Gratis brochure

Gitaar  

Nú: met GRATIS tablet
Gitaar
Adviesgesprek Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
12x
16,60
of ineens
€199,00
5/5

Beoordeeld door 16 student(en)

 • Speel in 8 weken de eerste nummers
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Gitaar voor slechts € 39,- of zelfs gratis
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Volg de cursus gitaar en binnen acht weken speel je de eerste nummers

Gitaar Actie NHA

Heb je altijd al gitaar willen spelen? Van zachte, zwoele Spaanse klanken tot spijkerharde rock: de gitaar is overal. Raak de snaren op de juiste manier aan en speel feilloos akkoorden. In deze cursus leer je snel en eenvoudig hoe je gitaar speelt.

Misschien denk je: “Ik wil gitaar leren spelen, maar dat lukt mij nooit.” Alle begin is moeilijk natuurlijk, maar als je doorzet, lukt het je zeker wel!

De cursus Gitaar werd ontwikkeld voor beginners, mensen die bij wijze van spreken nooit eerder een gitaar hebben vastgehad of die een beetje hebben getokkeld voor het plezier.

Leer snel gitaar spelen

Van noten spelen tot een gitaar stemmen, de juiste manier om een gitaar vast te houden en nog veel meer: tijdens de cursus Gitaar leer je snel (binnen acht weken) degelijk gitaar spelen.

Met behulp van luisteroefeningen ontwikkel je een gevoel voor de gitaar en speel je na verloop van tijd moeiteloos mee met topmuzikanten. Zij spelen op andere instrumenten en jij speelt zelf mee.

Gitaarhelden

Carlos Santana, Eric Clapton, [vul aan met je eigen naam]. Alle grote gitaarhelden zijn ooit bij nul begonnen. De cursus Gitaar is een goede eerste stap.

Zoals de meeste vaardigheden wordt gitaar spelen steeds plezanter als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zeker als je merkt dat je er steeds beter in wordt. Waarom wachten met gitaar leren spelen? Start vandaag nog!

Jouw docent

Mijn naam is Stef; ik begeleid jou als docent tijdens deze opleiding. Al sinds mijn 6de ben ik gebeten door de muziek en gitaar. Ik heb zowel in een vrije atelier opleiding elektrische als in de stedelijke academie klassieke gitaarles gevolgd. Ook na mijn middelbare opleiding in de kunsthumaniora heb ik ervoor gekozen om met muziek bezig te blijven en ben ik gitaar gaan studeren aan de PXL-Music in Hasselt. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!

PROGRAMMA

Studieprogramma Gitaar

Alles wat je als beginnend gitaarspeler moet weten komt aan bod:

 • leren spelen van noten;
 • akkoorden in de eerste positie;
 • muziektheorie;
 • 3-snarige akkoorden;
 • stemmen;
 • spelen van popsongs;
 • tirando- en apoyandoaanslag;
 • tweestemmig gitaarspel;
 • opspannen van nieuwe snaren;
 • dynamische tekens;
 • geschiedenis van de gitaarmuziek;
 • toonladders, enz.


De praktische en speelse opzet van deze unieke cursus zorgt ervoor dat je al snel verbaasd zult staan van jouw eigen kunnen. Na acht weken speel je al heel wat melodieën op jouw gitaar. Gitaar leren spelen was nog nooit zo plezant!


Unieke oefeningen met een echt orkest

De muzikant speelt het eerst voor, je speelt het na, en daarna speel je samen. Helemaal leuk wordt het als je samen met de topmusici op de geluidsbestanden een compleet orkest vormt! Je speelt gitaar, terwijl zij de overige instrumenten voor hun rekening nemen. Leuk en leerzaam tegelijk! Zo leer je dus ook vanaf het begin te spelen in groepsverband.


Inclusief digitale geluidsbestanden

De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden dus afspelen op jouw computer of tablet, of kopiëren naar jouw smartphone. 


Twee boeiende cursussen: Gitaar en Gitaar EXTRA UITGEBREID

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau. Stap voor stap leer je spelen op dit fantastische instrument. De cursus EXTRA UITGEBREID bevat acht lessen meer. Zo ontwikkel je jouw kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.


Cursus Gitaar

De cursus Gitaar bestaat uit 64 lessen. De melodieën die in een les worden behandeld, beluister je via de digitale geluidsbestanden. Al vanaf de eerste gitaarles leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen aan bod.


Gitaar spelen EXTRA UITGEBREID 

Ben je een echte liefhebber dan kun je ook meteen inschrijven voor de cursus Gitaar EXTRA UITGEBREID van 72 lessen. Je leert zo het uiterste uit jouw instrument te halen. In deze cursus worden de volgende EXTRA onderwerpen behandeld o.a.:

 • beter en sneller noten lezen;
 • barré-akkoorden;
 • spelen in verschillende toonsoorten;
 • verschillende begeleidingsmanieren;
 • diverse bluesthema's;
 • arpeggio's, dynamische tekens;
 • tweestemmig spel, enz.
GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Gitaar kun je het NHA getuigschrift voor 29 euro aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

ZO STUDEER JE

Zo studeer je

Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Gitaar in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (per post of via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding  Gitaar, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • je digitale coach activeren om je extra te stimuleren;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen.

