Gratis brochure

Met een bakcursus van NHA leer jij bakken vanuit huis!

Wil jij graag goed leren bakken? Wil je leren hoe je je eigen taarten, broden of zelfs zoete delicatessen als petit fours en bonbons kunt maken? Iedereen kan leren bakken en bij NHA ben je aan het juiste adres voor een goede bakcursus! Vraag een gratis proefles aan en ontdek welke cursus het beste bij jou past.

Met een bakcursus van NHA kun je eenvoudig vanuit huis leren bakken. Je kunt dus ook helemaal zelf bepalen wanneer je wilt studeren. Met onze cursussen leer je in je eigen tempo thuis bakken. Je hoeft ook nog geen ervaring te hebben in de keuken, elke bakcursus start gewoon bij de basis. En heb je een vraag? Dan staat onze vakkundige docent voor je klaar!
 


 

Bakcursus: bak broden als een echte bakker

Maakt de geur van vers brood jou ook zo gelukkig? In de opleiding Bakker leer je alles over verschillende soorten broden, ingrediënten, bereidingstechnieken en meer. Je gaat zelf aan de slag met broden met gist, broden met desem, kleinbrood en luxe broden. Aan de hand van praktische voorbeelden en huiswerkopdrachten leer jij in deze bakcursus de praktijk van het bakken. Niks is zo lekker als een zelfgebakken brood. Ervaar het zelf met deze opleiding voor de thuisbakker!

 

Leer de kneepjes van het banketbakken

Hou je niet alleen van een goed gebakken brood maar ben je ook verzot op zoetigheden? Dan is de opleiding Banketbakker een uitstekende keuze! In deze bakcursus combineer je het beste van 2 werelden, namelijk patisserie en broden bakken. Ook in deze opleiding verdiep je je in ingrediënten, grondstoffen en bereidingswijzen. Je leert hoe je zelf heerlijke krokante broden bakt, maar ook hoe je met fondant, marsepein en chocolade werkt. Verbaas iedereen met jouw zelfgemaakte delicatessen!

 

Ontpop je tot patissier – gewoon thuis!

Taarten, desserts, klein gebak, bonbons en meer. Loopt het water je al in de mond? In de Patisserie opleiding leer je hoe je zelf allerlei zoete lekkernijen kunt maken. Je leert meer over de eigenschappen van suiker, chocolade en karamel en gaat aan de slag met verschillende soorten degen en vullingen. Ook verdiep je je in deze bakcursus in recepten en bereidingstechnieken en leer je meer over spuiten en garneren.

 

Maak zelf heerlijke taarten met een bakcursus

Is Bake Off Vlaanderen jouw favoriete tv-programma? Of wil je graag zelf heerlijke verjaardagstaarten leren bakken? Volg de bakcursus Taarten Maken en ontdek de geheimen van het zelf maken en decoreren van de mooiste taarten. In deze bakcursus leer je dus niet alleen hoe je een smaakvolle taart bakt, maar verdiep je je ook in de afwerking. Je gaat zelf aan de slag met fondant, chocolade en suikerbloemen. Ook stapeltaarten, cheesecake, cupcakes, cakepops, macarons en meer komen aan bod in deze veelzijdige bakcursus.


 
Weet jij al welke bakcursus van NHA het beste bij jou past, of twijfel je nog? Vraag een gratis proefles aan en begin vandaag nog met bakken!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!