Gratis brochure

Geen tijd voor avondschool Engels? Bij NHA studeer je wanneer je tijd hebt

Wil je avondschool Engels volgen om je taalvaardigheid bij te spijkeren, maar heb je weinig tijd? Leer Engels bij je thuis met een taalcursus van NHA.

 

Kom je voor je werk veel in contact met Engelstaligen? Moet je vaak Engelse brieven of documenten lezen? Wil je met avondschool je taalvaardigheid wat bijschaven

Avondschool Engels volgen is geen slecht idee, maar vraagt veel inspanning. Je moet er voldoende tijd voor vrijmaken en je telkens verplaatsen naar de school. Het is veel eenvoudiger om een taalcursus Engels van NHA te volgen, bij jou thuis, op de ogenblikken dat het jou uitkomt. 

 

avondschool engels volgen via NHA: thuis studeren in eigen tempo

 

Cursus Engels in avondschool volgen? Bekijk eerst de opleidingen van NHA.

Je leert ongetwijfeld veel bij als je in de avondschool Engels studeert. Je moet echter op tijd in de school zijn, ernaartoe rijden, je hele avond eraan opofferen. Vrij kiezen wat je ’s avonds doet is er niet meer bij.

Sommigen moeten ver rijden om bijvoorbeeld avondschool Engels in Antwerpen te volgen, bij een talencentrum van de universiteit. Heb je niet de tijd om een aantal avonden per week aan avondschool Engels te spenderen? Zou je deze wereldtaal toch doodgraag leren? Dan is een taalcursus Engels van NHA iets voor jou.

Voor een taalopleiding van NHA moet je niet in je auto springen en vele kilometers rijden. Een cursus van NHA studeer je rustig in je woonkamer, in je tuin, op je zolderkamertje of waar dan ook. Zelfs als je op reis bent kun je in je hotelkamer de cursussen van NHA leren.

Heb je eens geen tijd (of geen zin) om Engels te studeren? Geen probleem. Dan duurt het gewoon wat langer om de opleiding te voltooien. Je krijgt er overigens 3 jaar de tijd voor.  Het is ook mogelijk om de opleiding te versnellen. Een cursus Engels die gemiddeld één jaar duurt, kun je ook op een paar maanden tijd volgen. Je studeert waar je wilt en zoveel je wilt.

 

Een cursus Engels met persoonlijke begeleiding en moderne hulpmiddelen

Je ontvangt de cursus Engels op papier. NHA beschikt bovendien over een digitale leeromgeving, waar je de leerstof online terugvindt. De uitspraak van sommige Engelse woorden kan weleens lastig zijn, maar dit oefen je met geluidsbestanden die bij de cursus horen. 

NHA wijst aan elke cursist een persoonlijke docent toe. Je stuurt je huiswerk online naar hem. Ook de opgenomen geluidsfragmenten met je eigen uitspraak van het Engels mag je hem toesturen. Vragen over de leerstof? Je persoonlijke docent staat steeds voor je klaar.


Heb je interesse in een thuiscursus Engels bij NHA? Aarzel dan niet om meer informatie te vragen of een gratis proefles Engels te proberen.

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!