DJ & Muziekproducer Worden  

Nú: met GRATIS tablet
DJ & Muziekproducer Worden
Inclusief_materialenpakket_be_1
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
6x
53,20

of 


€319,00
3.7/5

Beoordeeld door 3 student(en)

 • Inclusief MAGIX Music Maker Premium
 • Recht op 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

DJ worden? Ga van start met de Muziekproducer & DJ cursus!

Wil jij DJ worden en droom je ervan om op een podium zowel populaire liedjes als je eigen nummers ten gehore te brengen? Wil jij starten als muziekproducer zodat je je creativiteit kwijt kunt in zelfgemaakte tracks? Met de cursus DJ & Muziekproducer Worden zet je de eerste stappen in de wereld van de muziekproductie. Schrijf je nu in en start vandaag nog! 

Wil jij hobbymatig beginnen met het producen van muziek of wil je je graag ontwikkelen tot DJ? Dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Met onze DJ opleiding maak je kennis met de vele facetten van het producen.  
 

Hoe word je DJ of muziekproducer?

Het begint natuurlijk allemaal met het maken van een track. Je voegt de verschillende onderdelen van het nummer toe (zoals een melodie, bas en eventuele effecten en extra instrumenten), waarna de track wordt afgemixt.

Dit doe je allemaal in het muziekprogramma Music Maker van MAGIX, waarin je tijdens deze DJ cursus wegwijs wordt gemaakt. Ook maak je kennis met verschillende andere programma's die door DJ's worden gebruikt. 

Wil je succes behalen met je zelfgemaakte nummer? Dan zul je het ook op de juiste manier in de markt moeten zetten. In de DJ & Muziekproducer opleiding komt ook het onder de aandacht brengen van jouw track aan bod. Ga jij je nummer op Spotify of misschien zelfs op de radio krijgen?
 

Een praktijkgerichte DJ cursus

In de DJ cursus ga je aan de slag met duidelijke leerstof die jou opleidt tot DJ en muziekproducer. Tijdens de opleiding kun je je werk laten beoordelen door een professionele DJ.

Je leert niet alleen de theorie van hoe je een track maakt, maar je gaat het juist daadwerkelijk in de praktijk toepassen. De gehele DJ cursus is praktijkgericht opgezet. Nadat je de opleiding succesvol hebt afgerond, kun je beginnen met het produceren van jouw eigen muziek. Jij weet straks hoe je thuis een muziekproductie maakt, wat je moet doen om deze in de markt te zetten én je weet hoe je een optreden opzet.
 

Inclusief software: MAGIX Music Maker Premium voor Windows 

Bij deze DJ cursus ontvang je het extra uitgebreide softwarepakket MAGIX Music Maker Premium t.w.v. € 59,-. Met deze software kun jij meteen starten met het maken van je eigen muziekproducties.
 

In samenwerking met DJ school & Xzata Music

Deze DJ cursus is ontwikkeld in samenwerking met DJ en producer Xzata Music, oftewel Michiel de Jong. Zijn muziek wordt door de internationale top gedraaid. Denk aan Armin van Buuren, Paul Oakenfield en Paul van Dyk.

Ook is er een samenwerking met de DJ School. Deze school is ook bekend van diverse media. Een aantal DJ School studenten draait inmiddels in grote clubs en discotheken. Al die ervaring is verwerkt in onze cursus.
 

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Ben jij geïnteresseerd in het maken van tracks? Wil jij als muziekproducer je eigen muziek creëren en wil je deze uiteindelijk on stage als DJ ten gehore brengen voor volle zalen? Dan is deze Muziekproducer & DJ opleiding de perfecte start voor jou. Vraag nu je gratis proefles aan!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma DJ & Muziekproducer worden

Tijdens de Muziekproducer & DJ worden opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • werken met MAGIX Music Maker;
 • een muziekproductie arrangeren;
 • effecten toepassen;
 • een muziekproductie afmixen;
 • beatmatchen;
 • een muziekcollectie opbouwen en organiseren;
 • een dj-optreden opzetten;
 • een mix/muziekproductie in de markt zetten.

DJ worden kun je niet alleen op basis van theorie. Daarom is deze cursus zowel theoretisch als praktisch ingestoken. Je gaat het geleerde dus meteen in de praktijk brengen, onder andere door het maken en afmixen van een nummer.
 

Inclusief video's

Diverse lessen uit de DJ cursus zijn voorzien van videomateriaal. Deze video's laten je precies zien hoe je het softwareprogramma bedient. Duidelijker en gemakkelijker dan ooit!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over DJ & Muziekproducer Worden, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
DJ & Muziekproducer Worden

Een goede cursus met uitleg over het programma van Magix's music maker premium. Het programma wordt gebruikt om een song samen te stellen op basis van een bestaande song analyse. Eerst wordt de song geanalyseerd, waarna ieder onderdeel stuk voor stuk wordt opgezet, zodat je ziet hoe een song in elkaar steekt. Ook goede uitleg over de gebruikte elementen.

8/10
DJ & Muziekproducer Worden

Goede uitleg en handige videos bij bepaalde onderdelen, leuk in elkaar gestoken lessen

6/10
DJ & Muziekproducer Worden

BEN TEVREDEN MAAR KON BETER

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding DJ & Muziekproducer Worden in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus DJ & Muziekproducer Worden, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Je kunt de cursus DJ & Muziekproducer Worden afsluiten met een NHA Instituutsgetuigschrift. Je kunt een getuigschrift aanvragen als je al je huiswerk hebt ingestuurd en voor alle opdrachten minimaal een voldoende (5,5 of hoger) hebt gescoord.

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.


NHA-kwaliteitsgaranties

STUDIEDUUR

Studieduur DJ & Muziekproducer worden

De NHA opleiding DJ & Muziekproducer Worden duurt 6 maanden wanneer je op een gemiddeld tempo studeert. Uiteindelijk bepaal je zelf jouw eigen tempo, dus je kunt ook minder lessen per maand bestuderen. Dit heeft dan uiteraard invloed op de algehele studieduur.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

DJ & Muziekproducer Worden
6x €53,20 of €319,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
6x 53,20
of €319,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

8/10

Een goede cursus met uitleg over het programma van Magix's music maker premium. Het programma wordt gebruikt om een song samen te stellen op basis van een bestaande song analyse. Eerst wordt de song geanalyseerd, waarna ieder onderdeel stuk voor stuk wordt opgezet, zodat je ziet hoe een song in elkaar steekt. Ook goede uitleg over de gebruikte elementen.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!