard ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing.


Stroomadapter

Het keyboard werkt op batterijen. Maar het is natuurlijk handiger en voordeliger om het keyboard op het stroomnet aan te sluiten. Wij bieden jou een passende STROOMADAPTER voor slechts € 14. Wil je deze ontvangen, geef dit dan aan, op de los bijgevoegde bestelbon.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus kun je het NHA getuigschrift aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Leer in je eigen tempo

Elke maand ontvang je nieuwe lessen van jouw hobbycursus in huis, waardoor je telkens weer geprikkeld wordt om lekker met jouw hobby bezig te zijn. In je eigen tempo! Zo is deze cursus goed te combineren met een drukke baan en met andere hobby's. Starten met deze hobbycursus kan op elke dag van het jaar!

Persoonlijke begeleiding

Met de persoonlijke begeleiding van een docent sta je er nooit alleen voor en boek je de beste resultaten. Je kunt de huiswerkopgaven aan het eind van iedere les voorzien van eventuele vragen. Deze stuur je per post of via internet naar jouw docent. Hij/zij kijkt de opgaven na en voorziet ze van uitleg, tips, aanwijzingen en een cijfer. Je mag bij alle NHA-opleidingen tot 5 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België!

Cursusleiding

Wanneer je start met je cursus, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je direct in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt deze cursus extra leuk. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De cursus Keyboard bestaat uit 48 lessen. Bij een lestempo van lessen per maand is de cursusduur 16 maanden.

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID. Bij een lestempo van gemiddeld 
lessen per maand is de cursusduur 24 maanden.

Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Keyboard heb je geen speciale vooropleiding nodig.

 

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 03 257 51 91 of stuur ons een e-mail

LESGELD

Lesgeld

Keyboard
16x €13,10 of ineens €209,00
Inschrijven
Met hulp
16x 13,10
of ineens €209,00
Inschrijven
Keyboard extra uitgebreid
24x €15,30 of ineens €367,00
Inschrijven
Met hulp
24x 15,30
of ineens €367,00
Inschrijven
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Studeer in jouw eigen tempo
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!