Cursus Zweeds  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Zweeds
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.4/5

Beoordeeld door 19 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Zweeds leren is gemakkelijker dan je denkt. Start nu met de cursus Zweeds

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Van knäckebröd tot hygge: we genieten over de hele wereld van wat dit land ons te bieden heeft. Wil je snel Zweeds leren? Dan is de cursus Zweeds van NHA een slimme keuze. Schrijf je in en begin direct met leren!

Zweden heeft als vakantieland veel te bieden. De schitterende en bosrijke natuur met talloze meren nodigt uit om dagenlange trektochten te maken. En de Scandinavische levensstijl waar “hygge” centraal staat laat iedereen zich hier thuis voelen in dit prachtige land.

Een vakantie naar Zweden wordt nog veel plezanter als je de taal spreekt. Ga jij ook Zweeds leren?
 

De Zweedse taal leren

De Zweedse taal behoort net als Nederlands tot de Germaanse taalfamilie. Zweeds leren is daarom makkelijker dan je misschien denkt. Je zult waarschijnlijk al snel veel woorden herkennen waardoor je deze taal nog sneller onder de knie krijgt.

In de cursus Zweeds maak je aan de hand van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM kennis met de karakteristieke Zweedse taal. Het meest kenmerkende aspect van deze taal is het “zangerige” accent. Ook ga je tijdens de cursus aan jouw uitspraak werken.

De handige interactieve woordentrainingen en dialoog video's helpen jou de taal snel onder de knie te krijgen. Zweeds leren wordt met NHA nóg makkelijker!
 

Praktische cursus Zweeds

De cursus Zweeds is een praktische cursus. Aan de hand van actuele onderwerpen en veelvoorkomende situaties vergroot jij jouw woordenschat. Na de cursus trek jij je plan in elke situatie.

Door te oefenen op je spreek- en luistervaardigheden tijdens de cursus kun je nog sneller Zweeds leren. Je komt al snel verder dan ‘tack’ (dankjewel), ‘hej’ (hoi) en ‘hej då’ (tot ziens). Voor je het weet voer jij hele gesprekken in het Zweeds.

Zweeds leren; vakantie of zakenreis?

Is Zweden jouw favoriete vakantieland? Of heb je je eerste reis naar Zweden gepland? Dan biedt een cursus Zweeds veel voordelen. Door Zweeds te leren haal jij nog meer uit je vakantie. Maar ook op zakengebied kun je profiteren van een cursus Zweeds. Dus start vandaag nog!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Zweeds

Cursus Zweeds voor Beginners

Zweden is een schitterend, zeer bosrijk land met talloze meren en een zeer rotsachtige kust. Overal in het landschap duiken de karakteristieke rood-bruine houten huisjes op die dit Scandinavische land een sprookjesachtige uitstraling geven. Het is het ideale land voor het maken van dagenlange trektochten.

Je verblijf in Zweden wordt nog aantrekkelijker als je de Zweedse taal spreekt! In de cursus Zweeds voor Beginners leer je meer over de volgende onderwerpen;

 • Jezelf voorstellen en vertellen waar je vandaan komt
 • Op feestjes
 • Hoe laat is het?
 • Beschrijf je dag
 • Familie
 • Telefoneren
 • De weg vragen 
 • Op de luchthaven
   

Cursus Zweeds voor Gevorderden

Heb je de cursus Zweeds voor Beginners afgerond? Of spreek je al Zweeds maar wil je jouw talenkennis perfectioneren? NHA biedt je de mogelijkheid om nog beter Zweeds te leren.

Met de cursus Zweeds voor Gevorderden leer je je taalgebruik te verbeteren. Bovendien vergroot je je woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

 • Muziek 
 • De krant lezen
 • Politiek
 • Kanovaren in Zweden
 • Zweedse feesten en gebruiken
 • De glasfabrieken in Småland
   

Zweeds leren voor Beginners + Gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor de combinatiecursus Beginners + Gevorderden, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.

Ook jij kunt in enkele maanden Zweeds leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Zweeds levert een uitstekende beheersing op van de alledaagse Zweedse taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend verhoogt een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde.

Cursus Zweeds met video's en interactieve Woordentrainingen

Aan de hand van video's leer jij de uitspraak van de Zweedse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Zweeds, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Zweeds voor Beginners

Leuke aanpak. Praktische woordjes komen in de cursus snel aan bod waardoor een eenvoudige Zweedse tekst soms al snel te begrijpen valt. Grammatica wordt in kleine stappen en begrijpelijk uitgelegd. Echt een goede cursus.

8/10
Zweeds voor Beginners

Ik concentreer me nu meer op het schriftelijke gedeelte van de cursus. De cursussen Yoga en natuurlijk genezen kon ik meer toepassen doorheen de dag. Nu moet ik er echt bij gaan zitten en studeren. Logisch voor een taal. Even aanpassen. Komt wel goed.

10/10
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de strakke structuur die hiermee gepaard gaan. Alles is duidelijk in patronen gegoten, wat erg handig is om een taal te leren. Daarnaast kan ik mijn docent vragen stellen wanneer ik huiswerk zend en vind ik het erg fijn gericht antwoorden en precieze feedback te krijgen.

8/10
Zweeds voor Beginners

Ik vind dit een zeer ok cursus, de verbeteringen van mijn huiswerk worden ook redelijk snel gedaan. Ik ben nog maar aan les 5 begonnen, en nu komen er de meer bruikbare situaties in beeld, met woordenschat die meer gebruikt gaat worden. Al bij al, een tevreden gebruiker.

DIPLOMA

Diploma Zweeds

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Zweeds in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Zweeds, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Zweeds  

Schrijf je nú in voor de Cursus Zweeds en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Zweeds voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zweeds voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zweeds voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Leuke aanpak. Praktische woordjes komen in de cursus snel aan bod waardoor een eenvoudige Zweedse tekst soms al snel te begrijpen valt. Grammatica wordt in kleine stappen en begrijpelijk uitgelegd. Echt een goede cursus.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!