Creatief Schrijven  

Nú: met GRATIS tablet
Creatief Schrijven
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
9x
29,90

of 


€269,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 9 maanden
ALGEMEEN

Schrijven met passie: Dat leer je in deze Cursus Creatief Schrijven

Stap in een magische reis vol inspiratie, expressie en verbeelding met de boeiende cursus Creatief Schrijven. Ontdek hoe je de kracht van woorden kunt benutten en je verhalen tot leven kunt wekken.

Deze unieke Creatief Schrijven cursus neemt je mee op een ontdekkingsreis door de kunst van het schrijven, waar je jouw schrijftalent kunt ontwikkelen en meeslepende verhalen kunt creëren. Jouw verhaal wordt een ware beleving voor je lezers.

Schrijven met passie! Dat is wat jij als geen ander kunt na het volgen van deze unieke cursus Creatief Schrijven.
 

Druk je eigen stempel op je verhaal met deze Creatief Schrijven cursus

Droom jij van het schrijven van betoverende romans? Of wil je liever jouw schrijftalent verbeteren met het schrijven van pakkende columns of boeiende blogs? Deze Creatief Schrijven cursus geeft je alle kennis en vaardigheden om je eigen stempel te drukken op de literaire wereld.

Dompel jezelf onder in diverse aspecten van creatief schrijven, verken verschillende genres en leer hoe je jouw verhalen kunt opbouwen en tot leven kunt brengen, terwijl je een unieke schrijfstijl ontwikkelt die helemaal van jou is.

Ga op avontuur met jouw ideeën en laat je verbeelding de vrije loop in deze inspirerende cursus Creatief Schrijven. 

 
Ontdek jouw unieke kracht in creatief schrijven met deze cursus.

Ben jij die gepassioneerde verhalenverteller met een onuitputtelijke bron van creativiteit? Een ware woordenkunstenaar die verlangt naar het schrijven van betoverende teksten? Of een nieuwsgierige geest die zichzelf wil uitdagen en het schrijftalent wil ontwikkelen? Als dat zo is, dan is deze online cursus Creatief Schrijven absoluut een onmisbare keuze voor jou.

Ongeacht of je al enige schrijfervaring hebt of juist helemaal nieuw bent op dit gebied, deze creatief schrijven cursus biedt een veelzijdig programma dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke ambities.
 

Vertaal jouw creatieve ideeën naar een bijzonder verhaal

Overstroomd jouw hoofd van creatieve ideeën, maar heb je moeite om ze op papier te krijgen? Wil je die alledaagse verhaaltjes voor het slapengaan een persoonlijke en magische tint geven? Of koester je wellicht de droom van een bloeiende schrijfcarrière?

Wat jouw reden ook is om jouw schrijfvaardigheden te verfijnen, deze Creatief Schrijven cursus is de ideale stap voorwaarts om jouw doelen te bereiken!
 

Van uniek concept tot meeslepende vertelling

Betreed de betoverende wereld van creatief schrijven met deze cursus en ontwikkel onmisbare schrijfvaardigheden om meeslepende verhalen te smeden.

Ontdek hoe je jouw creatieve denkvermogen stimuleert en jouw unieke ideeën transformeert naar goed gestructureerde verhalen.

Tijdens deze cursus Creatief Schrijven verken je diverse genres en begrijp je alle fasen van het schrijfproces, van de conceptontwikkeling tot het boeiend opbouwen van een verhaal en het creëren van levendige personages. Krijg een diepgaand inzicht in elk aspect van de schrijfkunst!

 
Betover jouw lezers met de magie van Creatief Schrijven

Naast het ontdekken hoe je krachtige dialogen schrijft, leer je ook hoe je jouw unieke stem kunt laten doorklinken en de diepte van de personages kunt verkennen.

Deze cursus leert je hoe je de psychologie van personages naadloos verweeft in je verhalen, zodat je jouw lezers betovert, emoties oproept en een blijvende impact maakt met jouw vertellingen.

Met de cursus Creatief Schrijven ga je niet alleen je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau tillen, maar ook jouw vermogen om de wereld om je heen op een unieke manier te ervaren en te interpreteren.

Laat je verbeelding spreken en betover de harten van je lezers met jouw meesterwerk.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Creatief Schrijven

Tijdens de Creatief Schrijven cursus ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

 

Van genres tot schrijffases

Dompel jezelf onder in een inspirerende Creatief Schrijven cursus vol expressie en meeslepende verhalen, waar je jouw schrijftalent kunt laten bloeien en unieke verhalen kunt creëren.

Experimenteer met een scala aan literaire genres, van boeiende columns tot meeslepende romans, en ontdek hoe je jouw schrijfstijl naadloos kunt aanpassen aan de unieke kenmerken van elk genre.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek welke vorm het beste bij jouw unieke schrijftalent past.

 

Technieken en tekstvormen

In deze Creatief Schrijven cursus, ontdek je de kunst van het schrijven, variërend van korte verhalen tot het creëren van complete novelles. Je leert de essentiële elementen van verhaalopbouw, zoals de intrigerende introductie, het pakkende conflict, de spannende climax en de uiteindelijke resolutie.

Door deze technieken te beheersen, schrijf je gestructureerde en boeiende verhalen die de interesse van je lezers moeiteloos vasthouden.

Ook leer je tijdens deze online cursus Creatief Schrijven hoe je jouw personages tot leven brengt en laat je hen door emoties en groei gedreven worden tijdens het verhaal.

Ontdek hoe je levendige dialogen schrijft die je personages ‘echt’ maken en je lezers volledig betrekken bij het avontuur van het verhaal.

Met deze vaardigheden op zak, zal jouw schrijfkunst een meesterwerk worden dat lezers betovert en ontroert.

 

Psychologie en emotie toepassen

Tijdens deze betoverende cursus Creatief Schrijven ontdek je ook hoe je psychologische inzichten op een meesterlijke manier kunt toepassen om je personages een diepgaande authenticiteit te geven.

Door emoties, motivaties en gedragingen subtiel te integreren, creëer je geloofwaardige en meeslepende personages die een blijvende impact hebben op je lezers.

 

Schrijf betoverende verhalen die je lezers raken

Met de online cursus Creatief Schrijven ontwikkel je niet alleen jouw schrijfvaardigheden, maar ook jouw vermogen om de kracht van woorden te benutten en betoverende verhalen te schrijven die lezers diep raken en inspireren.

Laat je creativiteit stromen en dompel jezelf onder in de betoverende wereld van creatief schrijven!

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Creatief Schrijven kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Creatief Schrijven in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Creatief Schrijven, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Voor de cursus Creatief Schrijven staat een totale studieduur van 9 maanden wanneer je een gemiddeld studietempo aanhoudt. Het gemiddelde tempo ligt op ongeveer 3 uur per week.

Uiteindelijk studeer je met NHA in je eigen tempo. Je kunt dus ook minder lessen per maand bestuderen, wat uiteraard ook invloed heeft op de totale studieduur.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Creatief Schrijven
9x €29,90 of €269,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
9x 29,90
of €269,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!