Gitaar  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Gitaar
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,43

of 


€219,00 €197,10
4.7/5

Beoordeeld door 22 student(en)

 • Speel in 8 weken de eerste nummers
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Volg de cursus gitaar en binnen acht weken speel je de eerste nummers

Heb je altijd al gitaar willen spelen? Van zachte, zwoele Spaanse klanken tot spijkerharde rock: de gitaar is overal. Raak de snaren op de juiste manier aan en speel feilloos akkoorden. In deze cursus leer je snel en eenvoudig hoe je gitaar speelt.

Misschien denk je: “Ik wil gitaar leren spelen, maar dat lukt mij nooit.” Alle begin is moeilijk natuurlijk, maar als je doorzet, lukt het je zeker wel!

De cursus Gitaar werd ontwikkeld voor beginners, mensen die bij wijze van spreken nooit eerder een gitaar hebben vastgehad of die een beetje hebben getokkeld voor het plezier.

 
Leer snel gitaar spelen

Van noten spelen tot een gitaar stemmen, de juiste manier om een gitaar vast te houden en nog veel meer: tijdens de cursus Gitaar leer je snel (binnen acht weken) degelijk gitaar spelen.

Met behulp van luisteroefeningen ontwikkel je een gevoel voor de gitaar en speel je na verloop van tijd moeiteloos mee met topmuzikanten. Zij spelen op andere instrumenten en jij speelt zelf mee.

Gitaarhelden

Carlos Santana, Eric Clapton, [vul aan met je eigen naam]. Alle grote gitaarhelden zijn ooit bij nul begonnen. De cursus Gitaar is een goede eerste stap.

Zoals de meeste vaardigheden wordt gitaar spelen steeds plezanter als je eenmaal de smaak te pakken hebt, zeker als je merkt dat je er steeds beter in wordt. Waarom wachten met gitaar leren spelen? Start vandaag nog!

Jouw docent

Mijn naam is Stef; ik ben één van de docenten van deze cursus. Al sinds mijn 6de ben ik gebeten door de muziek en gitaar. Ik heb zowel in een vrije atelier opleiding elektrische als in de stedelijke academie klassieke gitaarles gevolgd. Ook na mijn middelbare opleiding in de kunsthumaniora heb ik ervoor gekozen om met muziek bezig te blijven en ben ik gitaar gaan studeren aan de PXL-Music in Hasselt. Ik help je graag verder tijdens deze cursus!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Gitaar

Alles wat je als beginnend gitaarspeler moet weten komt aan bod:

 • leren spelen van noten;
 • akkoorden in de eerste positie;
 • muziektheorie;
 • 3-snarige akkoorden;
 • stemmen;
 • spelen van popsongs;
 • tirando- en apoyandoaanslag;
 • tweestemmig gitaarspel;
 • opspannen van nieuwe snaren;
 • dynamische tekens;
 • geschiedenis van de gitaarmuziek;
 • toonladders, enz.


De praktische en speelse opzet van deze unieke cursus zorgt ervoor dat je al snel verbaasd zult staan van jouw eigen kunnen. Na acht weken speel je al heel wat melodieën op jouw gitaar. Gitaar leren spelen was nog nooit zo plezant!


Unieke oefeningen met een echt orkest

De muzikant speelt het eerst voor, je speelt het na, en daarna speel je samen. Helemaal leuk wordt het als je samen met de topmusici op de geluidsbestanden een compleet orkest vormt! Je speelt gitaar, terwijl zij de overige instrumenten voor hun rekening nemen. Leuk en leerzaam tegelijk! Zo leer je dus ook vanaf het begin te spelen in groepsverband.


Inclusief digitale geluidsbestanden

De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden dus afspelen op jouw computer of tablet, of kopiëren naar jouw smartphone. 


Twee boeiende cursussen: Gitaar en Gitaar EXTRA UITGEBREID

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau. Stap voor stap leer je spelen op dit fantastische instrument. De cursus EXTRA UITGEBREID bevat acht lessen meer. Zo ontwikkel je jouw kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.


Cursus Gitaar

De cursus Gitaar bestaat uit 64 lessen. De melodieën die in een les worden behandeld, beluister je via de digitale geluidsbestanden. Al vanaf de eerste gitaarles leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen aan bod.


