Gratis brochure

Tweedekansonderwijs

Heb je je secundair diploma niet behaald omdat je niet slaagde voor één of meerdere theoretische vakken? Was je een kei in de praktische vakken, maar lukte het studeren van de theorie niet zo goed? Zie je het niet zitten om terug naar school gaan om je diploma alsnog te behalen?

Geen nood! Het tweedekansonderwijs van NHA geeft je de mogelijkheid om de theoretische vakken van de BSO-opleiding onder de knie te krijgen.

 
NHA biedt tweedekansonderwijs aan voor de taalvakken Nederlands, Frans en Engels. Ook de vakken wiskunde, wetenschappen en geschiedenis kun je als thuiscursus volgen.

De cursussen van NHA bereiden je perfect voor op de officiële examens van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Het tweedekansonderwijs van NHA geeft je letterlijk een tweede kans om een erkend secundair onderwijs diploma in de wacht te slepen.
 

BSO als thuisstudie bij NHA

Studeer de theoretische vakken van de BSO-opleiding rustig in je eigen omgeving. Je hoeft niet naar school te gaan en je kunt je thuisstudie perfect combineren met je werk. Ben je niet zo snel in het verwerken van de leerstof? Geen probleem! Bij NHA studeer je in je eigen tempo.
 

Tweedekansonderwijs met goede begeleiding

Je staat er bovendien niet alleen voor. Bij elke cursus van het 2de kans onderwijs mag je rekenen op de hulp van een persoonlijke vakdocent, drie jaar lang zelfs! Je hebt dus tijd genoeg om rustig de leerstof te studeren.

De cursus staat gedrukt op papier, maar je vindt de leerstof ook terug in de digitale leeromgeving Plaza van NHA. Via deze online leeromgeving kom je in contact met je persoonlijke docent en met je medestudenten. Je staat er dus niet alleen voor wanneer je 2de kans onderwijs via NHA volgt.

Je docent verbetert je huistaken, geeft opmerkingen, beantwoordt jouw vragen en houdt je vorderingen in de gaten. Als je gemiddeld een voldoende haalde voor al je huistaken, behaal je een getuigschrift van NHA. Je bent dan perfect voorbereid om het officiële examen van de Examencommissie af te leggen.
 

De voordelen van NHA-thuiscursussen

NHA biedt jou een volledige examengarantie. Als je toch niet onmiddellijk zou slagen voor het officiële examen, helpt je persoonlijke begeleider je gratis verder tot je geslaagd bent. Je mag op elk tijdstip starten met een opleiding van het tweedekansonderwijs. Elke middelbaar onderwijs cursus van NHA krijg je 15 dagen op proef.

Twijfel je nog om een thuiscursus te bestellen? Vraag eerst een gratis digitale proefles aan!  

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding  door vakdocenten
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!