Gratis brochure

zomercursus volgen bij NHA

 

Zomercursus volgen?

Kies uit 400+ cursussen en opleidingen bij NHA

De zomer staat meestal garant voor vrije tijd, genieten en wellicht vakantie. Wil jij dit jaar echter méér uit je zomer halen? Wat dacht je dan van een zomercursus?

Een zomercursus klinkt alsof je de hele zomer in de boeken zit. Dat is echter niet waar, tenminste, niet als je dat zelf niet wil. Het kan namelijk ook een zeer praktische cursus zijn. Heb je er bijvoorbeeld ooit over gedacht om een nieuwe hobby op te pakken? Iets compleet nieuws, wat je nog nooit gedaan hebt? Of is er iets wat je altijd al hebt willen leren? Een zomercursus volgen via NHA biedt jou die kans.

 

Creatieve zomercursus

In de warme zomerzon je creatieve vaardigheden ontplooien? Kies een fijne creatieve zomercursus, bijvoorbeeld in de vorm van handletteren, een cursus fotografie of een cursus tuinieren. Het fijne is dat je deze hobby’s prima buiten kunt beoefenen. Zo kun je optimaal genieten van het goede weer én tegelijkertijd je creativiteit laten stromen.

Er zijn tal van mogelijkheden op het gebied van creatieve hobbycursussen. Bekijk ze hier.

 

De culinaire weg bewandelen

Vind je innerlijke keukenprins(es) en ga voor een culinaire zomercursus! Leer bijvoorbeeld de mooiste taarten maken of kies voor een andere bakcursus of kookcursus. Zo zet jij de komende verjaardagen de meest unieke taarten op tafel, of kun jij je vrienden en familie straks verrassen met heerlijke culinaire hoogstandjes.

Ook kun je meer leren over cocktails in de Bartender opleiding van NHA waarin je alles leert over bekende cocktails. De zomer is het perfecte moment om cocktails te drinken en met deze opleiding maak je ook nog eens meer kans op een toffe vakantiebaan achter de bar.

Wil je je eigen verse groente gebruiken voor je kookkunsten? Volg dan de cursus Moestuinieren en leer hoe jij de perfecte moestuin uitlegt. 

 

  

Muzikale zomercursus

Wil jij de nieuwe Carlos Santana worden en je muzikale vaardigheden ontwikkelen op gitaar? Of zou je liever piano leren spelen? Of wat dacht je van een keyboard cursus? De muzikale zomercursussen van NHA zijn zodanig ingericht dat je vanaf nul kunt beginnen. Je hoeft dus geen enkele voorkennis te hebben.

 

Geen instrument? Geen probleem!

Bij de Gitaarcursus kun je namelijk een gitaar meebestellen! En ook bij de cursus Keyboard bestel jij eenvoudig je keyboard met de cursus mee.

Alle muziekcursussen bekijken »

 

Leer een taal 

Ga jij op vakantie naar Duitsland? Hoe fijn zou het dan zijn om Duits te leren? Of heb je altijd al de droom gehad om  Spaans te leren? Misschien wil je wel een apartere taal zoals Russisch of Zweeds leren spreken. Een taalcursus van NHA kun je volgen mét hulp van een docent. Deze zal je huiswerk beoordelen en je kunt er terecht met vragen. 

Zo leer jij binnen afzienbare tijd een nieuwe taal, bijvoorbeeld via een zomercursus Spaans en zomercursus Engels. Op jouw vakantieadres kun je direct oefenen door met de lokale bevolking te praten. 

Alle taalcursussen bekijken »

 

Handige vaardigheden ontwikkelen

Voor je werk, maar misschien ook voor thuis, kan het handig zijn om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen. Wat dacht je van blind typen middels Dactylo, zodat jij in no-time complete verslagen en teksten uit je vingers tovert. Of misschien een zomercursus Excel, zodat jij data kunt analyseren en jouw bedrijfsresultaten naar een hoger level kunt tillen.

Of wil jij leren hoe je duidelijk jouw boodschap overbrengt op een groep mensen? Volg dan de cursus Presenteren! Ook een cursus Effectief Communiceren kan je helpen om duidelijker te communiceren. Zo zijn er nog tal van cursussen waarmee jij jouw carrière een boost geeft.

 


Volg je interesses

De zomer is ook het perfecte moment om je te verdiepen in een onderwerp dat je altijd al geïnteresseerd heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Geschiedenis? Zo weet jij precies wat er zich in het verleden heeft afgespeeld op jouw vakantiebestemming. Of wil je bijvoorbeeld liever Astrologie studeren of je verdiepen in je familiestamboom met een cursus Genealogie? Volg je interesses en leer iets nieuws wat je echt plezant vindt! 

 
Schrijf je vandaag nog in voor een zomercursus van jouw keuze: van een zomercursus Spaans of Engels tot een beroepsopleiding of hobbycursus. Wat je ook kiest, profiteer sowieso van toffe aanbiedingen en welkomstcadeaus. Wil je pas in de zomer beginnen? Geen probleem! Je kunt de startdatum (en betaaldatum) gemakkelijk in de toekomst plannen, ook wanneer je je nu inschrijft.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!