Gratis brochure

Creatieve hobby voor thuis: Volg een hobbycursus!

Ben jij op zoek naar een creatieve hobby cursus die je thuis kunt uitoefenen? Wil jij je artistieke vaardigheden ontwikkelen in de breedste zin van het woord? Bij NHA kun je kiezen voor een leuke hobbycursus waarin je onder professionele begeleiding aan de slag gaat met een creatieve hobby van jouw keuze. Je bestudeert de lessen en krijgt gerichte oefeningen waarmee je je vaardigheden kunt ontwikkelen. Jouw creaties, of foto's ervang, lever je in als huiswerk en je krijgt hier vervolgens feedback op van je docent. Zo kun jij je dus artistiek gaan ontplooien!
 

Gratis materialenset

Wanneer je een creatieve hobby voor thuis zoekt, dan wil je er natuurlijk ook direct mee aan de slag kunnen. Bij een groot aantal van onze cursussen ontvang je daarom een materialenpakket met professionele benodigdheden. Afhankelijk van de gekozen cursus is dit bijvoorbeeld een set kalligrafiepennen met inkt, of een zeer complete teken- en schilderset.

Bekijk hier een overzicht met cursussen inclusief materialenpakket >>

 

Cursus van kwaliteit, in je eigen tempo te volgen

Het grote voordeel van een hobbycursus van NHA is dat je deze kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Het is dus eenvoudig te combineren met een druk (gezins)leven en werk. Daarnaast kun je bij NHA rekenen op kwaliteit. Wij hanteren een hoge kwaliteitsstandaard bij het ontwikkelen van al onze opleidingen.

Welke creatieve hobby wil jij onder de knie krijgen?

Bij NHA kun je een hobbycursus volgen die geheel in lijn ligt met jouw interesses. Ben jij iemand die graag met pen en papier in de weer is? Of ben jij meer van het bedenken en bakken van de meest overheerlijke en unieke taarten? Of heb jij groene vingers en wil je hier graag je creativiteit in ontwikkelen? Kies een categorie en selecteer een cursus die aansluit bij jouw wensen.

 

Tekenen & schilderen

Bij NHA kun je kiezen uit diverse soorten teken- en schildercursussen. Van Aquarel schilderen tot Illustreren. Of pak je liever een pen in plaats van een kwast of potlood? Ook Kalligrafie en Handletteren behoren tot de mogelijkheden. Misschien schilder jij liever op een unieke manier. Ga dan aan de slag met een strijkijzer in de cursus Encaustic Art. Welke creatieve hobby heeft jouw voorkeur? 

 

Fashion & style

Ontdek je innerlijke modeontwerper met een naaicursus: Kleding Maken en Ontwerpen. Toch meer van de sieraden? In dat geval kun je aan de slag met de unieke creatieve hobby cursus Sieraden Maken.

 

  

  

Creatief met bloemen

Ben jij iemand die geniet van bloemen op tafel, en wil jij zelf de kunst leren van het samenstellen van de mooiste bloemstukken? Kies dan voor een creatieve hobby cursus Bloemschikken.

  

Culinair

Hou jij van lekker eten, met regelmatig een zoete lekkernij? Leer Taarten Maken voor beginners in een leuke en praktische thuiscursus!

 

Welke creatieve hobby voor thuis past bij jou? Probeer gratis!

Heb jij al een keuze kunnen maken? Of weet je toch niet zo goed welke cursus goed bij je past? Geen probleem, want bij NHA krijg je de cursus 15 dagen op proef. Zo kun je dus door de lesstof bladeren en krijg je een goed beeld van wat je allemaal gaat leren. Mocht het niet aansluiten bij je verwachtingen, dan kun je de cursus terugsturen en ontvang je je geld terug. Zo weet je dus zeker dat je een creatieve hobby voor thuis zult vinden die je ook écht leuk

 

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!