Gratis brochure


 

Volwassenenonderwijs: start jouw toekomst vandaag!

Bekijk het aanbod van NHA. Maak een keuze en schrijf je direct in. Tweedekansonderwijs volgen, of toch liever een beroepsopleiding? Of gaat je voorkeur uit naar hobbycursussen of eigen-zaak opleidingen. De keuze is aan jou.

 

Altijd blijven leren met volwassenenonderwijs

Je wilt leren. Waarom? Voor je plezier kennis opdoen? Een stap in je carrière zetten? Je opleiding die je jaren geleden staakte toch afmaken? Wat de reden ook is, NHA helpt je verder.  We hebben een groot aantal avondschool opleidingen die je kunt volgen  in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.
 

Ben je jong of ben je oud: kennis opdoen is een slimme keuze. Een investering in onderwijs levert rendement op in de vorm van plezier of salarisstijging. 

 

Kies de branche die bij je past

In het volwassenenonderwijs heb je veel mogelijkheden qua studierichtingen. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Van programmeren voor beginners tot Engels en van een cursus Wimperlifting tot een cursus boekhouden.  Tevens zijn er tal van talencursussen die je al dan niet met begeleiding van een docent kunt volgen. Tenslotte is er een aanbod hobbycursussen waarmee je je hobby naar een hoger level kunt tillen. Kortom: er is altijd wel een opleiding of cursus te vinden die aansluit bij je wensen.

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een opleiding bij NHA. Of je nu richting ouderenzorg of computercursussen wilt, of richting talen of creatieve hobbycursussen: we adviseren je graag.

 

03 / 257 51 91

Gratis tablet + toetsenbord of headphone bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!