Gitaar spelen EXTRA UITGEBREID 

Ben je een echte liefhebber dan kun je ook meteen inschrijven voor de cursus Gitaar EXTRA UITGEBREID van 72 lessen. Je leert zo het uiterste uit jouw instrument te halen. In deze cursus worden de volgende EXTRA onderwerpen behandeld o.a.:

 • beter en sneller noten lezen;
 • barré-akkoorden;
 • spelen in verschillende toonsoorten;
 • verschillende begeleidingsmanieren;
 • diverse bluesthema's;
 • arpeggio's, dynamische tekens;
 • tweestemmig spel, enz.
REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Gitaar, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Gitaar Extra Uitgebreid

Ideaal zijn de begeleidende, luister en oefen-opname's. ideaal om de maat te leren met je noten. Alsook ik de ringmap een meerwaarde vindt: goed om belangrijke punten te markeren en je huistaken er in op te bergen. Snel bij de hand om te oefenen en of de leerstof lezend te herhalen waar je maar wilt + ik vind het persoonlijk goed om alles te ordenen en makkelijker te plaatsen in mijn geheugen. Het controleren van mijn huiswerk verloopt vlot en pluspunt dat je je nagekeken huiswerk zelf ook kan nazien. tot zover zeer goed tevreden. Met vriendelijke groeten ***

10/10
Gitaar

Super cursus, alles duidelijk stap voor stap uitgelegd. Ik merk elke les dat ik vordering maak, dit maakt het leuk om vol te houden.

10/10
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik ben heel tevreden over deze manier van leren. Ik zelf volg een cursus gitaar, maar waarom ik deze manier van leren zo leuk vind is om dat ik ook papa ben dus ik heb niet altijd zo veel tijd voor te studeren. Anders dan op een school, kun je met de cursussen van NHA je tijd nemen, om te leren en te studeren, je studeert op je eigen tempo en wanneer je tijd hebt. je moet de leerstof niet in een week of maand helemaal uit je hoofd leren zoals op een school of universiteit. En daarom raad ik NHA aan. Ik kan studeren op mijn eigen tempo !

10/10
Gitaar Extra Uitgebreid

Ik had vroeger al notenleer gehad, lang geleden,. Het begin van deze cursus is zo opgevat dat ik dadelijk de noten terug onder de knie had. Het lezen en spelen gaat daardoor een stuk gemakkelijker. Prachtige opbouw van de cursus

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Gitaar kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Gitaar in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Gitaar, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. 

Gitaar EXTRA UITGEBREID: 18 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. 


Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Gitaar heb je geen speciale vooropleiding nodig.

  

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

GITAAR

Gitaar


Deze degelijke gitaar is uitermate geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gitaarspelers. Ook los verkrijgbaar. De mooie decoratieve klankkast van diverse kwaliteitshoutsoorten maakt het ook nog eens een plaatje om te zien.


Garantie

Je ontvangt 3 jaar volledige fabrieksgarantie op deze professionele gitaar. NHA registreert de exacte aankoopdatum voor jou.


Speciale aanbieding

Als je onze cursus Gitaar (12 maanden) wilt gaan volgen en je bent nog niet in het bezit van een gitaar, dan hebben wij een zeer speciale aanbieding voor jou: samen met één van de grootste gitaarfabrikanten ter wereld selecteerden wij voor jou deze kwalitatieve gitaar. Je zult er veel plezier aan beleven. Deze schitterende gitaar kun je in jouw bezit krijgen bij onze cursus Gitaar voor slechts € 39,-.


Bestellen?

Indien je deze schitterende gitaar bij jouw cursus wilt ontvangen, vink dit artikel aan tijdens het bestellen en je ontvangt de gitaar en de eerste lessen snel in huis. Je kunt de gitaar ook tijdens de cursus nog bestellen.

LESGELD

Lesgeld

Gitaar
12x €16,43
€219,00 of €197,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 16,43

€219,00 of €197,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gitaar Extra Uitgebreid
18x €13,95
€279,00 of €251,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
18x 13,95

€279,00 of €251,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ideaal zijn de begeleidende, luister en oefen-opname's. ideaal om de maat te leren met je noten. Alsook ik de ringmap een meerwaarde vindt: goed om belangrijke punten te markeren en je huistaken er in op te bergen. Snel bij de hand om te oefenen en of de leerstof lezend te herhalen waar je maar wilt + ik vind het persoonlijk goed om alles te ordenen en makkelijker te plaatsen in mijn geheugen. Het controleren van mijn huiswerk verloopt vlot en pluspunt dat je je nagekeken huiswerk zelf ook kan nazien. tot zover zeer goed tevreden. Met vriendelijke groeten ***

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!