Gratis brochure


 

Volwassenenonderwijs: start jouw toekomst vandaag!

Bekijk het aanbod van NHA. Maak een keuze en schrijf je direct in.

 

Altijd blijven leren met volwassenenonderwijs

Je wilt leren. Waarom? Voor je plezier kennis opdoen over fotograferen? Een stap in je carrière zetten? Je opleiding die je jaren geleden staakte toch afmaken?

 

Wat de reden ook is, NHA helpt je verder. Ben je jong of ben je oud: kennis opdoen is een slimme keuze. Een investering in onderwijs levert rendement op in de vorm van plezier of salarisstijging.
 

NHA biedt thuisstudies aan. Cursussen en opleidingen van beroepssecundair onderwijs (bso) tot taalcursussen. Je bepaalt zelf in welk tempo je studeert. Je levert je werk in en krijgt feedback van vakbekwame docenten.

 

Het volwassenenonderwijs van NHA is afgestemd op de exameneisen. Volg een van de studies en behaal het diploma dat bij de studie hoort. Van losse cursussen tot opleidingen. Volwassenenonderwijs? Zo noemt NHA het niet. Onderwijs. Voor jong en oud. Voor mensen die zelf bepalen waar en wanneer ze studeren.

 

Een groot studieaanbod

Van een cursus Webdesign tot Boekhouden: wil je leren, dan ben je bij NHA aan het juiste adres. Het aanbod cursussen is ontzettend groot en het is niet alleen beperkt tot beroepsgerichte cursussen. Je kunt ook een hobbycursus volgen. Van aquarelleren tot een cursus handletteren en van taarten maken tot een naaicursus.

 

Dit zijn dan wel hobbycursussen, maar je kunt hier uiteindelijk ook een bijberoep of hoofdberoep van maken. Volg dan aanvullend de opleiding Bedrijfsbeheer via ons volwassenenonderwijs zodat jij optimaal bent voorbereid op het opzetten van jouw eigen zaak.

 

Hoe werkt het? Je schrijft je in voor de cursus of opleiding van je keuze. Je krijgt het studiemateriaal thuisgestuurd. De lesstof is opgedeeld in lessen en je maakt de oefeningen. Hoeveel lessen je per week afrondt, dat bepaal je zelf.

 

In drie maanden je eigen webshop online? Spaans leren spreken? Psychologie studeren? Je studeert 's avonds, overdag, in het weekend: je studeert wanneer het je uitkomt. Veel flexibeler dan het reguliere avondonderwijs.

 

Volwasseneneducatie in verschillende niveaus

Voor mensen die weinig schoolopleiding volgden is er basiseducatie. Beginnerscursussen Frans of Spaans bijvoorbeeld.

 

NHA biedt ook secundair onderwijs aan. NHA Hogeschool biedt deze vorm van volwassenenonderwijs modulair aan. Dat betekent dat je een gehele opleiding kunt volgen, maar ook losse cursussen. Wil je wel economie, maar geen wiskunde... dat is mogelijk.

 

Een beroepsgerichte opleiding volgen in het beroepsonderwijs? Van Kindercoach tot marketeer: bekijk het beroepsgerichte aanbod van NHA.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een opleiding bij NHA.

 

03 / 257 51 91

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!