Gratis brochure

Ouderenzorg

Ben je een sociaal ingesteld persoon die graag anderen helpt? Dan is een job in de ouderenzorg misschien wat voor jou! In de bejaardenzorg help je bejaarden die nog thuis wonen, of je ondersteunt en verzorgt ouderen in een bejaardentehuis. Een opleiding ouderenzorg bereidt je voor op deze belangrijke en dankbare taak.

 
Ook mantelzorgers die dagelijks voor een bejaard familielid zorgen, vinden baat bij een opleiding ouderenzorg. Zie je ertegen op om terug op de schoolbanken te gaan zitten? Dat is helemaal niet nodig! Met de thuiscursus van NHA verwerf je de nodige kennis en vaardigheden om een mooie basis te leggen voor een carrière in de ouderenzorg.

Ideaal voor mensen die al werkzaam zijn in de zorgsector of voor iedereen die interesse heeft in dit vakgebied. Neem de tijd om deze interessante opleiding bij jou thuis te studeren en behaal op het einde een NHA-instituutsdiploma!
 
 

Een gevarieerde opleiding voor een boeiende job

Je leert niet alleen welke lichamelijke zorg een bejaarde nodig heeft, maar ook wat de psychische en sociale behoeften zijn. De opleiding richting ouderenzorg besteedt de nodige aandacht aan aspecten als gezonde voeding, EHBO, lichamelijke en psychische zorg.

De cursus gaat in op de specifieke noden en behoeften van een bejaarde. Je komt alles te weten over ouderdomsziekten, omgaan met lichamelijke beperkingen enzovoorts. Ook leer je hoe je moet samenwerken met andere zorgverleners, familie en medische specialisten.
 

Studeren met hulp

Tijdens je opleiding sta je er niet alleen voor. NHA wijst aan elke cursist een persoonlijke docent toe, die jou ondersteunt tijdens je studie. De opdrachten die je moet indienen, worden door je persoonlijke docent verbeterd en geëvalueerd. Je mag drie jaar lang een beroep doen op deze professionele begeleiding, een unieke kans om in je eigen tempo een boeiende opleiding tot een goed einde te brengen!
 

Is de ouderenzorg iets voor jou?

Op het einde van de cursus, als je gemiddeld een voldoende (of meer) hebt gescoord op je opdrachten, ontvang je een NHA-getuigschrift. Het is echter ook mogelijk om het NHA-instituutsdiploma ‘Thuis- en Bejaardenzorg’ in de wacht te slepen. Daarvoor moet je slagen in een online examen. NHA biedt je overigens een examengarantie: als je tot tweemaal toe niet slaagt in het examen, krijg je het lesgeld terugbetaald.

Vraag hieronder een gratis proefles aan, bekijk het studieprogramma en schrijf je snel in voor een gevarieerde opleiding ouderenzorg!


Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!