Gratis brochure

Geen tijd voor avondschool Engels?
Studeer wanneer jij tijd hebt met NHA

Wil je avondschool Engels volgen om je taalvaardigheid bij te spijkeren, maar heb je weinig tijd? Er zijn ook alternatieven voor avondschool. Engels leer je net zo eenvoudig met een thuisstudie van NHA!

Kom je voor je werk veel in contact met Engelstaligen? Moet je vaak Engelse brieven of documenten lezen? Dan is het handig als jij je taalvaardigheid kan bijspijkeren. Hoewel avondschool Engels veel mogelijkheden biedt voor mensen die geen tijd hebben voor regulier onderwijs, zitten er nog altijd nadelen aan.

Naast de inspanning die het vraagt om een nieuwe taal te leren, moet je voldoende tijd vrijmaken om de lessen te volgen én voor het reizen van en naar de avondschool. Engels leren kan nog veel eenvoudiger. Met een thuisstudie bespaar jij niet alleen de reistijd die je normaal kwijt bent voor avondschool Engels, je deelt ook nog je eigen studietijd in!

Bekijk alle Engels cursussen »

 

Cursus Engels in avondschool of met een thuisstudie?

Je leert ongetwijfeld veel bij als je in de avondschool Engels studeert. Je moet echter op tijd in de school zijn, ernaartoe rijden, je hele avond eraan opofferen. Vrij kiezen wat je ’s avonds doet, is er niet meer bij. Heb je een keer andere verplichtingen? Dan mis je direct een hele les.

Heb je niet de tijd om een aantal avonden per week aan avondschool Engels te spenderen? Zou je deze wereldtaal toch doodgraag leren? Dan is een taalcursus Engels van NHA iets voor jou.

Voor een taalcursus van NHA moet je niet in je auto springen en vele kilometers rijden. Je studeert gewoon rustig in je woonkamer, in je tuin, op je zolderkamertje of waar dan ook. Zelfs als je op reis bent kun je in je hotelkamer gaan zitten voor het leren van Engels. Avondschool biedt deze mogelijkheden niet.

Heb je eens geen tijd (of geen zin) om Engels te studeren? Met avondschool Engels mis je dan direct een volledige les. Kies je voor een thuisstudie? Dan is dit geen probleem! Je bestudeert de les dan gewoon een andere keer. Je krijgt er tenslotte 3 jaar de tijd voor om jouw opleiding af te ronden. Het is ook mogelijk om de opleiding te versnellen. Een cursus Engels die gemiddeld één jaar duurt, kun je ook op een paar maanden tijd volgen. Je studeert waar je wilt en zoveel je wilt.

 

avondschool engels volgen via NHA: thuis studeren in eigen tempo

 

Leer Engels met persoonlijke begeleiding 

Met een thuisstudie Engels van NHA geniet je van dezelfde voordelen als met avondschool Engels. Je ontvangt de cursus op papier en je krijgt toegang tot de digitale leeromgeving waar je de leerstof online terugvindt. Je krijgt een persoonlijke docent aan wie je jouw huiswerk online opstuurt. Vragen over de leerstof? Je persoonlijke docent staat steeds voor je klaar.

Ook de uitspraak van Engelse woorden leer je net zo eenvoudig als in avondschool Engels. Dit oefen je namelijk gewoon met geluidsbestanden die bij de cursus horen. 


Heb je interesse in een thuiscursus Engels bij NHA? Aarzel dan niet om meer informatie te vragen
of een gratis proefles Engels te proberen.

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!