Keyboard  

Nú: met GRATIS tablet
Keyboard
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
19,10

of 


€229,00
4.5/5

Beoordeeld door 13 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Speel over vier weken je eerste nummers op het keyboard

Denk je dat keyboard spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Wel, met deze cursus kan iedereen keyboard leren spelen, ook als notenleer volledig nieuw voor je is.

In deze cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst met één hand en daarna met twee.

Je leert het notenschrift kennen. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je het weet, heb je het spelen in de vingers.

Het product kan afwijken van de foto.


Leer alle stijlen spelen!

De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok.

Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen vier weken beheers je al enkele songs.

Bij de cursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen.

Neem je eigen muziekstuk op en stuur je opname naar je docent. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen om je spel te verbeteren. Keyboard leren spelen was nog nooit zo plezant als bij NHA. 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Keyboard

Het keyboard bevat vele programmeerfuncties die je automatisch kunt inschakelen. Maar melodieën ontstaan niet vanzelf door op een knop te drukken. Daarom is het belangrijk dat je op het toetsenbord leert spelen. In deze cursus Keyboard van NHA laten we jou op een plezierige manier kennismaken met vele vingeroefeningen.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je eerst met één hand en daarna met twee handen leert spelen. Het notenschrift leer je spelenderwijs kennen. Ook het spelen van akkoorden, het herkennen van maatsoorten en de betekenis van de viool- en de bassleutel komen aan de orde.

Enige kennis over muziektheorie zal je helpen de mogelijkheden van het instrument helemaal te benutten. Dus ook wanneer je al keyboard speelt maar geen noten kunt lezen is deze cursus erg nuttig voor jou. Terwijl je thuis in jouw eigen omgeving oefent, ontdek je stap voor stap de vele mogelijkheden van dit boeiende instrument. Na 4 weken kun je al aardig wat songs spelen.


Inclusief digitale geluidsbestanden

De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op jouw computer of tablet, of kopiëren naar jouw smartphone. 

Twee boeiende cursussen: Keyboard en Keyboard EXTRA UITGEBREID

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau. Stap voor stap keyboard leren spelen. De cursus EXTRA UITGEBREID bevat 48 lessen meer. Zo ontwikkel je jouw kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.


Cursus Keyboard

De cursus Keyboard bestaat uit 48 lessen. De melodieën die in een les Keyboard worden behandeld, beluister je via de digitale geluidsbestanden. Al vanaf de eerste keyboardles leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven.

De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus Keyboard aan bod. Jouw leraar geeft je de mogelijkheid om zowel populaire als klassieke muziek te maken. Dit instrument biedt zoveel mogelijkheden als er smaken zijn: van country, disco, rock en barok tot heavy metal!


Cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID (extra voordelig!)

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID bestaat uit 96 lessen. Zo ontwikkel je jouw muzikale kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën op je keyboard leren spelen.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Keyboard, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Keyboard

Leuke manier om op eigen tempo thuis keyboard te leren spelen. De cursus is gevarieerd en motiveert me om te blijven oefenen. Huistaken worden snel nagekeken.

6/10
Keyboard Extra Uitgebreid

Het is een goede cursus, maar het is wel meer piano gericht.

10/10
Keyboard Extra Uitgebreid

Ik ben tevreden. Maar Misschien zou een chat via bv. zoom één maal per maand wel nuttig zijn. Dit is uiteraard mijn mening. Groeten ***

6/10
Keyboard

Te technisch voor mij... Je moet veel onthouden... Zou handig zijn dat de muziekfragmenten ook video's zijn.

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Keyboard kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Keyboard in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Wanneer je kiest voor Extra Uitgebreid ontvang je de opleiding altijd in meerdere zendingen (studie-eenheden). Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Keyboard, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. 

De cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID: 24 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week
.

Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Keyboard heb je geen speciale vooropleiding nodig.

 

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

KEYBOARD

Keyboard

Het product kan afwijken van de foto.

 
Specificaties

 • 61 aanslaggevoelige toetsen;
 • LED beeldscherm;
 • Ingebouwde versterker en speakers;
 • 254 klanken (piano, orgel, drum, snaar, blaas enz);
 • 254 begeleidingsstijlen;
 • Single Chord en Fingered Chord functie;
 • Sustain en vibrato effecten ingebouwd;
 • Sync en fill-in knop;
 • Opnamefunctie;
 • Percussieritmes programmeerbaar;
 • 24 demosongs
 • Inclusief adapter;
 • Inclusief microfoon;
 • Hoofdtelefoonaansluiting;
   

Als je onze cursus Keyboard wilt volgen, maar nog niet in het bezit bent van een professioneel keyboard, hebben wij een mooie aanbieding voor jou. Samen met een van de grootste keyboardfabrikanten selecteerden wij het professionele Fazley keyboard. Bij deelname aan onze cursus Keyboard betaal je slechts € 59,- voor dit professionele keyboard!


Bestellen

Wil je het Fazley keyboard bij jouw cursus ontvangen, geef dit dan aan bij inschrijving. Je ontvangt het keyboard én de eerste lessen snel in huis. Je kunt het keyboard ook tijdens de cursus nog bestellen.

 

Garantie

Je ontvangt 3 jaar volledige fabrieksgarantie op jouw keyboard. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou. Bij het keyboard ontvang je een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

LESGELD

Lesgeld

Keyboard
12x €19,10 of €229,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 19,10
of €229,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Keyboard Extra Uitgebreid
24x €18,30 of €439,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
24x 18,30
of €439,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik ben tevreden. Maar Misschien zou een chat via bv. zoom één maal per maand wel nuttig zijn. Dit is uiteraard mijn mening. Groeten ***

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!