Gratis brochure

Administratie

Papier heen en weer schuiven of alle belangrijke informatie netjes ordenen en toegankelijk houden. Welk beeld van administratie past het best bij jou? In de administratieve cursussen van NHA leer je dat administratie meer is dan het stoffige imago dat eraan kleeft.

Als administratief medewerker bewaak je de gang van zaken en zorg je voor orde. De werkzaamheden binnen het vak administratie zijn zeer divers. Zo kun je je bezig houden met notuleren bij vergaderingen, maar ook met het aannemen van telefoontjes of het maken van en houden aan een adequate planning. De administratie is de levensader van een organisatie. Wil jij een cursus Office Management volgen? Of een opleiding tot Administratief Bediende? Kies een opleiding die bij je past.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Interessegebieden

Zoveel mensen, zoveel interesses. Van cursussen op het gebied van creativiteit, gezondheid en administratie tot techniek, management en persoonlijke ontwikkeling: welke interesse je ook hebt, bij NHA is er altijd een cursus die goed aansluit. Of een combinatie van cursussen. De meeste cursisten krijgen de smaak snel te pakken. Vanuit bestaande interesses ontstaan zomaar nieuwe interesses. Laat je verrassen.

Helemaal interessant is het als je keuze uiteindelijk leidt tot werk. Veel cursisten kiezen eerst een cursus om te kijken of er een klik is. Is die klik er? Dan is de stap snel gemaakt naar een beroepsopleiding en verdien je binnen de kortste keren geld in een interessegebied. Zo snel kan het gaan. Verken de interessegebieden en laat je inspireren door het aanbod afstandsonderwijs van NHA.

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug, als je niet slaagt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!