Gratis brochure

Cursussen inclusief materialenpakket

Nieuws

Heb jij door de huidige omstandigheden ook wat extra vrije tijd gekregen, en vind je het daarom tijd om een oude of nieuwe hobby op te pakken? Een hobby is belangrijk om af te schakelen, zeker nu werken en leven veelal in dezelfde omgeving plaatsvindt, namelijk thuis. Hoe handig zou het zijn als je direct kunt beginnen van het uitoefenen van een (nieuwe) hobby, zonder dat je langs de winkel hoeft om benodigdheden aan te schaffen. Dit kan met de onderstaande cursussen van NHA.

Cursus_Gratis_Startpakket

Deze cursussen krijg je namelijk inclusief een materialenpakket geleverd. Met dit startpakket kun je metéén thuis beginnen met leren en hobbyen. Ideaal!

 

Creatieve cursussen

Bij de onderstaande creatieve cursussen ontvang jij een mooi materialenpakket. Welke heeft jouw voorkeur?

 

Handletteren

Leer tekenen met letters in de cursus Handletteren van NHA. Bij de cursus ontvang je tevens een startpakket. Dit pakket bevat onder andere een vulpotlood, brushpennen en fineliners.

Bekijk cursus Handletteren

 

Aquarel

Met de cursus Aquarel spreek je al jouw creatieve talenten aan. Het bijgeleverde materialenpakket bestaat onder andere uit kwalitatief aquarelpapier, aquarelverf, aquarelpotloden, penselen en een pipet. Je kunt meteen beginnen!

Bekijk cursus Aquarelleren

 

Kalligrafie

Wil jij schoonschrijven onder de knie krijgen en iedereen verrassen met mooie handgeschreven tekstjes en kaartjes? Bij de cursus Kalligrafie van NHA ontvang je een tof pakketje met een schrift (links- of rechtshandig, dit kun je aangeven bij de inschrijving), degelijke kalligrafeerpennen, kalligrafie-inkt en potloden.

Bekijk cursus Kalligrafie

 

Schilderen

Met een cursus Schilderen ontwikkel je je creatieve vaardigheden. In deze cursus leer je tekenen én schilderen, uiteraard inclusief materialenpakket. Het uitgebreide pakket bestaat onder andere uit een ledenpop, potloden en penselen, gouache verf, en een schetsblok.

Bekijk cursus Schilderen

 

Encaustic Art

Op een unieke manier schilderen? Dat kan! Met de cursus Encaustic Art leer je schilderen met een strijkijzer (schildersijzer) en wasblokjes. Het materialenpakket bevat een Encaustic schildersijzer, Encaustic Art papier, wasblokjes, een schraper en een instructieboekje.

Bekijk cursus Encaustic Art

Tekenen

Altijd al willen leren tekenen? Dit is je moment. In de cursus Vrij Tekenen leer je stap voor stap tekenen en werk je met verschillende materialen die je allemaal in het startpakket terugvinden. Denk aan potlood, maar ook materialen als grafietstift, houtskool en oost-indische inkt.

Bekijk cursus Vrij Tekenen

 

Culinaire cursussen

Creëer jij de mooiste gerechten? Met deze culinaire cursussen, inclusief materialenpakket, word jij een held in de keuken.

 

Taarten maken

De mooiste taarten maak je zelf! Bij de cursus Taarten Maken van NHA ontvang je een mini palletmes, letter- en nummervormpjes, een decorating tip set en een marsepein modelleerset. Alles wat je nodig hebt voor jouw creatieve baksels.

Bekijk cursus Taarten Maken

Bartender

Wil jij leren hoe je de perfecte cocktail maakt? Ontdek het met de opleiding Bartender van NHA! Van je eigen ingrediënten maken, tot het creëren van je eigen signature cocktail. En met het luxe meegeleverde materialenpakket van BAR Professional kun jij direct aan de slag!

Bekijk opleiding Bartender

 

Beauty & Wellness

Plezante en leerzame beauty & wellness cursussen, inclusief een startpakket met materialen. Van haar tot make-up tot nagels...

 

Nagelstyling

Acrylnagels of gelnagels zetten? Dit kun je leren met de cursus Nagelstyling, inclusief een uitgebreid materialenpakket met o.a. een oefenvinger, nageltips, gellaks, vijlen, een UV lamp en méér. Je kunt meteen van start. De precieze inhoud van het pakket is afhankelijk van je keuze voor Acryl, Gel of de uitgebreide cursus Acryl + Gel

Bekijk cursus Gelnagels

 

Visagie

Welke look wil jij creëren? Een neutrale dagelijkse look, of toch liever een gala make-up? Je leert het allemaal in de cursus Visagie van NHA. Je ontvangt niet alleen de cursus, maar óók een luxe beautycase met diverse make-up producten van het merk Make-Up Studio.

Bekijk cursus Visagie

 

Manicure

Handverzorging leren? Dat kan met de cursus Manicure van NHA. Wij voorzien je van alle kennis en kunde, en óók van de materialen. Zo ontvang je bij je cursus een startpakket met onder andere scrub, masker, tangetjes, vijlen en verzorgingsproducten die je tijdens de cursus nodig hebt.

Bekijk de cursus Manicure

 

Nail Art

Patronen en tekeningen op je nagels: dit is Nail Art. Wil jij deze kunstvorm onder de knie krijgen? Kies de cursus Nail Art en ontvang een uitgebreid startpakket met onder andere een oefenvinger, nageltips, vijlen en penseeltjes, en ook nagellakjes, stickers en een nail-art stamping set.

Bekijk cursus Nail Art

 

Thuiskapper

Leer haren knippen, stylen en verven in de uitgebreide cursus Thuiskapper. Tijdens deze kappersopleiding heb je natuurlijk de goede materialen voor nodig, dus die krijg jij erbij! Denk aan een kwalitatieve scharenset, verfmaterialen en een kapmantel. En natuurlijk een oefenhoofd, zodat je meteen kunt starten.

Bekijk cursus Thuiskapper

 

Muzikale cursussen

Ontdek je muzikale talenten en kies voor één van de onderstaande cursussen waar je een instrument bij krijgt!
 

Gitaar (uitgebreid)

Leer complete liedjes spelen op gitaar met onze uitgebreide cursus Gitaar (18 maanden). Heb je geen instrument thuis? Geen probleem, want deze ontvang je bij je cursus! Het is een professionele gitaar van hoge kwaliteit. Zowel geschikt voor beginners als wat meer gevorderde spelers.

Let op: Bij de reguliere gitaar cursus (16 maanden) betaal je €39,- voor de gitaar.  

Bekijk de cursus Gitaar Spelen
 

Keyboard (uitgebreid)

Wanneer je kiest voor de extra uitgebreide keyboard cursus (24 maanden), dan krijg je een professioneel en kwalitatief keyboard. Het instrument heeft 61 aanslaggevoelige toetsen, de functie om zelf ritmes te programmeren, een opname- en afspeelfunctie en méér.

Let op: Bij de reguliere keyboard cursus (16 maanden) betaal je €69,- voor het keyboard. 

Bekijk de cursus Keyboard

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!