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. 

Gitaar EXTRA UITGEBREID: 18 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. 


Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Gitaar heb je geen speciale vooropleiding nodig.

  

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 03 257 51 91 of stuur ons een e-mail

GITAAR

GitaarDeze degelijke gitaar is uitermate geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gitaarspelers. Ook los verkrijgbaar. De mooie decoratieve klankkast van diverse kwaliteitshoutsoorten maakt het ook nog eens een plaatje om te zien.


Garantie

Je ontvangt twee jaar volledige fabrieksgarantie op deze professionele gitaar. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou.


Speciale aanbieding

Als je onze cursus Gitaar (12 maanden) wilt gaan volgen en je bent nog niet in het bezit van een gitaar, dan hebben wij een zeer speciale aanbieding voor jou: samen met één van de grootste gitaarfabrikanten ter wereld selecteerden wij voor jou deze kwalitatieve gitaar. Je zult er veel plezier aan beleven. Door deze gitaar in grote aantallen in te kopen kunnen wij jou een werkelijk ongelooflijk aanbod doen. Deze schitterende gitaar kun je in jouw bezit krijgen bij onze cursus Gitaar voor slechts € 39,-.


Bestellen?

Indien je deze schitterende gitaar bij jouw cursus wilt ontvangen, vink dit artikel aan tijdens het bestellen en je ontvangt de gitaar en de eerste lessen snel in huis. Je kunt de gitaar ook tijdens de cursus nog bestellen.


Het kan nog voordeliger! GRATIS ZELFS!

Als je nu inschrijft voor de cursus GITAAR EXTRA UITGEBREID (18 maanden) en deze gitaar bestelt, betaal je helemaal niets voor dit fantastische instrument. Aan het einde van de cursus ontvang je namelijk het aankoopbedrag (€ 39,-) terug op jouw bankrekening. Zodra je alle lessen in huis hebt, stuur je bijgevoegde waardebon op en wij storten vervolgens het bedrag direct op jouw bankrekening. Deze uitgebreide cursus mag je natuurlijk ook altijd tussentijds opzeggen. Gitaar EXTRA UITGEBREID biedt alleen maar voordelen. Profiteer van deze onweerstaanbare aanbieding.

 Waardebon Gitaar

REVIEWS

Reviews

4/5
Gitaar

Alles gaat wel perfzkt het enige is als er even iets niet lukt en het is een muziek instrument zou het fijn zijn miest je niet alleen verder oefenen en heel af en toe is samenzitten zou toch is supper zijn zodat je wat kunt zelerder zijn dat het juist is wat je doet wa t je kan maar een heel jort vraagje stellen enkel bij een huistaak en niet tussendoor wanneer je het wel is nodig hebt gr voor de rest toppy

5/5
Gitaar

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

4/5
Gitaar Extra Uitgebreid

Hoe wel ik pas in de startblokken van het leren spelen van gitaar sta kan ik nu reeds de volgende beoordeling geven. De lessen zijn verhelderend en helpen mij tot nu toe op een vlotte manier gitaar te leren spelen. Spijtig dat niet alle van de te leren muziekstukjes in audiovorm worden weergegeven. Sommige van de liedjes zijn mij totaal onbekend. De manier waarop u uw klanten bijstaat is een fijn voorbeeld. Ik zal niet nalaten dit verder te vertellen.

5/5
Gitaar Extra Uitgebreid

hele vlotte en overzichtelijke cursus, wel leuk dat je in eigen tempo kunt vorderen. De huistaakjes hebben een positieve invloed, en geven een duidelijk beeld van je vorderingen Je hebt steun van je leraar, kan met alle vragen bij hem terecht. Wat ook heel interessant is, je kan chatten met je medeleerlingen en ervaringen delen wat je motivatie zeker ten goede komt. Kortom een aanrader voor iedereen die gitaar wil leren spelen

LESGELD

Lesgeld

Gitaar
12x €16,60 of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 16,60
of ineens €199,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gitaar Extra Uitgebreid
18x €13,85 of ineens €249,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
18x 13,85
of ineens €249,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Start direct met de cursus
Wij helpen je graag verder!

5/5

De cursus wordt stap voor stap en heel eenvoudige uitgelegd. De theorie wordt uitgebreid toegelicht op een verstaanbare manier. De combinatie met het huiswerk en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met de lesgever zorgen enkel voor verduidelijking en bevestigen wanneer je de theorie begrijp en over kan gaan tot het volgende hoofdstuk. Kortom een uitstekende cursus. Ik zou me onmiddellijk opnieuw inschrijven.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!