Wimperlifting  

Nú: met GRATIS tablet
Wimperlifting
Inclusief_materialenpakket_be_1
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
116,35

of 


€349,00
 • Met materialenpakket t.w.v. € 150,-
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Cursus Wimperlifting; leer hoe je natuurlijk gekrulde wimpers creëert

Wil jij leren hoe je wimpers lift en deze op een natuurlijke manier krult? Dan is een cursus Wimperlifting de oplossing. Jij creëert een mooi en natuurlijk effect, zonder wimperkrullers of wimperextensions.

Wimperlifting is een techniek die hobbymatig, maar ook beroepsmatig toegepast kan worden. Door een wimperlift krijgen de natuurlijke wimpers een imposante krul waardoor deze meer volume krijgen. Er worden dus geen extra wimpers gebruikt, zoals bij het zetten van wimperextensions. De methode is daarom steeds populairder geworden en is erg gewild.

Wil jij ook leren hoe je wimpers lift en op een natuurlijke manier krult? Volg dan de cursus Wimperlifting. Aan de hand van duidelijke instructievideo’s krijg jij deze techniek snel onder de knie. En met het bijgevoegde materialenpakket kun jij direct beginnen! Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want je volgt deze cursus gewoon vanuit huis.
 

Cursus Wimperlifting voor hobby én beroep

De cursus Wimperlifting is laagdrempelig en start bij de absolute basis. Omdat er geen specifieke voorkennis nodig is kan iedereen starten met deze cursus. Wimperlifting kan zowel beroepsmatig als hobbymatig ingezet worden.

Heb jij een kapsalon, zonnestudio, schoonheidssalon of andere zaak binnen de beautybranche? Of wil jij deze techniek inzetten binnen je directe omgeving? Dan biedt de cursus Wimperlifting de uitkomst.
 

Wat is het doel van deze opleiding?

Tijdens de Wimperlifting cursus maak je kennis met alle facetten van het onderwerp. Eerst komt de relevante theorie aan bod in de cursus. Wimperlifting vereist naast praktische vaardigheden namelijk ook theoretische kennis van wimpers en ogen. Daarnaast leer je meer over de werkplek en hygiëne-eisen voordat je kunt beginnen.

Aan de hand van duidelijke instructievideo’s en bijbehorende theorie leer je vervolgens hoe je een wimperliftbehandeling uitvoert. De wimpers krijgen niet alleen een natuurlijke krul waardoor ze langer lijken maar de klant krijgt hierdoor ook een open blik.

Stap voor stap leer jij hoe je deze methode toepast. Bovendien leer je meer over verschillende marketingonderwerpen zodat jij weet waar je rekening mee moet houden bij het starten van je eigen salon.

Na het volgen van de cursus Wimperlifting weet jij hoe je verantwoord en professioneel natuurlijke wimpers kunt liften.
 

Combineer de cursus Wimperlifting met Wimperextensions

Wil je naast wimperlifting ook leren hoe je zonder mascara mooie lange wimpers kunt creëren? Dan is de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions geschikt voor jou! In deze combinatiecursus leer jij beide technieken beheersen en zijn jouw opleidingskosten extra voordelig. 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Wimperlifting

Tijdens de cursus Wimperlifting worden diverse facetten van de methode behandeld. Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen;

 • wimper- en ooganalyse;
 • marketing;
 • werkplek en hygiëne;
 • wimperlift;
 • wimperliftbehandeling;
 • nazorg en FAQ’s.
   

Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions

Schrijf je je in voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions? Dan volg je ook de module Wimperextenionswaarin aanvullende onderwerpen aan bod komen die je alles leren over het aanbrengen van wimperextensions.

Je start ook hier met een analyse van de ogen en de wimpers van jouw klant. De werkplek en de hygiëne-eisen komen aan bod. Voordat je gaat oefenen op een oefenhoofd leer je meer over de verschillende materialen en de dikte, lengte en krul van wimperextensions. 

Na de benodigde theorie ga je praktisch aan de slag. Eerst op een oefenhoofd en daarna op een echt model. Vervolgens komen ook het bijvullen en de nazorg van de wimperextensions aan bod. Deze praktijkonderdelen worden ondersteund met video's waarin de handelingen  stap voor stap worden getoond.

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus Wimperlifting af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Wimperlifting in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Wimperlifting, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur voor de opleiding Wimperlifting is 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur.


Wimperlifting + Wimperextensions

De studieduur voor de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions is 7 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. 
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

MATERIALENPAKKET

Inclusief Materialenpakket

Bij de cursus Wimperlifting ontvang je een gratis een materialenpakket t.w.v. € 150,-
Dit professionele pakket is zeer uitgebreid, zodat je direct goed aan de slag kunt. 
Het pakket bevat onder andere de volgende producten:

 • Pakket Shine-E Lash Lift + verfproducten (goed voor 3 behandelingen) bestaat uit:
  • #1 Lift solution x1
  • #2 Lift solution x1
  • #3 Lift solution x1
  • Y brush x1
  • Siliconestaafjes (M, M1, M2, L)
 • Lijm (ook wel bekend als Adhesive)
 • Intensive verf zwart
 • Intensive developer/oxidant
 • Glazen mixpotje
 • Kwastje
 • Primer
 • Extra accessoires:
  • Tape
  • Brushes
  • Lipapplicators
  • Mascaraborstels
    

 
Combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions

Bij de combinatiecursus Wimperlifting + Wimperextensions ontvang je naast bovenstaande pakket ook een starterspakket t.w.v. € 150,- voor het onderdeel Wimperextensions. De materialen uit dit pakket heb je nodig om de cursus te kunnen volgen.

In het materialenpakket zitten de volgende artikelen:

 • jade steen 
 • tape
 • wimperextensions (mix doosje)
 • ultra bonding lijm
 • primer 15ml 
 • remover 15ml 
 • micro brushes
 • mascara borstels
 • lip applicator
 • recht pincet
 • krom pincet  
 • pompje
 • oefenhoofd + 1 paar oefenwimpers
   

LESGELD

Lesgeld

Wimperlifting
3x €116,35 of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 116,35
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Wimperlifting + Wimperextensions
7x €88,45 of €619,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
7x 88,45
of €619,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!