Gratis brochure

Dierenzorg opleidingen

Heb je huisdieren en wil je beter begrijpen wat er allemaal komt kijken bij de verzorging? NHA heeft tal van dierenzorg opleidingen en cursussen die je kunt volgen. Wat vind je bijvoorbeeld van een opleiding tot hondentrimmer of dierenartsassistent? Bekijk het onderstaande aanbod en kies de dierenzorg opleiding die bij jou past.

Omscholen of gewoon uit interesse

Wanneer je een opleiding dierenzorg wil gaan doen, dan kan dit vanuit persoonlijke interesse of vanuit de wens om jezelf om te scholen. Wat de reden ook is: je kunt een geschikte opleiding of cursus vinden in het aanbod van NHA. Zo kun je puur uit persoonlijke interesse een cursus “alles over de hond” volgen, waarmee jij een excellente basis legt voor een leven met een trouwe viervoeter. Of dieren EHBO, waarin je eerste hulp leert toepassen op dieren.

Ook een hondentrimmer opleiding kun je uit persoonlijke interesse volgen: je spaart veel geld uit wanneer je je eigen hond kunt trimmen in plaats van deze elke paar maanden naar een trimsalon te brengen. Het mooie aan deze dierenzorg opleiding is echter dat je je ook kunt professionaliseren en jezelf kunt omscholen tot hondentrimmer.

 

Dierenzorg opleiding Erkend door Vlaamse Departement van Dierenwelzijn

Twee van onze dierenzorg opleidingen zijn erkend door het Vlaamse Departement van Dierenwelzijn. Dit betekent dat één van de verantwoordelijken of vaste personeelsleden deze opleiding mag volgen voor het erkend uitbaten van een asiel, dierenpension, dierenhandelszaak, katten- of hondenkwekerij. Mocht je deze ambities hebben, dan kun je de opleiding Dierenartsassistent of Dierenverzorging volgen.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!

Opleiding dierenzorg vanuit thuis volgen

Het voordeel van een NHA opleiding dierenzorg is dat je deze vanuit thuis kunt volgen. Je hoeft niet naar klassikale lessen toe en bespaart dus flink op benzinekosten én tijd. Daarnaast kun je via Plaza wel gewoon contact hebben met je studiegenoten en kun je er huiswerk inleveren en feedback ontvangen van je docent.


Je volgt je cursus in jouw eigen tempo en in je eigen tijd. We geven een advies op het gebied van studiesnelheid, maar je kunt hier gerust van afwijken en bijvoorbeeld sneller of langzamer studeren. Die keuze is geheel aan jou. Daarbij is het goedkoper dan klassikaal studeren. Redenen genoeg om te starten met jouw opleiding dierenzorg. Bekijk het aanbod, kies een gratis proefles of schrijf je meteen in!

Daarom studeren bij NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug, als je niet slaagt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!