Nog geen favorieten. Voeg opleidingen toe.

03 / 257 51 91
24 uur/dag bereikbaar Bel mij
Gratis brochure

Keyboard  

+ Tablet of activity tracker
Keyboard
Adviesgesprek Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
16x
12,35
of ineens
€197,00
5/5

Beoordeeld door 4 student(en)

 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Recht op 5 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
ALGEMEEN

Speel over vier weken je eerste nummers op het keyboard

Keyboard Actie NHA

Denk je dat keyboard spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Wel, met deze cursus kan iedereen keyboard leren spelen, ook als notenleer volledig nieuw voor je is.

In deze cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst met één hand en daarna met twee.

Je leert het notenschrift kennen. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je het weet, heb je het spelen in de vingers.

Alle stijlen

De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok.

Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen vier weken beheers je al enkele songs.

Bij de cursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen.

Neem je eigen muziekstuk op en stuur je opname naar je docent. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen om je spel te verbeteren. Keyboard leren spelen was nog nooit zo plezant als bij NHA. 

PROGRAMMA

Gratis Mediaplayer NHAStudieprogramma Keyboard

 


Het keyboard bevat vele programmeerfuncties die je automatisch kunt inschakelen. Maar melodieën ontstaan niet vanzelf door op een knop te drukken. Daarom is het belangrijk dat je op het toetsenbord leert spelen. In deze cursus Keyboard van NHA laten we jou op een plezierige manier kennismaken met vele vingeroefeningen.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je eerst met één hand en daarna met twee handen leert spelen. Het notenschrift leer je spelenderwijs kennen. Ook het spelen van akkoorden, het herkennen van maatsoorten en de betekenis van de viool- en de bassleutel komen aan de orde. Enige kennis over muziektheorie zal je helpen de mogelijkheden van het instrument helemaal te benutten. Dus ook wanneer je al keyboard speelt maar geen noten kunt lezen is deze cursus erg nuttig voor jou. Terwijl je thuis in jouw eigen omgeving oefent, ontdek je stap voor stap de vele mogelijkheden van dit boeiende instrument. Na vier weken kun je al aardig wat songs spelen.


Inclusief mediaplayer + digitale geluidsbestanden

De geluidsbestanden die op de mediaplayer staan, vind je ook digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden dus ook afspelen op jouw computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone. Tevens kun je met de mediaplayer jouw eigen spel opnemen en terugluisteren!

Twee boeiende cursussen: Keyboard en Keyboard EXTRA UITGEBREID

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau. Stap voor stap keyboard leren spelen. De cursus EXTRA UITGEBREID bevat 48 lessen meer. Zo ontwikkel je jouw kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.


Cursus Keyboard

De cursus Keyboard bestaat uit 48 lessen. De melodieën die in een les Keyboard worden behandeld, beluister je op de mediaplayer. Al vanaf de eerste keyboardles leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus Keyboard aan bod. Jouw leraar geeft je de mogelijkheid om zowel populaire als klassieke muziek te maken. Dit instrument biedt zoveel mogelijkheden als er smaken zijn: van country, disco, rock en barok tot heavy metal!


Cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID (extra voordelig!)

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID bestaat uit 96 lessen. Zo ontwikkel je jouw muzikale kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën op je keyboard leren spelen.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Keyboard kun je het NHA getuigschrift aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

 

Leer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Elke maand ontvang je nieuwe lessen van jouw hobbycursus in huis, waardoor je telkens weer geprikkeld wordt om met jouw hobby bezig te zijn. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is de cursus Keyboard uitstekend te combineren met een drukke baan of met andere hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd leren op de manier die het beste bij jou past.


Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (per post of via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-cursussen vijf jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke begeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met deze cursus Keyboard, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.


Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.


Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde cursus volgen.

STUDIEDUUR

Studieduur

16 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. 

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID: 24 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week
.

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Keyboard heb je geen speciale vooropleiding nodig.

 

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 03 257 51 91 of stuur ons een e-mail

KEYBOARD

Keyboard

Keyboard Actie NHA

Specificaties

 • 61 aanslaggevoelige toetsen;
 • LED beeldscherm;
 • 128 midi instrumenten + drumkit;
 • 100 verschillende automatische begeleidingen;
 • een of meervinger akkoorden;
 • intro, einde sync en fill-in functie;
 • opname- en afspeelfunctie;
 • zelf ritmes programmeren;
 • 12 demosongs;
 • 5 geheugens voor instellingen;
 • 2 instrumenten tegelijk: over elkaar heen en/of als split;
 • midi uitgang;
 • hoofdtelefoonaansluiting.

Als je onze cursus Keyboard (16 maanden) wilt volgen, maar nog niet in het bezit bent van een professioneel keyboard, hebben wij een mooie aanbieding voor jou. Samen met een van de grootste keyboardfabrikanten, selecteerden wij het professionele Diamond keyboard. Door dit keyboard in grote aantallen in te kopen, kunnen wij jou een aantrekkelijk aanbod doen. Bij deelname aan onze cursus Keyboard betaalt je slechts € 69,- voor dit professionele keyboard!


Bestellen

Wil je het Diamond keyboard bij jouw cursus ontvangen, geef dit dan aan bij inschrijving. Je ontvangt het keyboard én de eerste lessen snel in huis. Je kunt het keyboard ook tijdens de cursus nog bestellen.


Het kan nog voordeliger! GRATIS ZELFS!

Bij de cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID (24 maanden), betaal je zelfs helemaal niets voor dit kwalitatieve instrument. Aan het einde van de cursus ontvang je namelijk het aankoopbedrag (€ 69,-) terug op jouw bankrekening.
Nadat je alle lessen hebt  ontvangen, stuur je onderstaande waardebon op. Vervolgens storten wij het bedrag direct op jouw bankrekening. De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID biedt enkel voordelen! Profiteer van deze onweerstaanbare aanbieding.
 

 

Garantie

Je ontvangt twee jaar volledige fabrieksgarantie op jouw Diamond keyboard. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou. Bij het Diamond keyboard ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

 

REVIEWS

Reviews

5/5
Keyboard

Op eigen ritme studeren en goeie ondersteuning

5/5
Keyboard extra uitgebreid

De aanschaf zeker waard. Blijkbaar gaat de post zeer traag, want het duurt meer dan een week voor een volgend lespakket toekomt. (VB: verstuurd op 15/08, ontvangen op 23/08). Verder is het moeilijk om huiswerk in docx op te sturen als je met een Mac werkt. Misschien ook PDF toelaten?

5/5
Keyboard extra uitgebreid

Is een zeer goede cursus duidelijk uit gelegd

5/5
Keyboard

zeer goede ondersteuning van uw leercoach

LESGELD

Lesgeld

Keyboard
16x €12,35 €197,00
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 5 jaar lang begeleiding!
16x 12,35
€197,00
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
Keyboard extra uitgebreid
24x €15,00 €359,00
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 5 jaar lang begeleiding!
24x 15,00
€359,00
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Start direct met de cursus
Wij helpen je graag verder!
Stuur een mail

5/5

Op eigen ritme studeren en goeie ondersteuning

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!